سلام خسته نباشید
من می خواستم از شما دوستان عزیز برنامه ای درخواست کنم که بتونه فیل های تصویری رو مثل dat.mpeg.avi و... رو به تصویر gif تبدیل کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام خسته نباشید
من می خواستم از شما دوستان عزیز برنامه ای درخواست کنم که بتونه فیل های تصویری رو مثل dat.mpeg.avi و... رو به تصویر gif تبدیل کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید
اگه کسی رو می شناسی که 3250 داره cd گو شیشو ازش بگیر تو اون یه نرم افزار از کمپانی Ulead هست به اسم Ulead Video Toolbox که حجمش 301 مگ هست خیلی هم عالیه.
من این نرم افزارو می خوام اگه ممکنه یه جا دیگه مثل 4shared آپ کنید من هر کاری کردم دانلود نشد میگه امکان دانلود این فایل وجود نداره.
یا همچینن برنامه ای نیست؟ یا کسی مارو تحویل نمی گیره؟ بابا یکی هم به داد من برسهسلام خسته نباشید
سلام
دوستان من احتیاج به نرم افزاری یرای برش بعضی از قسمتهای فیلم و چسباندن به هم
یعنی قطعه ای رو از فیلم بردارم دوباره به هم بچسب.نم
یکی از دوستان vcd کاتر برام گزاشت خوب کار میکنه ولی صدا رو برش نمیده یعنی فیلم رو بعد از برش دیگه صدا نداره
خواهش میکنم یه برنامه که کرک شده باشه کیفیت پائین نیاره وکار باهاش راحت باشه و هجم زیاد نداشته باشه
برای من بزارید
پیشاپیش مممنون
سلام اين هم هفته دوم.
سلام خدمت عزيزان من يه چنين نرم افزار قدرتمندي ميخواستم كه خيلي الان بهش احتياج دارم.
نرم افزاري كه بتونه فايل هاي LWO رو بخونه يا Import كنه و به 3ds سيو كنه يا Export كنه.
من چند تا از اين نرم افزار ها دارم مثلاً پوزر (poser) كه اين كارو ميكنه ولی براي ايمپورت و اكسپورت قدرتمند نيست.
شما اگه تونستيد خواهشاً چنين نرم افزاري رو اگه بهم معرفي هم كنين ممنون ميشم.
من خیلی دنبالش میگردم خواهش میکنم..
منتظرم.
كسي نيست اين نرم افزار رو بهم معرفي كنه؟فقط معرفي خودم ميرم ميخرمش.
اين دو تا هست نميدونم مي تونه كمكت كنه يا نه.
3D Compression Technologies 3DCT
A server-side application for preparing and compressing 3D meshes. File Formats: STL, PLY, 3DS, OBJ, LWO, VRML 2.0. Platforms: Win 9x, ME, NT, 2000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3DWin-The File Converter
Shareware 3D format converter supporting the following formats:
*.raw X X Generic ASCII format
3DStudio *.3ds, *.prj, *.asc
Imagine *.iob, *.obj
Lightwave *.lwo, *.lws
Autodesk *.dxf X X
POV-Ray *.pob (*.pov)
Alias/Wavefront *.obj
SoftFX *.sce
RenderWare *.rwx
VRML 1.0/2.0 *.wrl
Direct X 3D *.x
OpenGL *.c
Real 3D *.rpl, *.obj
POV-Ray 3 and Moray *.inc, *.udo
Protein Data Bank *.pdb
LDraw (Lego) *.datکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي من باهاش كار مي كنم مشكلي نداره.
شما وقتي كه تكه هاي يك يا چند فيلم رو برش داديد و خواستيد بچسبونيدش به هم فرمت خروجي رو Mpg انتخاب كن حتما صدا داره.
اگر نداشت دو حالت پيش مياد:
1- اين ورژني كه باهاش كار مي كني مشكل داره.
2- كامپيوترت خيلي مدل پايينه نمي تونه صدا رو تو خروجي به درستي بياره (ميكس كنه)
====
ولي در كل اگر كسي نرم افزاري مي شناسه كه بشه فيلمها رو حرفه اي تر اديت كرد و البته به سرعتي كه vcd cutter اينكارو مي كنه باشه و خودش هم باهاش كار كرده دريغ نكنه و بذاره![]()
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Video AVI to GIF Converter v2.0.16
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشايان ذكر مي باشه كه اين فقط فايلهاي avi رو تبديل ميكنه واسه بقيه فرمتها بايد اول با يك برنامه ديگه فايلات رو به avi تبديل كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اينكه كسي بهت جواب نميده سه حالت داره:
1- كسي اون برنامه رو نميشناسه و نداره
2- اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره (از استاد ديوي قمي قاپيدم)
3- درخواستت بيش از حد تكراريه با يك جستجوي ساده بهش مي رسي
حالا فكر كن ببين كدومش بوده![]()
سلام دوست من ممنونم ولي من چه طوري اينا رو دانلود كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)