تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 227 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هیچ جا ذرست آپ نمیشه که اینجا هم قابل نمایش باشه.
    Last edited by asaasaasa; 13-02-2011 at 02:09.

2. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

درست شد؟(البته تو این پست ، مجبور شدم تو هاست خودم آپ لود کنم)

بله بله ممنون کاملا درسته.
    فقط دو تا سوال یکی اینکه پورت RGB نداره؟ مثل همون پورتی که کارت گرافیک رو به مانیتور وصل میکنه.

و سوال دوم از کجا خرید کردید؟ گفته بودید اپل بازار اما یه فروشگاه به این نام هست که سایت ش دان ه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام یسری اطلاعات مفید در مورد مک بوک ها جمع کردم اینجا مینویسم.
    میدونستین بجز ۱۵ و ۱۷ اینچها ، ۱۳ اینچها هم subwoofer دارن به همراه دو اسپیکر در دو طرف کیبورد که صدا رو استریو پخش میکنن
    خیلیها میگفتن فقط ۱۵ و ۱۷ اینچها subwoofer دارن اما اینطور نیست.
    اطلاعات بیشتر درمورد ۱۳ اینچ ۲۰۱۰:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل فکر کنم فرق ۱۵ و ۱۷ در گرافیک و سیپیو هستش که گرافیک رو تو ۱۳ اینچ میشه با افزایش رم جبران کرد ، البته در ۱۷ اینچها علاوه بر این یک پورت
    audio in هم وجود داره (علاوه بر میکروفون درجه یک و استثنایی ای که تو هرسه مدل ۱۳ ، ۱۵ و ۱۷ وجود داره درمورد نوع و کیفیت این میکروفون بعدا براتون مینویسم.)

یک مطلب دیگه اینکه اون دفعه که سر آپدیت اشتباه کردم و اتفاقی که صفحه قبل نوشتم افتاد اینبار با اتوماتیک آپدیت بدرستی آپدیت شد .تغییرات قابل مشاهده تنها اضافه شدن آیکون app store به داک هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

موقعی که با لپتاپتون کارای سنگین میکنین مک بوکتون شروع میکنه به داغ شدن. پس لازمه چند تا چیز در مورد نحوه خنک کردن cpu و درجه حرارت نرمال اون بدونیم.
    من سایت اپل و چند تا فروم مربوط به اپل رو گشتم و براساس اطلاعاتی که بدست آوردم درجه حرارت مناسب بین ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد و در زمان فعالیت سنگین بین ۶۰ تا ۷۲ درجه سانتیگراد همچنان بدون خطر و معمول است و از ۷۲ تا ۹۰ نزدیک محدوده خطره ولی هنوز به cpu آسیب نمیرسه البته در کوتاه مدت
    بلاتر از ۹۰ تا ۱۱۰ واقعا خطرناکه و کم کم به cpu آسیب وارد میشه و دمای ۱۰۰ تا ۱۱۰ دمایی هست که احتمالا ساختار درونی cpu شروع به تغییر میکنه و البته
    مک بوک ها اَعَم از ایر و پرو و مک بوک در این رنج از دما خود به خود خاموش میشن و مانع از بروز هرگونه مشکل برای cpu میشن .
    اینم یه نوع هوش مصنوعیِ که تو محصولات اپل بکار میره از این دست میشه به تنظیم نور خودکار نور صفحه نمایش و صفحه کلید اشاره کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Omnidirectional Microphones میکروفون های بکار رفته در مک بوک ها از این نوع میکروفون است.
    از موارد منفی این میکروفن ها اینست که اگر در کنار اسپیکر روشن قرار بگیره باعث نویز بیشتر میشه .
    از موارد مثبت اینکه کاملا مناسب برای gargeband است یعنی میتونین تو یه محیط بسته چند ساز را با هم بنوازید و صدا رو با کیفیت بالا و نزدیک به حرفه ای ضبط کنید.این میکرو فن کاملا مناسب تر از دیگر میکروفنها برای رکورد گرفتن از یک گروه موسیقیست.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبر قطعی در مورد مدل جدید مک بوک پرو دارین؟
    تو فروم های خود سایت اپل گفتن هر سال تو ماه آپریل اومده اما کسی دقیق نمی دونه
    من از تابستون با سفری کار کردم که واقعا بی نظیره / نرم افزار دیگه ای از مک هست که تو ویندوز هم کار کنه؟
    به امیدی روزی که تمامی کسانی که تو کف لپ تاپ های گرون اپل موندن اپل دار بشن !!!

8. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بهترین مدل لپ تاپ اپل، قیمیتش؟
    اگر منظورت فقط لپ تاپه مدل MC665LL/A که ۱۷ اینچ و cpu i7 و قیمتشم ۳ میلیون هستش تقریبا .
    البته MC373LL/A هم مست که همون کانفیگه ولی ۱۵ اینچه نه ۱۷ و قیمتشم ۲.۵ میلیونه که ۵۰۰ تومن ارزون تره و نیم کیلو سبک تره .
    اما یه فرق دیگشونم تو پورتاشونه و اینکه ۱۷ اینچ علاوه بر میکروفون که همه دارن یه ورودی صدا هم دارن .

10. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فکر کنم تا 10 میلیون می شه رسوندش
    مثلا رم بیشتر هارد سریع تر یا مانیتور با کیفت و ویژیگی های بهتر بهش اضافه شه
    گران ترین کانفیگ اپل 4600 دلار میشه که اگر هم مثلا کسی بخره با واسطه و بیاد ایران حدود 5100 میشه

در آغاز فعالیت aliasdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

14

اگر منظورت فقط لپ تاپه مدل MC665LL/A که ۱۷ اینچ و cpu i7 و قیمتشم ۳ میلیون هستش تقریبا .
    البته MC373LL/A هم مست که همون کانفیگه ولی ۱۵ اینچه نه ۱۷ و قیمتشم ۲.۵ میلیونه که ۵۰۰ تومن ارزون تره و نیم کیلو سبک تره .
    اما یه فرق دیگشونم تو پورتاشونه و اینکه ۱۷ اینچ علاوه بر میکروفون که همه دارن یه ورودی صدا هم دارن .
    با تشکر از شما قیمت واسم مهم نیست میخوام یه مشخصات کامل داشته باشم که بتونم تو ایران پیداش کنم
    خواهش میکنم پیشرفته ترین مدل به همراه توضیح کامل از امکاناتشو بزارید
    با تشکر از همه دوستان

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر از شما قیمت واسم مهم نیست میخوام یه مشخصات کامل داشته باشم که بتونم تو ایران پیداش کنم
    خواهش میکنم پیشرفته ترین مدل به همراه توضیح کامل از امکاناتشو بزارید
    با تشکر از همه دوستان
    اگر مشکلی در مورد هزینه ندارید به نظرم هزینه کنید و کاستم بخرید نه مدل ساده اش!
    اما پیشرفته ترین مدل لب تاپ مک بوک پرو اپل مدل MC666هست که اگر بخواهید کاستم ایی روش قرار بگیره رو همین مدل قرار میگیره
    مشخصات پایه این لب تاپ به شرح زیر است:
    سی پی یو Corei7 با فرکانس 2.66 (قابلیت کاستم در سایت اپل با 400 دلار به سی پی یو corei7 با فرکانس 2.88)
    رم 4 گیگ باس 1066(قابلیت کاستم در سایت اپل با 400 دلار به رم 8 گیگ)
    هارد 500 گیگ با 5400 دور(قابلیت کاستم در سایت اپل با 50 دلار به 7200 دور + با 200 دلار 128 گیگ اس اس دی + با 650 دلار اس اس دی 256 گیگ و با 1300 دلار اس اس دی 512 گیگابایتی!!!)
    ال ای دی 17 اینیچی با رزولوشن 1920 در 1200.
    گرافیک جی فروش 330 جی ام با 512 مگابایت رم.
    ورزن 3 کیلوگرم

قیمت مدل پایه با کانفیگ فوق 3 میلیون و 50 هست با گارانتی نقش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •