بله برای تمام بازی های جدید ، ضروری هست !!
قیمتش بین 6 - 10 هست ...
بله برای تمام بازی های جدید ، ضروری هست !!
قیمتش بین 6 - 10 هست ...
از من سوال میکردی میگفتم از همون اول با SuperSoldier برو چون من با همین درجه سختی تا اواخر بازی اومدم واقعا راحته .
تو این بازی واقعا اسلحه ی ShotGun عجیب جواب میده Stealth + Shotgun بهترین حالت برای من در بازی
Last edited by resident_evil; 09-04-2011 at 19:20.
گرافیک بازی عالی هست
ولی بازیو خراب کردن،باید ادامه ۱ رو میدادن با همین گرافیک
این بازی هم مس black ops چرت در اومد
آهنگ ساز این بازی کیه؟(همونی هست که آهنگهای مدرن ۲ رو ساخت)؟؟خیلی قشنگن
درسته نوید تو حالت Stealth شاتگان جواب میده مخصوصا که روی سوپر سولجر بری..
ولی شاتگانه تو Armor جواب نمیده...ادم کفش میبره..
می دونی واس من کیفش کجاست وقتی که اون تیربارهارو جدا میکنم بزنی تو ارمور وای انگشت رو ماشه خیلی حال میده
نوید این چندمین گزینه بود ؟از من سوال میکردی میگفتم از همون اول با SuperSoldier برو چون من با همین درجه سختی تا اواخر بازی اومدم واقعا راحته .
حامد من و تو چقدر تفاهم داریم !!می دونی واس من کیفش کجاست وقتی که اون تیربارهارو جدا میکنم بزنی تو ارمور وای انگشت رو ماشه خیلی حال میده
من هم با اون تیربارها خیلی حال می کردم به نظرم بهترین قسمت بازی همین بود !!![]()
آخری بود دیگه . چهارمین درجه ی سختینوید این چندمین گزینه بود ؟
در مورد اون Machin Gun ]م فکر کنم همه باهاش حال کرده باشن . واقعا قدرت گلوله هاش بسیار زیاده . دیگه هیچ کس نمیتونه مقاومت کنه در مقابلت .
black ops چرت بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این بازی هم مس black ops چرت در اومد![]()
![]()
![]()
من که هم از black ops خوشم اومد هم از این بازی![]()
سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
کسی می دونه گرافیک نسخه بتا با نسخه اصلی چقدر اختلاف داره؟
این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده!
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)