با توجه به جدول,
خیلی راحت با بردن آلمان میتونیم سوم شیم...
امیدوارم جلو آلمان هم همونقدر که جلوی ایتالیا فوق العاده بودیم ظاهر شیم!
با توجه به جدول,
خیلی راحت با بردن آلمان میتونیم سوم شیم...
امیدوارم جلو آلمان هم همونقدر که جلوی ایتالیا فوق العاده بودیم ظاهر شیم!
5 امتیاز!تيم ملي واليبال ايران از هشت مسابقه قبلي خود برابر روسيه، صربستان، ايتاليا و کوبا صاحب 12 امتياز شده است و اگر بتواند 6 امتياز مقابل آلمان را کسب کند در رده سوم جدول گروه دوم جاي ميگيرد.![]()
===========================
در اخر هم دلم برای بازی های زیبای ارش کمالوند تنگ شده! حیف که مصدومه و مجبوره مثل ما بازی رو تماشا کنه
شما کمالوند رو میگی من چندساله منتظر محمدکاظم هستمدر اخر هم دلم برای بازی های زیبایارش کمالوندتنگ شده! حیف که مصدومه و مجبوره مثل ما بازی رو تماشا کنه
چقدر واسه سرویساش دلم تنگ شده
گویا با تیم ملی (بیاین واژه تیم ملی رو بذاریم برای والیبال؛ این غیرت کجا و اون کجا ...) به هر حال محمدکاظم با بچه ها رفته ایتالیا و یه چکاپ کرده
مثل اینکه در مراحل آخر بهبود هست ولی مصدومیت طولانی مدت یکم شرایطش رو تضعیف کرده
امیدوارم هرچه سریعتر برگرده به تیم
خدا رو شکر پتانسیل همه بچه ها چنان رفته بالا که با نبود این عزیزان هم مشکلی برای تیم ملی پیش نمیاد...
البته برنامه ریزی های اقای ولاسکو هم حرف نداشت و توانست نفر به نفر بچه ها رو قوی و برای شرایط بحرانی اماده کنه....
سلام
ایها الناس بشتابید:
کد خبر : 1012090 زمان ارسال : يکشنبه 1392/04/16 17:57
بليت فروشي مسابقه واليبال ايران و آلمان آغاز شد
فروش بليت الکترونيک مسابقات واليبال ايران و آلمان در ليگ جهاني 2013 آغاز شده است.
تيم ملي واليبال ايران در روزهاي جمعه و شنبه 21 و 22 تير در سالن 12 هزار نفري مجموعه ورزشي آزادي به مصاف آلمان خواهد رفت.
قيمت بليتهاي اين دو مسابقه، مانند دو ديدار تيم ملي واليبال ايران مقابل صربستان 5 هزار تومان تعيين شده و تمام بليتها به صورت الکترونيک به فروش ميرسد.
علاقهمندان براي تهيه بليتهاي مسابقه ايران و آلمان ميتوانند به سايت اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
تيم ملي واليبال ايران از هشت مسابقه قبلي خود برابر روسيه، صربستان، ايتاليا و کوبا صاحب 12 امتياز شده است و اگر بتواند 6 امتياز مقابل آلمان را کسب کند در رده سوم جدول گروه دوم جاي ميگيرد.
منبع : ورزش 3
وا ، الان چک کردم ، دیدم میگه ظرفیت تمام شده ، این چه وضعیه ، چجوری به این سرعت تموم شد ؟![]()
آقا ما داشتیم برنامه میچیندیم بیایم تهران خورد تو ذوقمون
امروز صبح به سایتش سر زدم ظرفیت موجود بود ولی شماره ملی میخواست و اینا یکم کار میبرد الان میرم میگه شرمنده
همینه دیگه این قدر مینالیدیم که سیستم بلیت فروشی مسابقات ورزشی ایران عقب موندس یه بارم که خواستیم بیایم ورزشگاه، اینترنتی شد و ظرفیت پر شد و خدافظ
شانس نداریم که![]()
یکی از خوبای مسابقات قبلی هم فرهاد نظری افشار بود.............
نمیدونم چرا دیگه دعوت نمیشه.............
اه ظرفیتش تموم شد!
قیمت بلیط بازی چقدر بود؟
ویرایش: قیمت بلیط 5 تومن بود. مفته واقعا![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 07-07-2013 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)