فک کنم هستیشاید سوالم مسخره باشه ما تهرانیم پاره وقت رو رودهن زدیم بومیش هستیم دیگه نه؟
تو دفترچه هم یه نگاه بنداز توضیح داده
فک کنم هستیشاید سوالم مسخره باشه ما تهرانیم پاره وقت رو رودهن زدیم بومیش هستیم دیگه نه؟
تو دفترچه هم یه نگاه بنداز توضیح داده
یکی نیست جواب بده؟
نميدونم اين سوال خيلي ضايع است يا نه؟؟؟!!! ولي من هيچي در مورد دانشگاه نميدونم ميخوام بدونم واسه گرفتن خوابگاه تو دانشگاه آزاد قزوين بايد چيكار كرد؟ هزينه جداگانه اي داره يا به افراد خاصي خوابگاه ميدن؟ يه سوال ديگه هم داشتم كسي خبر داره دانشگاه قزوين واسه كرج سرويس داره يا نه؟ تشكر
من اطلاعی ندارم
اما چرا باید سوال شما ضایع باشد؟![]()
به خاطر اينكه من هيچي در مورد دانشگاه نميدونم هيچي حتي ترتيب مدارك دانشگاهي نميدونم![]()
دوستان خواهش ميكنم به سوال در مورد خوابگاه جواب بديد بعدش هم اگه ميشه زحمت بكشيد بگيد من بايد واسه ثبت نام چيكار كنم چندتا pdf خوندم ولي آخرش نفهميدم بايد چيكار كنم فقط فهميدم چه مداركي با خودم ببرم ولي در مورد شهريه ها نميدونم الان بايد پرداخت بشه يا وقتي كلاسها شروع شد؟ اگه يكي در مورد ثبت نام سخت افزار قزوين توضيح بده شرمندم كرده![]()
Last edited by rambo_1386; 03-09-2009 at 13:25.
دانشگاه آزاد ساری قبلا تو کمربندی بین میدان امام تا میدان خزر کنار دانشگاه علوم پزشکی مازندران بود
الان رفته تو یکی از دهات اطراف ساری نزدیک به رودبار
دانشگاه خوبیه و سطح بالاییه
می ارزه واسه درس خوندن
سلام
من مهندسی عمران دانشگاه کرج قبول شدم میخواستم ببینم که دانشگاهش چطوره و ارزش رفتن داره؟
ممنون دیدم دفترچه رو بله رودهن مربوط یا استان تهران هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)