اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!![]()
اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!![]()
جدی پس fifa هم خيلی پيشرفت کرده
خواهش میکنم دوباره بحث تخریب این دو بازیو وسط نکشین به اندازه کافی تاپیک pes 2010 با این مسائل خراب شد لطف کنین رعایت کنین اینجا هم خراب نشه .
اما این باگهایی که توی بازی مشاهده شده اینجور نیست که توی هر بازی اتفاق بیفته خیلی هاش کم پیش میاد . فقط این چند مورد خیلی گزارش شده ( البته در سطح میلیونها گیمر این دمو ) : یکی هوش و اشتباهات فاحش دروازه بان که زیاد گزارش شده .یک مورد شوتهای راه دور که از این طریق توسط بعضی از بازیکنا مثل لمپارد میشه صاحب گلهای مفتی شد , کاربرا میگن اگه چند ساعت بازی کنین از هر چند شوت دور یکیشو میتونین گل کنین ( البته با بازیکنان شوت زن ) . و یکی هم گزارشهای بی ربط گزارشگر که برای ما که فارسی زبون هستیم چندان فرقی نمیکنه .
این EA هر دوسال یه بار تو بعضی بازی هاش یه تحولی ایجاد میکنه مثلا 09 نسبت به 08 واقعا یه جهش بود ولی مثل اینکه امسال اون جهش اتفاق نیفتاده
ببخشید من تو ps3 fifa 09 مشکال اوانتاژ داور دارم که مطلقا اوانتاژ نمیده تو fifa 10 اینطوریه ؟
با درود
خوب من دمو نسخه pc را دانلود کردم بعد از یک ساعت ور رفتن و بازی کردن اینها نظرات من نسبت به fifa10 میباشد :
1-گیم پلی بسیار پیشرفت داشته نسبت به 09 اضافه شدن بسیار از انیمشن ها که به ریتم بازی فضای خاصی میده و همچنین تکنیک هایی که اضافه شده معمولا تو هر بازی بازیکنان بزرگ مثل دل پیرو و مسی و انیستا و... مدام از اینها استفاده میکنند
2-گرافیک بازی بهبود داشته ولی نه خیلی عالی
3-اضافه شدن control به قسمت منو که شما حتی وسط بازی هم می توانید دکمه های دسته یا کیبورد را عوض کنید دیگر مشکلات کذایی که با دسته داشتیم را در این نسخه ندازیم
اما بدترین قسمتی که تو ذوق ادم می زند طراحی چمن ورزشگاه است بسیار بد طراحی شده است نور بازی بسیار بالا است قسمت دوربین ها هیچ پیشرفتی نداشته
و در کل خیلی بهتر از این میتوانستند روی این نسخه کار کنند .
سلام
باز مثل اینکه نا امید کننده بوده فیفا
دمو ایکس باکسشم خیلی مشکل دار بوده
من دمو 09 ایکس باکسم بازی کردم
ولی مشکل این بودش که
مشکلات دمو تو نسخه اصلی حل نشده بود
حالا میترسم همین اتفاق بیفته و مشکلات این سری که خیلی بیشتر از دمو 09 هست باقی بمونه
====
کلا نسخه کامپیوتر فیفا
تا نکست نشه
ارزش لا جرز دیوار هم نداره
===========
داش مسعود
اگه نکستش رو بازی نکنی
و بخوای با این کورنت فیفا تو پی سی سر کنی
خدا به دادت برسه
من که کلا فیفا رو بی خیال شدم
سلام؛
من هم نسخه PC رو دان کردم، نظر بقیه محترمه ولی بهترین بازی فیفا بود که تو عمرم انجام داده بودم، بازی نسبت به 09 پیشرفت قابل قبولی کرده و اشکالاتش هم حتما تا ریلیز نسخه اصلی برطرف میشه. فعلا هم کمتر میام چون می خوام بیشتر فیفا10 بازی کنم.
Last edited by MHSou; 11-09-2009 at 17:45. دليل: 4FUN!!!
مرسی از این خبر خوب!!نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی دو روز برای فیفایی ها هم زحمت ترجمه کشیدی ! ممنون .
خب دوستان باحال این ماله نسخه ی دمو هست ! نسخه ی دمو رو که برای قشنگی نمیدن بیرون ، بیرون میدن تا باگها رو بهتر بفهمن و نظرات گیمر ها رو بدونن ! این همه باگ که قطعآ تو نسخه ی کامل بازی نیست !
همین امشب یه مقایسه ی کامل بین 09 و 10 سری نکست میذارم .
[دوستان بد بخت شدم !!! 9 تا فایل رو دانلود کردم ، حالا اومدم دیدم یه فایل رو 2بار دانلود کردم و فایل 5 رو دانلود نکردم]
Last edited by Elendil1; 11-09-2009 at 20:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)