اگر دفترچه زده که هیچ ولی معنی IT میشه INFORMATION TECHNOLOGY و معنی ICT میشه INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGY
اگر دفترچه زده که هیچ ولی معنی IT میشه INFORMATION TECHNOLOGY و معنی ICT میشه INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGY
ممنون
ولی حالا اگه دوستان اطلاعاتی در مورد این دو رشته دارن لطفا بگن.
توی این دفترچه ها انقدر لفظ قلم مینویسن که آدم خیلی جاهارو متوجه نمیشه
من دیپلم کار و دانش رشته کامپیوتر دارم الان اگه بخوام وارد دانشگاه پودمانی علمی کاربردی بشم باید الزاما کامپیوتر بخونم؟نمیشه مثلا الکترونیک و ادامه بدم؟
ممنون
خواهشا یکی از دوستان که با تجربه هستند جواب منو بدهند....باور کنید هر چی بهش فکر می کنم حال و اعصابم ناجور میشه!!!
من کارت اعتباری دوره آزمون علمی کاربردی ترمی را گرفتم و رفتم برای ثبت نام در کافی نت؟؟؟چون من دیپلم کامپیوتر از فنی و حرفه ای دارم اما ایشون گفتند رشته نرم افزار مربوط به نا پیوسته می باشد که مدرک پیش دانشگاهی می خواهد. برای همین منو نا پیوسته ثبت نام کرد و گفت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ و مدرکمو زد پیش دانشگاهی!!!
حالا شما که با تجربه هستید بگید من چی کار کنم؟؟؟؟میشه از طریق سایت سنجش ویرایشش کرد و مدرکمو دیپلم کنم؟؟؟؟؟یا دیگه ثبت نام شد؟؟؟؟
مثلا الان که پیوسته نرم افزار نداره من الکی بزنم مثلا باغداری و بعد عوضش کنم؟؟؟؟چون تو دفترچه رشته نرم افزار مال نا پیوسته میشه)
آخه چرا علمی کاربردی که از اسمش معلومه باید همه رشته های خوب را بزاره برای پیش دانشگاهی ها(مثل کامپیوتر) و رشته های بیخودو بزاره برای فنی ها!!!! خیلی فنی و کاردانشی ها را حمایت نمی کنند.
خواهشا سریع به من جواب بدید ......می بینید که وضعیتم چطوری هست.
اگرم نشد دیگه قید کنکور را می زنم
ببخشید دست خودم نیست الان 2 ساله میخوام کنکور بدم ....دولتی که نمیشه چون باید مخ باشی تازه اونم میفتی راه دور...مجبورم ببینم این چی میشه![]()
بله ميتونيد!![]()
Last edited by Iranian boy10; 14-09-2011 at 09:12.
چند روز پیش خود دانشگاه علمی کاربردی اطلاعیه داد که هنرستانی ها هم میتونن در آزمون کاردانی ناپیوسته شرکت کنن.
هیچ مشکلی نیست داداش خیالت راحت باشه.
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
میشه مشکلی نیست.
ممنون-حل شد
فقط یه چیزی:
چون من خیلی علاقه به رشته نرم افزار دارم و فقط همین رشته تو شهرستان ما هست.(اصفهان-تیران و کرون)و ممکنه نیارم
1- امکانش هست مثلا من بزنم رشته برق صنعتی یا جوشکاری و وقتی برای ثبت نام میرم تغییر رشته به نرم افزار نمایم.؟؟؟
2- اگه سوال دومی نمیشه ، می تونم رشته نرم افزار را در شهرهای دیگه بزنم و بعد قبل از اینکه بروم دانشگاه انتقالی بگیرم به دانشگاه خودم؟؟؟؟
خیلی مهمه لطفا پاسخ بدید چون میخوام دفترچه رو پرش کنم
ممنون
راستی میدونید باید رتبه ام در کنکور چند از چند باشه تا بیارم
چه طوری ویرایش کنم؟
آخه برای ناپیوسته سال اخذ مدرک پیش دانشگاهی و معدل مدرک پیش دانشگاهی میخواد؟؟( برای دیپلمه های کاردانشی)
بدون اینها ثبت نام انجام نمیشه!
دانشگاه جامع علمی کاربردی، اقدام به تکجنسیتی کردن دانشگاهها کرد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی با انتشار دفترچههای نامنویسی و بدون هماهنگی واحدهای دانشگاهی، دانشگاهها را به زنانه و مردانه تبدیل کرد. این در حالی است که 70 درصد دانشجویان این دانشگاه را خواهران تشکیل میدهند و اقدام انجام شده از سوی دانشگاه جامع به لحاظ افزایش هزینهها، ضرر هنگفتی برای مدیران واحدها خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------
سلام
من که دیشب ثبت نام کردم دوره های پودمانی و جالب بود اکثر دانشگاهها جنسیت ها رو جدا کرده بودن .
دوستان و اساتید من معدل دیپلمم 15/15 کاردانش هست و 3 تا اولویت اولم رو هم زدم نرم افزار و 2 تای بعدش رو زدم سخت افزار . بنظرتون امکان قبول وجود داره یا نه .
باتشکر
معدل پیش دانشگاهی نمیخواد سال اخذ میخواد ، شما 00 بنویس ! اگه میخوای مطمئن بشی با سنجش تماس بگیر و بپرس شمارش هم اینه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6182209 و 6182217 کد شهرستان : 0261
اگه پرسیدی ما هم در جریان قرار بده ، تا بقیه هم استفاده کنن!
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)