مشكل من كه حل نشد ولي برد رو دارم اگه كسي يزده و هاردش خرابه ميتونم واسش درست كنم اگه بردشم سوخته آشنا دارم كه درست كنم.![]()
مشكل من كه حل نشد ولي برد رو دارم اگه كسي يزده و هاردش خرابه ميتونم واسش درست كنم اگه بردشم سوخته آشنا دارم كه درست كنم.![]()
Last edited by mohsen_n94; 01-02-2012 at 14:47.
سلام دوست من
هنوز SMART پاک نشده است باید از دستورات دیگری استفاده کنید که فکر نمی کنم به صلاح باشد . در صورت کلی حتی میتواند هد هارد شما خراب باشد و یا مشکلات دیگر.
تنها راهنمایی که میتوانم بکنم یا در اصل تنها کاری که شما می توانید انجام دهید این است که چندین بار متوالی سعی نمایید و همین روش را انجام دهید.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
دوست من
وقتی هارد شما با مشخصه رملوس شناسایی میشود یعنی اینکه ماژولهایی از سرویس خوانده نمی شود در اصل فرم ویر مشکل دارد. شما حتما" باید به سراغ کسی بروید که PC-3000 دارد و بدون آن امکان درست شدن هاردتان وجود ندارد.
سلام دوست من
اول از همه شما اعلام کردید هارد در بایوس دیتکت میشود و ظرفیت هم درست است !!!! خوب اگر اینطور باشد :
1- میتواند جداول تخصصیص فایل ها خراب باشد.
2- در ابتدای هارد بد سکتور داشته باشید. ( لزوما" همه نوع بد سکتور با نرم افزارهای در دسترس شما شناسایی نمی شوند)
3- همچنین اگر ویروس داشته باشید نیز می تواند این کار را انجام دهد.
4- چندین مریضی خاص در این مدل هارد ها نیز باعث اینگونه مسایل میشود که جای توضیحش اینجا نیست.
در کل هارد شما قابل بازیابی است فقط دقت کنید کار را به کاردانش بسپارید.
موفق باشید.
ممنون از جوابتون.
مدل هارد من diamondmax 23 - stm3500418as هست و وقتي فيرم ور آپديت ميكردم در حين آپديت هارد يك بوق زد و آپديت كنسل شد و سيستم هنگ كرد و بعد از چند دقيقه سيستم رو ري استارت كردم و ديگه هارد شناسايي نميشه.
فكر ميكنم فيرم ور پاك شده باشه. چكار ميتونم بكنم؟![]()
Last edited by mohsen_n94; 02-02-2012 at 17:23.
(Depress
)
Last edited by mohsen_n94; 04-02-2012 at 23:14.
با سلام من چند وقت پیش با صفحه ابی ویندوز مواجه میشدم بعد از چند هفته تا الان ویندوز تا صفحه لود میره و دوباره ریستارت میشه هاردم هم سیگت هست ولی سری 23 امروز هم رفتم مغازه امجد و کیت سریال یو اس بی همراه با سی دی و کابل یو اس بی تهیه کردم طبق روشی که ابتدای پست اشاره شده در قالب پی دی اف مراحل رو به دقت انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه هایپر ترمینال میشم در قسمت کانکت تو! طبق روشی که گفته شده کام 3 رو انتخاب میکنم و دستور رو وارد و اینتر رو میزنم اتفاقی نمی افته کام های دیگه هم امتحان کردم ولی اصلا در برنامه قادر به تایپ نیستم کیتی هم که گرفتم 10 تا خوار! داره که طبق فابل ضمیمه سی دی انتخاب کردم حالا از دوستانی که این کیت رو تهیه کردند یه راهنمایی میخوام بی زحمت.
برای بازیابی و تعمیر هم بردم میگن 100 تا 150 هزار تومن!
سلام بزرگوار اگه ممکنه مراحل رو گام به گام یه توضیح بدید با تشکر
سلام دوست من
هارد شما دیتکت می شود و ظرفیت هم دارد !!!! چون می گویید تا مرحله از کار ویندوز بالا می آید.
شما احتیاجی به این برد ندارید و ممکن است به هارد آسیب برسانید . مشکل شما در جایی دیگر است . به احتمال در ترجمه یا خرابی در سکتور خاص.
موفق باشید
سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
G:/ is not accessible.
The file or directory is corrupted or unreadable
خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.
هارد به هیچ عنوان شناسایی نمیشود سی دی ویندوز رو هم اعم از همه ویندوز ها میزارم برا نصب ولی پیغامی مبنی بر عدم وجود یا شناسایی هارد رو میده سی دی خود وینندوز رو هم برای رپیر کردن میزارم باز همون پیغام رو میده اعصابمو ریخته بهم.
منتظر پاسختون هستم
Last edited by Abbas.sedighi; 08-02-2012 at 16:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)