ممنونم دوست خوبم....کسانی که دارند چک کنند و ببینند و اینجا واگویه کنند نتیجه را....
اگر واستون مقدور هست یه عکسی هم بذارین....
ممنونم دوست خوبم....کسانی که دارند چک کنند و ببینند و اینجا واگویه کنند نتیجه را....
اگر واستون مقدور هست یه عکسی هم بذارین....
Last edited by roteal2007; 08-07-2010 at 15:39.
اینترنتت چیه؟ عجب سرعتی! واسه یکی 1.5 مگابیت بر ثانیه بود
از مال من که 512 گرفتم تو اسپید نت فقط 0.7 نشون می ده شاید یکم بیشتر
ساندیس هم ارزونه هم خوشمزه!! نوشیدنی فقیر فقرا!
کانکت شدن جی پی اس ذوق زدم کرده
واسه من فريم ور Ver 20.0.005 . ورژن مپ هم رفتم تو about زده ver 3.04 . و پروداکت کد نميدونم کدومه يه RM-559 نوشته و يه Code: 0589448
الان بايد چيکار کنم . ؟؟
قربونت بالاش نوشتم دیگه "128 مخابرات اصفهان"
ماهی هم 10220 تومن میدیم!!!
من نقشه های ovi که 47 مگا بایت بود رو دانلود کردم.
همینا رو توی مسیر مشخص شده بریزم حله دیگه؟
نگرفتی چی میگم.می گم کی روی گوشی بصورت اولیه نصب هست که موقع خریدن روش ورژ 21 باشه؟
14.یوخده کار اینجا: در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
15- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
16- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (روی کانکشن gprs گوشی) البته اگه آف لاین هستید که نمیخواد کاری بکنید
17-در positioning server قسمت positioning server use روی آتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.
اصلا واسه من اين گزينه هارو نداره ...
شما الان باید زحمت بکشی بری به این لینک نرم افزار لازم رو دانلود و سپس موبایل رو آپدیت کنید.
البته پیشنهاد میشه با ovi suit آپدیت کنید اما اگر خیلی در زمینه حجم در مضیغه هستید این لینک 33 مگابایت هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roteal2007; 08-07-2010 at 16:11. دليل: تصحیح لینک
چشم . چون شما ميگين با ovi آپ ميکنم فقط چه جوري؟؟
شما اول نوکیا PC SUIT و هرچی مربوط به نوکیا از تو کنترل پنل پاک کن و بعد برنامه رو نصب کن..... لینک دانلود هم الان میزارم برات:
حالا ریستارت کن و موبایلت رو وصل کن ovi suit رو اجرا کن و اگر اکانت توی ovi داری که هیچی نداری هم یکی میسازی همونجا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش هم همون بالا یه مربع سبز هست که یه فلش روشه اونو میزنی و منتظر میشی که موبتو بشناسه و فریمور جدید رو بیاره و طبق دستوراتش که ساده هم هست آپدیت میکنی....وسلام...مشکلی هم داشتی بگو من و بچه ها هستیم...
کل حجم آپدیتی 133 مگ+98.2 مگ ovi suit 231.2 مگابایت.
Last edited by roteal2007; 08-07-2010 at 16:34.
مرسي دارم دان ميکنم. يه چيزي .. من رفتم تو سايت OVI ميخوام اکانت بسازم ميگه
Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time.... يه تست ميکني ببيني واسه شما هم اينجوريه يا نه ؟؟
ببين راه داره يه اکانت بسازي ...
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)