اولا از همه ی دوستان ممنون
من مشکلم سر آزمون دادن فقط اینه که برنامه ی درسی رو که ریختم رو مجبورم به خاطرش به هم بریزم و با برنامه ی آزمونها جلو برم. از برنامه ی خودم مطمئنم که جواب میده اما به قول:
[quote=mazg;4022234]ولی مرغ فرنوش خانوم کاملا 1پا داره.یه جمله هست که میگه هیچکسی رو به زور نمیشه به بهشت برد.[/quote]
واقعا فکر میکنم که باید روش آزمون رو هم امتحان کنم. چون نظر دو نفر (من و داداشم : دی) در برابر نظر خیلیهای دیگه خیلی کمه.
[quote=lomon;4022457]سلام...
اگر هم خیلی کله شقی که الا و بالا برنامه خودم رو باید اجرا کنم عیبی نداره... تا آبان ماه برنامه خودت رو داشته باش ولی از آبان یه کنکور آزمایشی بده اگه رتبه منطقه زیر 200 شدی برنامه خودت رو ادامه بده ولی اگه نشدی شاید هنوز خیلی دیر نشده باشه که تو ادامه آزمون ها خودت رو نشون بدی...
موفق باشی[/quote]
پس باید از مهر عضوش بشم. تا اون موقع میتونم طبق برنامه ی خودم پیش برم. کار درستیه؟
فقط سوال برام پیش اومده: اگه من از مهر توی آزمونها بیام، از چه درسهایی عقب میفتم؟ اصلا عقب میفتم؟ منظورم اینه که مثلا چیزی هست که توی آزمونهای تابستون باشه اما توی آزمونهای دیگه نباشه و باید حتما بخونمش تا خودمو به آزمونهای مهر برسونم؟
[quote=dirty_coat;4024865]فرنوش یک چیزی بهت میگم گوش کن :
همونطور که قبلا گفتم من کسی بودم که از زمستون شروع کردم و هیچ پایه ای هم نداشتم و درسها رو خوندم و قبول شدم و هیچ جا هم ثبت نام نکرده بودم تا اینجا که یادته
ولی امسال که قصد دارم دوباره کنکور بدم بازم قصد داشتم ازمون و از اینجور چیزا شرکت نکنم ولی حالا نمیدونم چی شد اتفاقی و از روی تفنن رفتم ثبت نام کردم و اول از برنامش خوشم نیومد ولی وقتی که ازمون رو دادم خیلی بهم چسپید بعد دوباره به برنامش نگاه کردم و دیدم واقعا همه ی جوانب رو در نظر گرفته و هر کی توی هر سطحی میتونه به بهترین حد خودش برسه که این خیلی قابل تحسین هست زیرا اگه خود انسان بخواد برنامه ای بریزه که به بهترین حد خودش برسه هرگز نمیتونه
حالا اینجا رو گوش کن:
اگر من همون سال که کنکور داشتم میومدم و ثبت نام میکردم حتما حتما به جای 190 زیر 10 میاوردم خوب حالا نظر من اینه که شما برنامه ی کانون رو بگیر و از ازمون 24 مهر شرکت کن و اگه خیلی وسواس داری که وقت برای خوندن ازمونهاش کم نیاری میتونی یه کاری کنی که به دو کار بیارزه:
شما از همین شتبه شروع کن طبق برنامه ی 24 مهر جلو برو که تا ازمون 24 مهر کانون چندتا ازمون جلو بیفتی بعد بعد مهر وقتی میخواستی ازمون 24 مهر رو بدی فقط یک مروری میکنی و اگه از شنبه ای که بیاد شروع کنی 28 اسفند برنامه ی کانون رو تموم میکنی و همچنین تا اخر سال برنامه رو 2 بار مرور میکنی حتما حتما رتبه ی خوبی میاری
موفق باشی[/quote]
برنامه ی 24 مهر چی هست؟ فقط آزمونه دیگه؟
و اینکه قسمت پررنگ رو درست نفهمیدم. ممنون میشم یه کم بازش کنید.
[quote=roham_06;4022575]من تا بهمن ماه با برنامه قلم رفتم جلو بعدش قاطي كردم خودم خوندم ولي آزمونا رو ميدادم ترازمم هم زياد فرقي نكرد با اون موقع كه هماهنگ بودم
ولي به نظر من با برنامه آزمونا بخوني بهتره
اگر چه قلم چي در ابتداي سال تحصيلي خيلي خيلي كنده[/quote]
یعنی چی کنده؟ میشه یه کم توضیح بدین؟
[quote=beh,p;4024626]بچه ها این همه گفتند ولی تو گوش نکن.فقط اگه تابستون رو با برنامه خودت پیش بری ،خودت خود به خود میفهمی که باید از مهر به یعد توی کانون ثبت نام کنی چون میفهمی بی برنامگی یعنی چی[/quote]
من بی برنامه نیستم. فقط انگار برنامه م بهترین راه نیست.
[quote=mohsensoft;4022218]سلام
اشتباه منو تکرار نکن
ببین تو شاید برنامه ت خیلی خوب باشه
ولی برنامه ای که خودت میریزی توش انگیزه کمه
یعنی هر چقدر هم بخوای نمیتونی انگیزه به میزان کافی ایجاد کنی
ولی آزمون و حس رقابتی که توی اون هست خیلی بهت کمک میکنه
شاید احساس میکنی که عقب تر از بقیه هستی و اگه آزمون بدی اون نتیجه ی ایده آلت رو نمیگیری
اما تجربه ی من میگه خیلی از کسایی که اول خیلی آتیششون تنده تو اون آخر کم میارن
اما کسایی که ترازشون کمتر بوده و کم کم ترازشون رو زیاد کردن اون آخر موفق تر هستن
دلیلش هم اینه کسی که اول خیلی ترازش بالاست اگه 2 تا آزمون خوب نباشه یه فشار شدیدی روش وارد میشه و همه روش زوم میکنن
اما کسی که اول زیاد تراز بالایی نداشته هی میبینه داره پیشرفت میکنه
تشویق های بقیه و خیلی چیز های دیگه هم بهش کمک میکنه که تا آخر خوب پیش بره
اگه من جای تو بودم حتما آزمون میدادم[/quote]
در مورد انگیزه، برنامه م بهم انگیزه ی زیادی داده. از خوندن عقب نمیمونم.
در مورد رقابت،تا حدی حق با شماست. کسی دور و ورم نیست که بخوام باهاش رقابت کنم چون کس دیگه ای نیست که برنامه ش مثل مال من باشه. اما توی برنامه م با خودم رقابت میکنم. مثلا اگه قراره توی چرخه ی دوره م، یه درس رو اولین بار توی 5 روز تموم کنم، دفعه ی دیگه باید کمتر باشه. یا مثلا توی اون نمودار روزانه که میکشم، باید همیشه خوب باشه.
در مورد اینکه میگین باید اول کم باشه و بعد زیاد بشه، نه اینکه آتیش تند باشه و بعد کم بیاره، به نظرم حرفتون کاملا درسته. اما من با آتیش تند شروع نکردم. اتفاقا خیلی هم آروم شروع کردم و کم کم دارم زیادش میکنم.
در مورد پیشنهادتون هم ممنون