تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 370 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی باور کنین لپ تاپ های سونی تو عملیات های واقعی عالیتر از همه جواب میده(البته من تا حالا IBM رو تست نکردم)
    همچنین دوستان زیادی تو بازار کامپیوتر دارم که همگی بدون تردید با این وجود که خودشون asus یا hp داشتن ولی چون از همکاران و دوستان قدیمیم بودن سونی رو پیشنهاد دادن(یک دو تاشون خودشون نمایندگی لپ تاپ هایی بجز سونی بودن)
    به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
    ما که f116 رو دادیم از خارج برامون بیارن و فکر کنم تا 3 یا 4 روز دیگه دستم برسه
    قیمتش هم 1450000[COLOR="Silver"]

دوست عزیز پیشاپیش مبارکه
    من هم میخوام این لپ تاپ رو بخرم.
    می شه جایی رو که گرفتین و نحو خرید رو برای من پیغام خصصوصی بدین
    راستی شما چرا F117 نگرفتین که تو ایران هم موجود نیست و بالاتر از F116 هستش؟
    یا مثلا از ایران نگرفتین F116 رو با سه سال گارانتی ایران رهجو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست گرامی من خودم لپتاپم رو با همین F116 که خریدی تست کردم بجز صفحه نمایش تو همه موارد از 116 سرتره بخصوص تو سرعت و تو گرافیک هم درسته قورتش داد.شما رو چه حسابی میگی سونی بهتره.لطفآ نظرتون رو با دلیل و مدرک بیان کنید .
    1- عزیز دلم یه نگاهی به کانفیگ f116 بنداز بعد در موردش اینجوری بگو آخه هیچ قطعه ای تو لپ تاپ مطرح شده توسط شما حتی از لحاظ اسمی به f116 آمریکایی نمیرسه کارایی که دیگه بماند
    2- بعضی وقت ها انسان ها حرف هایی که می زنند از روی قلبشون و احساسشون این حرفو می زنند و شاید نتونند بیان کنند که مثلا به فلان دلیل این چیز بهتره یا بدتره
    3- اگه بدونی من چقدر بازارو زیرو رو کردم تا فقط برند لپ تاپ خودمو انتخاب کنم اونموقع دلیل حرفمو می فهمیدی
    4- تو صفحات قبلی بچه ها لینک سایتهایی که سخت افزارها را تست میکنند گذاشتن خوبه یه نگاهی بهشون بندازی من تمام این سایتو زیرو رو کردم و چیزی که عایدم شد این بود که تو شرایط مساوی قطعاتی که سونی تو لپ تاپ هاش کار میذاره بسیار بهتر از بقیه جواب میدن
    یه مثال هم بزنم تا دیگه روشن روشن بشی
    مادربردی داریم به نام EliteGroup که واقعا از لحاظ خرابی بسیار کمتر از مادربردی مثل Asus خراب میشه حالا اگه مادربرد Asus بخریم با قیمت مثلا 100هزار تومن مادر برد Elite با همون مشخصات حدودا شاید تا 70 تومن هم پیدا بشه با این وجود ما میایم یه Elite می خریم با قیمت 100هزار تومن که اسما مشخصاتش از asus مذکور بالاتر باشه و قطعات مساوی هم روی هردو میبندیم ( همونطور که میدونید مادربرد وظیفه هماهنگی بین قطعات دیگه رو داره و دقیقا بر روی سرعت قطعات و کارایی سیستم تاثیر میذاره) بعد توی کارایی عملا می بینیم کیفیت صدا که پایینتره کارایی گرافیک که پایینتره و حتی سرعت سیستممون هم پایینتر از سیستمیه که از مادربرد asus در اون استفاده شده
    5- در ضمن خواهشا زمانی که میخوای دوتا سیستم یا لپ تاپ رو تست کنی دقیقا شرایط اونا رو یکسان نگهدار
    مثلا تعداد و نوع برنامه ها و سیستم عامل هایی که روشون نصبه باید دقیقا یکسان باشه (انصاف رو هم فراموش نکن)

3. این کاربر از GR_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- عزیز دلم یه نگاهی به کانفیگ f116 بنداز بعد در موردش اینجوری بگو آخه هیچ قطعه ای تو لپ تاپ مطرح شده توسط شما حتی از لحاظ اسمی به f116 آمریکایی نمیرسه کارایی که دیگه بماند
    2- بعضی وقت ها انسان ها حرف هایی که می زنند از روی قلبشون و احساسشون این حرفو می زنند و شاید نتونند بیان کنند که مثلا به فلان دلیل این چیز بهتره یا بدتره
    3- اگه بدونی من چقدر بازارو زیرو رو کردم تا فقط برند لپ تاپ خودمو انتخاب کنم اونموقع دلیل حرفمو می فهمیدی
    4- تو صفحات قبلی بچه ها لینک سایتهایی که سخت افزارها را تست میکنند گذاشتن خوبه یه نگاهی بهشون بندازی من تمام این سایتو زیرو رو کردم و چیزی که عایدم شد این بود که تو شرایط مساوی قطعاتی که سونی تو لپ تاپ هاش کار میذاره بسیار بهتر از بقیه جواب میدن
    یه مثال هم بزنم تا دیگه روشن روشن بشی
    مادربردی داریم به نام EliteGroup که واقعا از لحاظ خرابی بسیار کمتر از مادربردی مثل Asus خراب میشه حالا اگه مادربرد Asus بخریم با قیمت مثلا 100هزار تومن مادر برد Elite با همون مشخصات حدودا شاید تا 70 تومن هم پیدا بشه با این وجود ما میایم یه Elite می خریم با قیمت 100هزار تومن که اسما مشخصاتش از asus مذکور بالاتر باشه و قطعات مساوی هم روی هردو میبندیم ( همونطور که میدونید مادربرد وظیفه هماهنگی بین قطعات دیگه رو داره و دقیقا بر روی سرعت قطعات و کارایی سیستم تاثیر میذاره) بعد توی کارایی عملا می بینیم کیفیت صدا که پایینتره کارایی گرافیک که پایینتره و حتی سرعت سیستممون هم پایینتر از سیستمیه که از مادربرد asus در اون استفاده شده
    5- در ضمن خواهشا زمانی که میخوای دوتا سیستم یا لپ تاپ رو تست کنی دقیقا شرایط اونا رو یکسان نگهدار
    مثلا تعداد و نوع برنامه ها و سیستم عامل هایی که روشون نصبه باید دقیقا یکسان باشه (انصاف رو هم فراموش نکن)
    مرسی از توجه شما. حالا شما وقتی لپتاپت رسید که انشاال... مبارکت باشه من چند تا بازی و نرم افزار میگم نصب کن خودت متوجه حرف من میشی.من پسر خالم F116 خریده با هم به قول شما در شرایط مساوی تست کردیم از لحاظ گرافیک که اصلآ نمیشه در بارش حرف زد خیلی کم اورد.تو سرعت پردازش هم بطور کاملآ محسوس کندتر بود.کیفیت صداش هم پایین تر بود اما صداش بلندتر بود و وضوح صفحه نمایشش هم کمی بهتر بود.من با بی انصافی حرف نزدم.واقعآ F116 از N61jq ضعیفتره.در ضمن توجه کنید که شما داری بزرگترین تولید کننده مادربورد جهان رو اونم تو کار تخصصی اش میبری زیر سوال.در ضمن بیش از نیمی از قطعات استفاده شده تو همون لپ تاپ های سونی ساخت اسوسه.در ضمن پول زیاد بیخودی که فقط به خاطر مارک سونی میدی به کنار.در لپتاپ های به قول شما امریکایی فقط اسمبل شده در امریکا هستند و اگه یه نگاهی به داخلشون بندازی با مدلهای چینی کاملآ یکیه و هیچ فرقی نمیکنه،نتها فرقشم اضافه پرداخت کردن پول برای Made in USA نوشته شده زیر لپ تاپه.
    Last edited by Vaioman; 26-05-2010 at 11:06.

5. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی از توجه شما. حالا شما وقتی لپتاپت رسید که انشاال... مبارکت باشه من چند تا بازی و نرم افزار میگم نصب کن خودت متوجه حرف من میشی.من پسر خالم F116 خریده با هم به قول شما در شرایط مساوی تست کردیم از لحاظ گرافیک که اصلآ نمیشه در بارش حرف زد خیلی کم اورد.تو سرعت پردازش هم بطور کاملآ محسوس کندتر بود.کیفیت صداش هم پایین تر بود اما صداش بلندتر بود و وضوح صفحه نمایشش هم کمی بهتر بود.من با بی انصافی حرف نزدم.واقعآ F116 از N61jq ضعیفتره.در ضمن توجه کنید که شما داری بزرگترین تولید کننده مادربورد جهان رو اونم تو کار تخصصی اش میبری زیر سوال.در ضمن بیش از نیمی از قطعات استفاده شده تو همون لپ تاپ های سونی ساخت اسوسه.در ضمن پول زیاد بیخودی که فقط به خاطر مارک سونی میدی به کنار.در لپتاپ های به قول شما امریکایی فقط اسمبل شده در امریکا هستند و اگه یه نگاهی به داخلشون بندازی با مدلهای چینی کاملآ یکیه و هیچ فرقی نمیکنه،نتها فرقشم اضافه پرداخت کردن پول برای Made in USA نوشته شده زیر لپ تاپه.
    اولا روشن کن منظورت همون n61jq که قیمتش 1200هزارتومن هست منظورته یا اون که 2300هزارتومن هست یعنی دقیق روشن کن
    ثانیا تو مثالم منظورم این بود که مادربرد elite بدرد نمی خوره
    ثالثا حالا که asus تو ساخت مادربرد تو دنیا بزرگترین هست دلیل بر بهتری تو عرصه لپ تاپش نیست
    رابعا وقتی کانفیگا رو مقایسه کنی در مورد قیمت ها و پول مارک و از اینجور حرفها نظرتو عوض میکنی (قیمتهای واقعی تو سایت خود شرکت ها رو با هم بررسی کن
    خامسا شرایط مساوی یعنی اینکه حتی از عمر ویندوزت و حتی لپ تاپتون به یه اندازه گذشته باشه
    انشاالله من میگردم و سایتی رو که دقیقا خود لپتاپ ها رو با هم مقایسه کرده پیدا میکنم و لینکشو میذارم
    موفق و شاد باشید
    Last edited by GR_mahdi; 26-05-2010 at 12:06.

7. این کاربر از GR_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من توانمندی های یه شرکت تولید کننده رو باید منطقی بررسی کنیم .
    شرکت foxconn تولید کننده قطعات انواع بردهای کامپیوتره ، این شرکت پیش خودش گفت من که تمام قطعات بردها رو درست می کنم بذار خودمم مادربرد درست کنم و..... ولی برخلاف استدلال شرکت تا این لحظه تو صنعت مادربرد نتونسته حرفی برای گفتن داشته باشه
    اسوس هم شرکت موفق و توانمندیه ولی برای لبتاب تازه کار حساب میشه و فعلا خیلی زوده که به خواهیم اونو با تولید کننده معتبر سونی مقایسه کنیم، البته تا به امروز شرکت asus رشد قابل ملاحظه ای در ضمینه لبتاب داشته و شاید در سال های آینده بتونه خودشو هم رده محصولات سونی قرار بده ولی به نظر اینجاب فعلا زوده لبتاب ایسوس رو هم رده سونی قرار بدیم، این نظر شخصی منه ممکنه اشتباه باشه
    Last edited by mohammadi4net; 26-05-2010 at 17:36.

9. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اولا روشن کن منظورت همون n61jq که قیمتش 1200هزارتومن هست منظورته یا اون که 2300هزارتومن هست یعنی دقیق روشن کن
    ثالثا حالا که asus تو ساخت مادربرد تو دنیا بزرگترین هست دلیل بر بهتری تو عرصه لپ تاپش نیست
    رابعا وقتی کانفیگا رو مقایسه کنی در مورد قیمت ها و پول مارک و از اینجور حرفها نظرتو عوض میکنی (قیمتهای واقعی تو سایت خود شرکت ها رو با هم بررسی کن
    خامسا شرایط مساوی یعنی اینکه حتی از عمر ویندوزت و حتی لپ تاپتون به یه اندازه گذشته باشه
    انشاالله من میگردم و سایتی رو که دقیقا خود لپتاپ ها رو با هم مقایسه کرده پیدا میکنم و لینکشو میذارم
    موفق و شاد باشید
    من هم موافقم که N61JQ در گرافیک از سونی سر تره و شاید برای اجرای بازی مثل Crysis در حالت مدیوم حدود 10 فریم با هم تفاوت داشته باشند .
    البته این هم فراموش نکنید که سونی داره توی یه مانیتور با کیفیت 1920 در 1080 پیکسل داره بازی رو نمایش میده و به کارت گرافیک فشار بیشتر میاره در صورتی که ایسوس داره توی 1300 در 800 نمایش میده ( شاید این اطلاعاتی که من گفتم اشتباه باشه چون توی سایت های خارجی دیدم و برداشتم این شده ) ولی نمیشه انکار کرد که گرافیک ایسوس ضعیف تره و شاید در بین رنک بندی بینگرافیک هایی که برای نوت بوک موجود هست فقط 8 تا 10 پله با هم تفاوت داشته باشند و تقریبا یکی هستند .
    اما از نظر کیفیت رم ایسوس به شدت ضعیف تر از سونی هست و توی رندر من تست کردم کم میاره .
    هاردشون برابره و سی پی یو هم با توجه به این که هردو یک سی پی یو دارن ولی مثل این که سی پی یو ایسوس خیلی با بقیه قطعاتش مچ نیست و به کیفیت مارد برد مربوط میشه و همخوانی نداشتن اینتل ( سی پی یو ) و ای ام دی ( گرافیک ) .
    اما در هر صورت خرید ایسوس به صرفه تر هست و فعلا رم و سی پی یوش در برابر اجرای بازی ها کم نمی یاره چون دیگه قوی ترین بازی بیشتر از 2 گیگ رم نیاز نداره و سی پی یو هم فق 4.0 گیگاهرتز کافی هست .
    در ضمن زیبایی سونی رو هم فراش نکنید که ایسوش هیچ وقت بهش نمیرسه .
    موفق باشید .

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق و شاد باشید
    اولآ N61jq قیمتش حدود 1450 است.
    دومآ شرمنده من درست متوجه نشده بودم.
    سومآ مشت نمونه خرواره.Asus در سه سال گذشته کمترین امار خرابی رو در دنیا داشته این یعنی کیفیت بالای قطعات.
    چهارمآ باهات موافق نیستم،کانفیگ Asus بهتره و کیفتش هم عالیه درعوض قیمتش پایینتر.
    پنجمآ شرایط از این بهتر که یه F116 اکبند رو با یه N61 دو ماه کارکرده با کلی نرم افزار جانبی نصب شده روش مقایسه کردم.
    درضمن دوست عزیز من خودم از طرفدارهای خفن سونی هستم،اما ادم نمیتونه حقایق رو نادیده بگیره.

12. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من توانمندی های یه شرکت تولید کننده رو باید منتقی بررسی کنیم .
    شرکت foxconn تولید کننده قطعات انواع بردهای کامپیوتره ، این شرکت پیش خودش گفت من که تمام قطعات بردها رو درست می کنم بذار خودمم مادربرد درست کنم و..... ولی برخلاف استدلال شرکت تا این لحظه تو صنعت مادربرد نتونسته حرفی برای گفتن داشته باشه
    اسوس هم شرکت موفق و توانمندیه ولی برای لبتاب تازه کار حساب میشه و فعلا خیلی زوده که به خواهیم اونو با تولید کننده معتبر سونی مقایسه کنیم، البته تا به امروز شرکت asus رشد قابل ملاحظه ای در ضمینه لبتاب داشته و شاید در سال های آینده بتونه خودشو هم رده محصولات سونی قرار بده ولی به نظر اینجاب فعلا زوده لبتاب ایسوس رو هم رده سونی قرار بدیم، این نظر شخصی منه ممکنه اشتباه باشه
    منم کاملا موافقم .
    ولی نباید فراموش کنیم که ایسوس کمترین خرابی رو در چهان داره و اونم به خاطر همین تازه کاریش هست و نمی خواد خودش رو خراب کنه وگرنه میشد مثل اچ پی که به عنوان سشوار هم میشه استفاده کرد ازش .
    من یه اچ پی آمریکایی داشتم توی مدتی که دستم بود ( حدود 3 سال ) یه بار هم احساس نکردم مشکلی داره ولی مشالا دو ماه پیش یکی از آشنا ها از همین اچ پی لمسی های خریده بود ( سری TX ) به عنوان بخاری هم میشه ازش استفاده کرد . .
    و تا الآن سه بار بردتش گارانتی .
    البته سونی هم خیلی به انصافه و پول زیاد میگیره فقط به خاطر اسمش . .
    موفق باشید .

14. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته سونی هم خیلی بی انصافه و پول زیاد میگیره فقط به خاطر اسمش . .
    موفق باشید .
    اینو منم قبول دارم ولی بازار داره بسمتی میره که باید به کسی که ازش اطمینان داری خرید کنی، سونی همیشه خوب بوده هیچ وقت سونی بی کیفیت نداشتیم ، ولی ایسوس تازه کاره برفرض چند مدلش خوب دراومد ولی چه ضمانتی هست که ایسوس بتونه این کیفیت رو حفظ کنه؟
    کلا تو بازار IT و هر بازار دیگه ای این تجربه رو بدست آوردم که یه شرکتی که 10 ساله داره کارش خوب انجام می ده هیچ وقت با آبروی خودش بازی نمی کنه، پارسال می خواستم مودم Adsl بخرم مدل های تو بازار رو برسی کردم آخرش linksys خریدم ، نسبت به مدل مشابه گرونتر بود ولی به خاطر این خریدم که اعتبار شرکت معظم سیسکو پشت این محصول بود و الان هم فوق العاده از مودم adsl linksys راضی هستم.
    بعضی وقت ها باید ریسک کنیم و محصولات جدید با قیمت مناسب رو انتخاب کنیم ولی شخصا برای لبتابم چنین ریسکی نکردم.

16. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینو منم قبول دارم ولی بازار داره بسمتی میره که باید به کسی که ازش اطمینان داری خرید کنی، سونی همیشه خوب بوده هیچ وقت سونی بی کیفیت نداشتیم ، ولی ایسوس تازه کاره برفرض چند مدلش خوب دراومد ولی چه ضمانتی هست که ایسوس بتونه این کیفیت رو حفظ کنه؟
    کلا تو بازار IT و هر بازار دیگه ای این تجربه رو بدست آوردم که یه شرکتی که 10 ساله داره کارش خوب انجام می ده هیچ وقت با آبروی خودش بازی نمی کنه، پارسال می خواستم مودم Adsl بخرم مدل های تو بازار رو برسی کردم آخرش linksys خریدم ، نسبت به مدل مشابه گرونتر بود ولی به خاطر این خریدم که اعتبار شرکت معظم سیسکو پشت این محصول بود و الان هم فوق العاده از مودم adsl linksys راضی هستم.
    بعضی وقت ها باید ریسک کنیم و محصولات جدید با قیمت مناسب رو انتخاب کنیم ولی شخصا برای لبتابم چنین ریسکی نکردم.
    البته نمیشه بگشم چون سونی تا حالا کیفیتش خوب بوده پس از این به بعد هم خوبه چون اچ پی هم بازار ونت بوک ماله خودش بود و با یه کم عقل بازی حالا فکر کنم نیمی از بازار هم دستش نیست .
    البته شرکتی مثل سونی با اچ پی خیلی فرق داره چون کل بازار صوت و تصویر جهان دستش هست و به آسونی های اچ پی خودش رو خراب نمیکنه ولی مطمئن ترین شرکت فعلا خودش هست البته بعد از اپل .
    توی رنک بندی های برند های لپ تاپ مگزین هم رتبه سوم بعد از لنوو و اپل در نوت بوک ماله سونی هست و رتبه 5 ام مربوط به ایسوس .
    که البته اپل شکی نیست که از سونی بهتره چون همیشه 10 تا نوت بوک برتر رو که انتخاب میکنند حتما 4 تاش اپل هست ولی لنوو خیلی تعریفی نداره اما کیفیت خوبی داره .
    اچ پی هم فکر کنم 7 بود یا 8 رتبش . .
    موفق باشید .

18. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •