سلام دوستان من تو اون مرحله که باید ند تا صندوق پول رو پولشو برداریو بعدش بری به یه قایقه با هیچ دکمه ای سوار قایق نمیشه. حالا من موندم چیکار کنم.!!
سلام دوستان من تو اون مرحله که باید ند تا صندوق پول رو پولشو برداریو بعدش بری به یه قایقه با هیچ دکمه ای سوار قایق نمیشه. حالا من موندم چیکار کنم.!!
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار
دوستان من یه تیکه از بازی رو گیر کردم.
تو قسمت اول که واسه اولین بار میریم پیش پدرمون میگه باید یه نامه رو بدیم به lorenzo de medici
ولی توی نقشه هیچ علامتی نیست که بشه این یارو رو پیدا کرد...
پیشاپیش ممنون.....
توي كنسول اين مشكل رو داريد؟؟؟
مطمنيد توي پي سي نيست؟؟؟؟
اخه كنسول از اين مشكلات نداره...
اینم از نسخه ی بعدیه assassin:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 14-05-2010 at 14:32. دليل: عکسهای با حجم بالا, به صورت آدرس.
سلام
دوستان یک مرحله هست که باید 9 نفر رو بکشی بعد از اون مرحله ای که یک نفر رو میکشی و اون با چاقو میزنه به شکمت و بیهوش میشه تا مدتی که دیگه ریش در آورده!
نفر سوم هم هست فکر کنم که توی یک کشتی هست چه طور باید بکشمش ؟!
بالای یک پشت بام هم هستی....
من تا از راه عادی میرم سربازها میبینن منو بعد دوباره نمیشه مثل اینکه باید کسی نفهمه!
یواشکی رفتی کنار کشتی از کنار هم که آویزون بود 3 نفرشون رو میکشم ولی دیگه نمیشه!!
کمک
سلام...حال ميكني با x10??
همون كه رفتي خوبه ...
ميري به كشتي اويزون ميشي و اولش اون دوتايي كه اخر سمت راست كشتي هستن رو بكش ...بعدش هم اوني كه جلو يه چيزي مثل در هست ....
بعدش ميري داخل و اون دوتا رو كه كنا ر هم ايستادن با همون چاقو دوتايي ميكشي ...
بعد ميري رو لبه...با دكمه f زوم ميكني رو هدف و با كليك چپ ...تموم ....
اوننجایی که میبینی ماموریت رو شروع میشکنه باید ( اگر روت به کشتی باشه ) بری سمت چپ تا میرسی به یه نگهبان رو پشت بوم. اون رو بزن. بیا پایین تو اب.
یکی از نگهبان ها داره توی اسکله راه میشه. از اسکله اویزون شو و رد که میشد پرتش کن تو اب.
بعد از این میری سمت چپ کشتی اون نگهبانی رو هم که بالا راه میره رو میکشی. دور میزنی میای سمت راست همون نقطه باز داره یه نگهبان راه میره.... اونم میندازی پایین.
میری دوباره سمت چپ کشتی یکی از نگهبان هیی که داره راه میره ( مشخصه ) میندازیش پایین. ( سمت راستی چون 2 تا از نگهبان ها روشون اون سمته نمیشه انداختش.
بعد میری رو اسکله سمت راسته کشتی. وا میستی و رو نگهبانی که داره راه میره نشونه میگیری با 7 تیر!
بعد که اومد تو تیر رست میزنیش. حالا احتمالا 2 تا گارد زره پوش میان پایین از کشتی. باید سری بپری تو اب یه جا قایم شی یا از اسکله بگیری اویزون بشی.
خوش شانس باشی یکیشون رو میتونی همون موقع بکشی بندازی تو اب. یکیدیگشونم محض احتیاط میری از پشت سر میکشی.
الان دیگه target مورد نظر باید اومده باشه جلو. قبل از این که بتونه روشو برگردونه کار اینم با 7 تیر میسازی!
خیلی سخت بود این مرحلش. من اینجوری تمومش کردم... یه 20 باری هم باختم!![]()
Last edited by loomina; 14-05-2010 at 15:41.
خیلی خیلی ممنونloomina
ولی گیج که بودم گیج تر شدم
نگاه کن اون نگهبانی که بالای پشت بام هست کاری به کارت نداره اصلا اون رو میشکیم اون به هیچ
راه من اینه:
من همونجایی که هست میپرم توی آب بعد میرم اون طرف کشتی میرم از کشتی بالا آویزون میشم یک نگهبان میره بالا یکی میره اون سمت دوتاشون بعضی موقع ها همزمان میان می ایستن همون قسمتی که نرده نداره این دوتا رو میندازم پایین بعد میام پایین اونی که روی اسکله راه میره رو میکشم بعد دوباره از کشتی میرم بالا بالاترین قسمت کشتی که 2 نفر ایستادن یکی هم میره و میاد اونی که میره و میاد رو میندازم پایین بعد اون دوتا رو میکشم
حالا میمونه 5 نفر
2تاشون جلوی کشتی ایستادن
یکی هم میره و میاد اینو چون اون دوتا کله گنده زره پوشا نزدیک بهش نمیشه کاریش کرد
خب حالا چه کار کنم؟
باید از این 5 نفر که موندم اول کدوم رو و چه طوری بکشم؟
چرا انقد طولانیه این اساسین 2 !!!!
تموم نمیشه که! من تازه سکانس 8 ام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)