اقا فقط یه سوال:
این روش بازی از استیم استفاده نمی کنه یا برم بازیو بخرم؟
نمی تونم اکانتمو ریسک کنم
اقا فقط یه سوال:
این روش بازی از استیم استفاده نمی کنه یا برم بازیو بخرم؟
نمی تونم اکانتمو ریسک کنم
نه این روش دیگه کاری به استیم لعنتی نداره![]()
100%؟
اگه بن شدم پول بازیامو از تو می گیرما![]()
وقتی میخوای بازی کنی باید کلا STEAM ر و ببندی
باید کاملا ببندیش یا حد اقل از طرف یک نفر دیگه واردش بشی (یک اکونتی که هیچ گیمی نداره با یک email دیگه)
و برای بستن از alt+ctrl+delete استفاده کن
یه چندتا سوال ! چرا این 4 تا مپ هست فقط ؟! این DLC ـه ... Bailout کو ؟
آیا میشه این مپهارو به بازی اریجینال خروند و بن نشد ؟! (البته خروندشو امتحان کردم نشد)
خوب منم این کرک رو امتحان کردم و باید گفت خیلی حرکت جالبی هست .... ولی خوب هنوز تعداد کسایی که دارن اینو کم هست و واسه همین هم تعداد سروراش خیلی کمتر از نسخه ی اصلیه ! خیلی خیلی کمتره ولی خوب کارکرد... ولی با پینگ بالا .. 2 دقیقه ای هم پیدا کرد ...
خب منم همینو میگم دیگه
تو هرچی سایت هست آپش کنید این روش رو که همه بفهمن
چون 1 ماه بگذره ممکنه یک کاری کنن که با xfire درست بشه
invitre و join
آموزش LAN و Private Match
با این روشی که میگم میتونید با دوستانتان چه از طریق اینترنت و یا بروی لن بازی کنید. توجه داشته باشید چون سرور هنوز کامل نشده, در صورتی که بخواهید بر روی لن بازی کنید باید تمام کامپیوترها دسترسی به اینترنت داشته باشند.
1- فایل سرور رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و برروی یکی از کامپیوتر ها اجرا کنید.
چنانچه میخواهید از طریق اینترنت با دوستان بازی کنید, ip اینترنتی کامپیوتری که سرور بر روی آن اجرا شده را در اختیار دوستان قرار دهید. می توانید از سایت whatismyip.com برای پیدا کردن ip اینترنتی خود کمک بگیرید.
حال در تمامی کامپیوتر ها فایل alterIWnet.ini را باز کنید و در قسمتی که نوشته Server= آی پی را وارد کنید.
چناچه که میخواهید بر روی لن بازی کنید باید از IP محلی کارت شبکه خود استفاده کنید. بطور مثال اگر ip کامپیوتری که فایل سرور در آن اجرا شده 192.168.0.1 باشد باید در فایل alterIWnet.ini تمام کامپیوتر ها آدرس سرور بصورت Server=192.168.0.1 باشد.
2- فردی که میخواهد میزبان باشد, در منوی اصلی بازی و قبل از اینکه وارد لابی شود باید دستور زیر را در کنسول بازی وارد کند. برای دیدن کنسول, دکمه های alt + tab یا alt + ctrl +del را بزنید تا به دسکتاپ برگردید.
کد:
party_hostmigration 0; party_connecttimeout 1; badhost_endgameifisuck 0
سپس به قسمت find game رفته و یک مد (team deathmatch, free for all ,.....)رو انتخاب کرده و منتظر بقیه می شود.
3- سایر بازیکن ها بازی را اجرا کرده و به قسمت find game رفته و دقیقا وارد همون مد میشوند. چناچه بروری لن بازی میکنید, کمتر از یک ثانیه میزبان رو پیدا میکنید. چناچه از طریق اینترنت بازی میکنید, بسته به پینگتون تا چند دقیقه ممکن است طول بکشد.
چنانچه تعداد بازیکن ها به حد نصاب نرسید, میزبان میتواند از دستور زیر برای شروع بازی استفاده کند.
کد:
party_minplayers "2"
وقتی که داخل بازی هستید, میزبان برای تغییر مپ می تواند از یکی از دستورات زیر استفاد کنید.
کد:
map mp_afghan
map mp_boneyard (Scrapyard)
map mp_brecourt (Wasteland)
map mp_checkpoint (Karachi)
map mp_derail
map mp_estate
map mp_favela
map mp_highrise
map mp_nightshift (Skidrow)
map mp_invasion
map mp_quarry
map mp_rundown
map mp_rust
map mp_subbase
map mp_terminal
map mp_underpass
DLC Maps
map mp_compact
map mp_crash
map mp_overgrown
map mp_storm
برای تغییر مد بازی (team dead match و free for all و ...) وقتی که داخل بازی هستید, میزبان میتواند از یکی از دستورات زیر استفاده کند. بعد از وارد کردن دستور مورد نظر باید دستور fast_restart رو هم وارد کنید تا تغییر اعمال شود.
کد:
Team deathmatch:
g_gametype dm
Domination:
g_gametype dom
Global Thermo Nuclear War (hidden game mode):
g_gametype gtnw
Headquarters:
g_gametype koth
One Flag (hidden game mode):
g_gametype oneflag
Sabotage:
g_gametype sab
Search 'n' Destroy:
g_gametype sd
VIP (hidden game mode):
g_gametype vip
Ground War:
g_gametype war
Capture the flag:
g_gametype ctf
منبع:بازی سنتر
Last edited by mes que un club; 18-05-2010 at 12:14.
برای inviet و Private match باید منتظر کرک Teknogods بود که فکر کنم از این روش هم بهتر باشه.در کل من این Teknogods رو خیلی بیشتر ای Alteriwnet قبول دارم.اینا همین جوری کیلوی بازی رو کرک کردن.همیشه یا کاری رو انجام ندید یا اگر انجام مدیت به بهترین شکل انجامش بدیت
![]()
Last edited by sima_6600; 18-05-2010 at 12:29.
این روش کار میکنه ولی نیاز هست که شما به اینترنت وصل باشید در ضمن اگر تعداد بازی کن ها کم باشه نمیشه کاری کرد این دستور party_minplayers "2" و این party_maxplayers "2" برای Privat matrch فقط جواب میده می توانید امتحان کنید در کل Lan بازی هنوز درست نشده.من که اصلا خوشم نیومد.در ضمن سرور ها شده چیت بازار
همه VAC میزنن یا با AC130 همه رو نابود میکنن در کل بازی که این جوری باشه ارزش نداره از دوستان خواهش میکنم دست از این بچه بازی ها بردارن و چیت نزنن چه لذتی داره که با تقلب کسی رو شکست بده اگر مردی رو در رو مبارزه کن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)