سجاد جان، مشکوک شدم، ولی فکر کردم خودت دستی فایل ها رو تیکه تیکه کردی.
پارت سومت رو نگاه کن، 181 مگ هست و با دو پارت قبلی یه حجم نداره. اگر میتونی دوباره آپ کن که بد آپلود شده. دانلود کردم هم ارور داد.
سجاد جان، مشکوک شدم، ولی فکر کردم خودت دستی فایل ها رو تیکه تیکه کردی.
پارت سومت رو نگاه کن، 181 مگ هست و با دو پارت قبلی یه حجم نداره. اگر میتونی دوباره آپ کن که بد آپلود شده. دانلود کردم هم ارور داد.
سلام یه لینک دانلود مستقیم از این بازی می خواستم
پینگ من با 4.2.2.4 حدود 200 هست ، می تونم راحت بازی کنم ؟
سـلام سـروش جـان.
عـزیز لیـنک هـارو دوبـاره آپـلود کـردم :
ممـنون کـه اطـلاع دادیـد.
دوسـت عـزیزم از هـمین لـینک هایی کـه در بـالا قـرار دادم اسـتفاده کـنید.
[ولـی بایـد حـدودا 70/80 مـگ دیـگه از آپـدیتر خـود بـازی، دانلـود کنـید!] .
مـوفق باشــید!.
این توررنت هایی که تو اینترنت هست نوشته زبان روسی ورژن 1.79 و حجمش هم 902 مگه خوبه یا نه؟
اون زبونش مشکل ساز نمیشه؟ میشه تغییرش داد به انگلیسی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bobby Sands; 07-04-2012 at 10:10.
والا من که اینترنت نامحدود گرفتم، بازی رو از طریق لانچر و آپدیتر دانلود کردم، پدرم هم دراومد، بعد از 2-3 بار تا وسط رفتن... ولی ورژن آخر بازی همین 1.79 هست.
ولی من اون فایل های سجاد جان رو که دانلود کرده بودم، توی فایل رجیستری یه گزینه برای تغییر زبانش داشت.
راستی یادم رفت بگم، اسم Heroـیی که دارم باش بازی میکنم Chavoshi هست و از National. لول 12
اقا من این ورژنی که شما گذاشتی رو دانلود کردم ریختم تو همین مسیر فایل رجیستری و اون فایل رجیستری رو هم ساختم و اجرا کردم . الان که میرم تو سایت میزنم روی اجرای بازی دوباری اون لانچره میاد و مسیر میخواد و دوباره همه فایلها رو از اول داره دانلود میکنه! انگار نه انگار بازی نصبه و باید اپدیتش کنه داره از اول نصب میکنه. چیکار باید بکنم الان؟!
سـلام دوسـت عـزیزم.
پـس بـاید بـه صـورت دستـی بـازیرو رجـیستر کـنید! ...بـرای اینـکار، ویـدیو آمـوزشی زیـر رو دانـلود کـنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـوفق باشـکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدـید!.
آقا منم وارد شدم
پروفایل : vahidking3
هیرو : Vahidblood
به اندازه Ava حال نکردم .
حاجی این بازی رو با ava مقایسه میکنی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)