تو هاردهای جدید این موردی که میفرمایید وجود ندارد . البته در برندهای مطرح...
استفاده از هاردهای ظرفیت بالا راهکار مناسب برای محافظت از اطلاعات در سرورهاست که در حال حاضر به وفور مورد استفاده قرار میگیره...
تو هاردهای جدید این موردی که میفرمایید وجود ندارد . البته در برندهای مطرح...
استفاده از هاردهای ظرفیت بالا راهکار مناسب برای محافظت از اطلاعات در سرورهاست که در حال حاضر به وفور مورد استفاده قرار میگیره...
در این مورد، شما چند مدل لب تاب با هاردهای بالای 750 یا 1ترا به من معرفی کنید؟؟؟!!!؟؟؟
بحث سرور و هارد که کلا یه بحث جداست و نیازه که چند ده صفحه در موردش توضیح داده بشه.
ولی به این قناعت کنم که امنیت داده با امنیت دخیره سازی دو مقوله کاملا متفاوته!!!
بنظر دوستان تا کی باید صبر کنیم؟سیل تایلند از یک طرف،بالا رفتن دلار از طرف دیگه و بدتز از همه سوئ استفاده فروشنده ها قیمتها رو داره روز به روز بالاتر می بره.
من یکی از هاردهام سوخت حالا به یک هارد یک یا دو ترا نیاز دارم ولی قیمتها به 120 رسیده بود به همون قانع بودم ولی وقتی رفتم بازار دیدم همه رسیدن به 190-200 این دیگه اصلا نمی ارزه.شماها فکر میکنید قیمت بزودی پایین بیاد یا همین هم بالاتر میره؟چون نهایتا بتونم یکی دو هفته طاقت بیارم...
دوست عزیز نظر دادن در مورد کاهش قیمت کمی سخته!!!
چون اگر اوضاع جهانی هم خوب بشه، تا به ایران برسه چند هفته ای طول میکشه.
من 1ترابایت سیگیت رو 150.000تومن قیمت دارم.
البته مال یکی از دوستام بود!
تو لپ تاپها نیازی به استفاده از هاردهای با ظرفیتهای بالاتر از 750 وجود نداره. در صورت نیاز کاربر میتونه از هاردهای اکسترنال استفاده کنه
در حال حاضر از جمله هاردهای لپ تاپ میتونم به هاردهایWD10JPVT و WD10TPVT با ظرفیت 1 و البته دور 5400 اشاره کنم که جزء با کیفیت ترین محصولات بازارن
موفق باشید
Last edited by alpha007; 30-11-2011 at 23:59.
میخوام یه هارد 500 یا 1 ترا بگیرم
برای نگه داری از فایلای شخصی و نصب ویندوز و کارای معمولی
هارد خودم مکستور 80 آی دی ایه
به نظرتون چه هاردی مناسبه ؟ امنیت فایلام برام مهمه.
و اگه گرفتم ویندوز توش نصب کنم یا همین هشتادرو بزارم برای نصب ویندوز و برنامه ها
سلام دوستان عزیز .
من دوتا لپ تاپ دارم . یکی برای کار های برنامه نویسی و یکی برای کار های خونه که بیشتر خونواده استفاده می کنند . کارم برنامه نویسی هست و یکمی روی صدا حساس هستم . هارد فابریک لپ تاپ دلم مدل هست WDC WD5000BPVT .. و هارد لپتاپ ایسوسم مدل SAMSUNG HM501II ATA Device هست . حالا این سامسونگ در زمان کار خیلی جیر جیر می کنه . همون صدای نوشتن و خواندن اطلاعات . اما خیلی زیاد هست و اذیت کننده . حالا به نظر شما هارد سامسونگ بهتره یا وسترن ؟؟؟
باتشکر احسان
سلام
قیمت هارد های کم ظرفیت ide را می خواستم بدونم . برای یه سیستم قدیمی نیاز دارم .
ممنون
یه هارد 1 ترابایت اکسترنال که جم و جور هم باشه چه مارکیش خوبه و قیمتش چنده؟
سلام.
دوست عزیز نوی این مدل فکر نکنم پیدا بشه!
می تونی به جاش از مبدل استفاده کنی. ساتا به IDE.
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB...165.000
سلام احسان جان.
هاردهای سامسونگ اصولا صدای زیادی رو تولید میکنند و یکی از مشکلاتشون همین صدای زیاد اونهاست.
در اینکه وسترن بهتر هست شکی نیست!
میتونید هارد رو با یه مدل از برند وسترن تعویض کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)