اره اگه برای فروش هم بذاره من میخوام برم بگیرم چون دیگه حجمم تموم شده و اسفالت شدم بسکه حجم خریدم...
اره اگه برای فروش هم بذاره من میخوام برم بگیرم چون دیگه حجمم تموم شده و اسفالت شدم بسکه حجم خریدم...
شما به نمایندگی از همه یه تست بزن ببین سرعتا چجوره
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
دوستان پارس آنلاين تعرفه هاي نامحدودشو گذاشته :
![]()
بالای 128 هم میدن به کاربر خونگی ؟
این سرعتا با ضریب 1 به 10 ؟
Last edited by NeORiN; 18-09-2011 at 20:13.
اره برادر بخصوص پارس انلاینی که دور ارامگاه هست هیچی نمیخواد بر عکس 2 تای دیگه...
شیرینگشون هم طبق گفته دوستان 8 هست (محدود های الان بین 6 نفر شیر شده اند)
هنوز این تعرفه ها برای فروش گذاشته نشدن ایشالا اگه بذارن و این رو هم 4 هفته لفت ندن میگیرم یه تستی میزنم... ولی جالبه هنوز خود مخابرات این تعرفه ها رو نزده بهشون ایمیل هم زدم 2 بار ج نمیدن
سلام کمال جان
بالای 128 رو معمولا باید از شرکتهای خصوصی درخواست کنی.
اونجا تا 1مگم میدن.
فقط باید پول بریزی جلوشون
این پکیجها هم همگی 10به 1هست.
چون اگه 1به1بود قیمتش خیلی بیشتر ازاین میشد.
پهنای باند 1به 1معمولا اختصاصیه و گرفتنش کار پر دردسریه!
سلام حامد جون. ممنون داداش.
من که چشم آب نمیخوره با این قیمتی که دارن میدن سرعتا خوب باشه
بچه ها کسی خبر نداره مخابرات سرویسای نامحدودشو کی ارائه میده ؟؟!!!
تقریبا همه شرکتا قیمتارو زدن جز مخابرات.
سلام کمال جان
من زنگ زدم گفتن که حالا شما اینهارو استفاده کنید.
نامحدود برا چیه؟!؟!؟!؟!؟!
مگه سرعتا اومده پایین!
حالا اینها چه ربطی به سوالای من داشت!خودمم پی نبردم.
من خیلی وقته براشون ایمیل زدم... گفتم زنگ بزنم که یه ال.غی میخواد ج بده که گیم اور شده و از مرحله پرته بجاش ایمیل زدم و گفتم بلکه اونی که میشینه پای اینترنت بلکه شئورش برسه فرق کارت تلفن و کارت بانک رو بدونه ولی خبری نیست... شرکت های به اون گردن کلفتی نامحدود زدن اینا اینقدر بیشورن یه سایت نتونستن جمع کنن ادم از زندگی ناامید میشه میره سایت مخابرات دیگه خودتون میدونید چیا رو میگم گفتنش جایز نیست... تعرفه هاشونم که عکسه!! اینا چی میفهمن از نامحدود؟!
ولی تو تاپیک پارس انلاین یکی میگفت تعرفه های پارس واسه فروش قرار گرفته ولی باید حضوری باشه یا اینکه با فیش واریز پول باشه...
مملکته داریم؟
سلام حامد جان
شرط میبندم خودشونم نمیدونن قضیه این نامحدود شدن چیه
در کل همین 8گیگ هم ازمون نگیرن خیلیه که بکنن ماهی 4 تا 40گیگ اونم به اسم نامحدود !!!!
Last edited by NeORiN; 21-09-2011 at 23:28.
اینا پارسال اومدن نامحدود دادن با سرعت واقعی و قیمت کم بعد دیدن هیچ شرکتی ازین کارا نمیکنه و دارن ضرر میکنن سریع حجمیش کردن حالا دوباره میخوان نامحدود بدن !!!
باز درکل بخوایم حساب کنیم سرویسای مخابرات خیلی خیلی با صرفه تر از شرکتای دیگه ست.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)