تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 312 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

موارد دیگه ای از باگها و مشکلات بازی در نسخه XBOX 360 :
    - توی بعضی از حرکات و انیمیشن های بازیکنان پرش دیده شده مثل ثانیه 8 این ویدئو ( پای مسی ):

- اشتباه در کات سن مربوط به جشن بعد از پیروزی : در ضربات پالتی بعد از اینکه دروازه بان من آخرین توپو مهار کرد و موجب پیروزی تیم ما شد بجای اینکه دروازه بان خوشحالی کنه کسی که آخرین ضربه پنالتی تیم ما رو زده بود خوشحالی میکرد .
    - پرتاب کننده اوت بجای اینکه برای پرتاب اوت پشت خط اوت وایسته توی زمین وایستاده بود اونم خیلی زیاد .
    - یک انیمیشن عجیب در زمان دفاع کردن از طریق دکمه LT .
    - مشکل ناپید شدن پنجره زمان و نتیجه بازی . علاوه بر این من وقتی دکمه توقف بازی رو فشار دادم هیچ گزینه ای برای انتخاب کردن وجود نداشت من دکمه استارت رو زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و نهایتا مجبور شدم از بازی خارج بشم .
    - مشکل گزارشگری . هنوز گزارشگر بعضی وقتا حرفهای بی ربط میزنه مثلا گزارشگر گفت من توپو توسط مدافعین حریف لو دادم در صورتیکه من مشخصا توپو به بازیکن خودی پاس دادم .یا مثلا در زمان زدن پنالتی من توپو به وسط دروازه فرستادم اما مارتین تیلور فریاد زد من توپو به گوشه دروازه فرستادم و موارد دیگه
    - موضوع هوش مصنوعی بازی در ضربه ایستگاهی .زمانیکه شما در مقابل کامپیوتر دارین بازی میکنید و کامپیوتر صاحب یک ضربه ایستگاهی میشه , شما میتونید جلوی نزدیکترین بازیکن حریف وایستین با این وجود کامپیوتر بازم توپو به همون بازیکن میده و شما راحت میتونین توپو صاحب بشین ( این حالت معمولا در موقعیتهای 2 on ا1 تفاق میفته .
    - اشتباهات ناشیانه دروازه بانها . این اشتباهات زیاد توی بازی رخ میده مثلا بعضی وقتا دروازه بانا توپو توی دروازه خودی مشت میکنن بعضیا وقتا اونا سانترها و شوتهایی که جلو چشمشونه رو نمیبینن و توپو وارد دروازه میشه . این کلیپ 5 ثانیه ای رو ببینین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضی وقتام توپ از وسط بدن دروازه بان عبور میکنه و وارد دروازه میشه .
    - گل کردن خیلی راحت ضربات ایستگاهی .
    - من سه تا گل توی چند تا بازی آخرم از فاصله 30 یاری ( حدود 27 -28 متر ) زدم . با بعضی از بازیکنا میشه این کار رو انجام داد
    - بعضی وقتا خود کامپیوتر بصورت اتوماتیک برام ضربه ایستگاهی میزنه .
    -تاخیر در replay ها . منو یاد pes 2008 میندازه .
    - و چند مورد دیگه
    جدی پس fifa هم خيلی پيشرفت کرده

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خواهش میکنم دوباره بحث تخریب این دو بازیو وسط نکشین به اندازه کافی تاپیک pes 2010 با این مسائل خراب شد لطف کنین رعایت کنین اینجا هم خراب نشه .
    اما این باگهایی که توی بازی مشاهده شده اینجور نیست که توی هر بازی اتفاق بیفته خیلی هاش کم پیش میاد . فقط این چند مورد خیلی گزارش شده ( البته در سطح میلیونها گیمر این دمو ) : یکی هوش و اشتباهات فاحش دروازه بان که زیاد گزارش شده .یک مورد شوتهای راه دور که از این طریق توسط بعضی از بازیکنا مثل لمپارد میشه صاحب گلهای مفتی شد , کاربرا میگن اگه چند ساعت بازی کنین از هر چند شوت دور یکیشو میتونین گل کنین ( البته با بازیکنان شوت زن ) . و یکی هم گزارشهای بی ربط گزارشگر که برای ما که فارسی زبون هستیم چندان فرقی نمیکنه .

4. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این EA هر دوسال یه بار تو بعضی بازی هاش یه تحولی ایجاد میکنه مثلا 09 نسبت به 08 واقعا یه جهش بود ولی مثل اینکه امسال اون جهش اتفاق نیفتاده

6. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pasia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید من تو ps3 fifa 09 مشکال اوانتاژ داور دارم که مطلقا اوانتاژ نمیده تو fifa 10 اینطوریه ؟

داره خودمونی میشه a.asgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با درود

خوب من دمو نسخه pc را دانلود کردم بعد از یک ساعت ور رفتن و بازی کردن اینها نظرات من نسبت به fifa10 میباشد :

1-گیم پلی بسیار پیشرفت داشته نسبت به 09 اضافه شدن بسیار از انیمشن ها که به ریتم بازی فضای خاصی میده و همچنین تکنیک هایی که اضافه شده معمولا تو هر بازی بازیکنان بزرگ مثل دل پیرو و مسی و انیستا و... مدام از اینها استفاده میکنند

2-گرافیک بازی بهبود داشته ولی نه خیلی عالی

3-اضافه شدن control به قسمت منو که شما حتی وسط بازی هم می توانید دکمه های دسته یا کیبورد را عوض کنید دیگر مشکلات کذایی که با دسته داشتیم را در این نسخه ندازیم

اما بدترین قسمتی که تو ذوق ادم می زند طراحی چمن ورزشگاه است بسیار بد طراحی شده است نور بازی بسیار بالا است قسمت دوربین ها هیچ پیشرفتی نداشته

و در کل خیلی بهتر از این میتوانستند روی این نسخه کار کنند .

9. 2 کاربر از a.asgharpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    باز مثل اینکه نا امید کننده بوده فیفا
    دمو ایکس باکسشم خیلی مشکل دار بوده
    من دمو 09 ایکس باکسم بازی کردم
    ولی مشکل این بودش که
    مشکلات دمو تو نسخه اصلی حل نشده بود
    حالا میترسم همین اتفاق بیفته و مشکلات این سری که خیلی بیشتر از دمو 09 هست باقی بمونه
    ====
    کلا نسخه کامپیوتر فیفا
    تا نکست نشه
    ارزش لا جرز دیوار هم نداره
    ===========
    داش مسعود
    اگه نکستش رو بازی نکنی
    و بخوای با این کورنت فیفا تو پی سی سر کنی
    خدا به دادت برسه
    من که کلا فیفا رو بی خیال شدم

11. این کاربر از ricky_madrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛

من هم نسخه PC رو دان کردم، نظر بقیه محترمه ولی بهترین بازی فیفا بود که تو عمرم انجام داده بودم، بازی نسبت به 09 پیشرفت قابل قبولی کرده و اشکالاتش هم حتما تا ریلیز نسخه اصلی برطرف میشه. فعلا هم کمتر میام چون می خوام بیشتر فیفا10 بازی کنم.
    Last edited by MHSou; 11-09-2009 at 17:45. دليل: 4FUN!!!

13. 4 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام؛

من هم نسخه PC رو دان کردم، نظر بقیه محترمه ولی بهترین بازی فیفا بود که تو عمرم انجام داده بودم، بازی نسبت به 09 پیشرفت قابل قبولی کرده و اشکالاتش هم حتما تا ریلیز نسخه اصلی برطرف میشه. فعلا هم کمتر میام چون می خوام بیشتر فیفا10 بازی کنم.
    مرسی از این خبر خوب!!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خواهش میکنم دوباره بحث تخریب این دو بازیو وسط نکشین به اندازه کافی تاپیک pes 2010 با این مسائل خراب شد لطف کنین رعایت کنین اینجا هم خراب نشه .
    اما این باگهایی که توی بازی مشاهده شده اینجور نیست که توی هر بازی اتفاق بیفته خیلی هاش کم پیش میاد . فقط این چند مورد خیلی گزارش شده ( البته در سطح میلیونها گیمر این دمو ) : یکی هوش و اشتباهات فاحش دروازه بان که زیاد گزارش شده .یک مورد شوتهای راه دور که از این طریق توسط بعضی از بازیکنا مثل لمپارد میشه صاحب گلهای مفتی شد , کاربرا میگن اگه چند ساعت بازی کنین از هر چند شوت دور یکیشو میتونین گل کنین ( البته با بازیکنان شوت زن ) . و یکی هم گزارشهای بی ربط گزارشگر که برای ما که فارسی زبون هستیم چندان فرقی نمیکنه .
    این یکی دو روز برای فیفایی ها هم زحمت ترجمه کشیدی ! ممنون .

اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!
    جدی پس fifa هم خيلی پيشرفت کرده

خب دوستان باحال این ماله نسخه ی دمو هست ! نسخه ی دمو رو که برای قشنگی نمیدن بیرون ، بیرون میدن تا باگها رو بهتر بفهمن و نظرات گیمر ها رو بدونن ! این همه باگ که قطعآ تو نسخه ی کامل بازی نیست !
    همین امشب یه مقایسه ی کامل بین 09 و 10 سری نکست میذارم .

[دوستان بد بخت شدم !!! 9 تا فایل رو دانلود کردم ، حالا اومدم دیدم یه فایل رو 2بار دانلود کردم و فایل 5 رو دانلود نکردم]
    Last edited by Elendil1; 11-09-2009 at 20:08.

16. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •