تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 174 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

داره خودمونی میشه mohsen_n94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

مشكل من كه حل نشد ولي برد رو دارم اگه كسي يزده و هاردش خرابه ميتونم واسش درست كنم اگه بردشم سوخته آشنا دارم كه درست كنم.
    Last edited by mohsen_n94; 01-02-2012 at 14:47.

2. 2 کاربر از mohsen_n94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

كسي هست جواب من رو بده؟
    من بعد از دستور N1 واسه ساخت s.m.a.r.t اين اررورا رو ميگيرم كه با قطع برق ساتا قطع ميشن. كسي ميدونه مشكل چيه؟

ASCII Diag mode

F3 T>/2

F3 2>Z

HighPowerMode
    Spin Down Complete
    Elapsed Time 0.111 msecs
    F3 2>U

HighPowerMode
    ExecuteSpinRequest

Spin Up Complete
    Elapsed Time 4.238 secs
    F3 2>/1

F3 1>N1

Init SMART Fail
    LED:000000CC FAddr:0024E3A7
    سلام دوست من
    هنوز SMART پاک نشده است باید از دستورات دیگری استفاده کنید که فکر نمی کنم به صلاح باشد . در صورت کلی حتی میتواند هد هارد شما خراب باشد و یا مشکلات دیگر.
    تنها راهنمایی که میتوانم بکنم یا در اصل تنها کاری که شما می توانید انجام دهید این است که چندین بار متوالی سعی نمایید و همین روش را انجام دهید.

موفق باشید.

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

سلام
    یه هارد قدیمی اوردن پیشم مدلش maxtor romulus هست و مشخصاتش
    Maxtor
    Model : 4D080H4
    HDA : 24A
    PCBA : 05A
    Unique : 41A
    Code : DAH017K0
    هست الان سایز یا حجمش 0 گیگ شده و هرچی میگرده فریمورش رو پیدا نمیکنم
    از دوستا ن تقاضا دارم فریمورش رو برام گیر بیارن
    با سپاس
    دوست من
    وقتی هارد شما با مشخصه رملوس شناسایی میشود یعنی اینکه ماژولهایی از سرویس خوانده نمی شود در اصل فرم ویر مشکل دارد. شما حتما" باید به سراغ کسی بروید که PC-3000 دارد و بدون آن امکان درست شدن هاردتان وجود ندارد.

4. 3 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

درود
    من یه هارد مکستور 1 ترا دارم که الان مشکلش اینه که تو ویندوز شناسایی نمیشه به این صورت که تو Disk managment حالت هارد رو offline میزنه و امکان ری اکتیو کردنش هم وجود نداره و حجمش رو هم 0 میزنه

مدل هارد: STM31000528AS 1000 (1 TB) DiamondMax 23

این در صورتیه که هارد تو بایوس شناسایی میشه و حجمش رو هم همون 1 ترا میزنه،حتی هارد رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچ بدسکتوری پیدا نکرد ،با نرم افزار Hirens BootCD 9.9 هم تحت داس تستش کردم و هارد رو سالم (Healthy) تشخیص داد
    عجیب تر از اون اینه که وقتی سیستم رو با لینوکس ابونتو آوردم بالا یکی از درایوهای هارد رو شناسایی کرد(درایو 100 گیگی) و فایلهای درونش به راحتی قابل اجرا بود!
    حالا به نظرتون راه حلی برای این مشکل هست بدون اینکه نیاز باشه برای تعمیرش از مدار level Controller استفاده بشه و از همه مهمتر بدون اینکه اطلاعاتش پاک بشه؟
    سلام دوست من
    اول از همه شما اعلام کردید هارد در بایوس دیتکت میشود و ظرفیت هم درست است !!!! خوب اگر اینطور باشد :
    1- میتواند جداول تخصصیص فایل ها خراب باشد.
    2- در ابتدای هارد بد سکتور داشته باشید. ( لزوما" همه نوع بد سکتور با نرم افزارهای در دسترس شما شناسایی نمی شوند)
    3- همچنین اگر ویروس داشته باشید نیز می تواند این کار را انجام دهد.
    4- چندین مریضی خاص در این مدل هارد ها نیز باعث اینگونه مسایل میشود که جای توضیحش اینجا نیست.

در کل هارد شما قابل بازیابی است فقط دقت کنید کار را به کاردانش بسپارید.

موفق باشید.

6. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام دوست من
    هنوز SMART پاک نشده است باید از دستورات دیگری استفاده کنید که فکر نمی کنم به صلاح باشد . در صورت کلی حتی میتواند هد هارد شما خراب باشد و یا مشکلات دیگر.
    تنها راهنمایی که میتوانم بکنم یا در اصل تنها کاری که شما می توانید انجام دهید این است که چندین بار متوالی سعی نمایید و همین روش را انجام دهید.

موفق باشید.
    ممنون از جوابتون.
    مدل هارد من diamondmax 23 - stm3500418as هست و وقتي فيرم ور آپديت ميكردم در حين آپديت هارد يك بوق زد و آپديت كنسل شد و سيستم هنگ كرد و بعد از چند دقيقه سيستم رو ري استارت كردم و ديگه هارد شناسايي نميشه.
    فكر ميكنم فيرم ور پاك شده باشه. چكار ميتونم بكنم؟‌
    Last edited by mohsen_n94; 02-02-2012 at 17:23.

8. این کاربر از mohsen_n94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

(Depress )
    Last edited by mohsen_n94; 04-02-2012 at 23:14.

10. این کاربر از mohsen_n94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Abbas.sedighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Honolulu

14 در خواست کمک فوری

با سلام من چند وقت پیش با صفحه ابی ویندوز مواجه میشدم بعد از چند هفته تا الان ویندوز تا صفحه لود میره و دوباره ریستارت میشه هاردم هم سیگت هست ولی سری 23 امروز هم رفتم مغازه امجد و کیت سریال یو اس بی همراه با سی دی و کابل یو اس بی تهیه کردم طبق روشی که ابتدای پست اشاره شده در قالب پی دی اف مراحل رو به دقت انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه هایپر ترمینال میشم در قسمت کانکت تو! طبق روشی که گفته شده کام 3 رو انتخاب میکنم و دستور رو وارد و اینتر رو میزنم اتفاقی نمی افته کام های دیگه هم امتحان کردم ولی اصلا در برنامه قادر به تایپ نیستم کیتی هم که گرفتم 10 تا خوار! داره که طبق فابل ضمیمه سی دی انتخاب کردم حالا از دوستانی که این کیت رو تهیه کردند یه راهنمایی میخوام بی زحمت.
    برای بازیابی و تعمیر هم بردم میگن 100 تا 150 هزار تومن!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Honolulu

10

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
    ضمن تشکر از دوست بزرگوارمون که این آموزش رو در اینجا قرار دادن.
    من هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و مدار رو از فروشگاه جام جم الکترونیک تهیه کردم و مشکلم حل شد.
    در ضمن من به صورت پستی ازشون خرید کردم و حتی بقیه پول رو هم داخل بسته بهم ارسال کرده بودن.
    اسم مدار : مبدل usb <----> serial
    اون موقع 12500 تومن خود مدار بود دو سه تومن هم هزینه ارسال.

آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک

آدرس:
    تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26

تلفن: تلفن : 66723003
    فکس: فاکس : 66740359
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام بزرگوار اگه ممکنه مراحل رو گام به گام یه توضیح بدید با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام من چند وقت پیش با صفحه ابی ویندوز مواجه میشدم بعد از چند هفته تا الان ویندوز تا صفحه لود میره و دوباره ریستارت میشه هاردم هم سیگت هست ولی سری 23 امروز هم رفتم مغازه امجد و کیت سریال یو اس بی همراه با سی دی و کابل یو اس بی تهیه کردم طبق روشی که ابتدای پست اشاره شده در قالب پی دی اف مراحل رو به دقت انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه هایپر ترمینال میشم در قسمت کانکت تو! طبق روشی که گفته شده کام 3 رو انتخاب میکنم و دستور رو وارد و اینتر رو میزنم اتفاقی نمی افته کام های دیگه هم امتحان کردم ولی اصلا در برنامه قادر به تایپ نیستم کیتی هم که گرفتم 10 تا خوار! داره که طبق فابل ضمیمه سی دی انتخاب کردم حالا از دوستانی که این کیت رو تهیه کردند یه راهنمایی میخوام بی زحمت.
    برای بازیابی و تعمیر هم بردم میگن 100 تا 150 هزار تومن!
    سلام دوست من
    هارد شما دیتکت می شود و ظرفیت هم دارد !!!! چون می گویید تا مرحله از کار ویندوز بالا می آید.
    شما احتیاجی به این برد ندارید و ممکن است به هارد آسیب برسانید . مشکل شما در جایی دیگر است . به احتمال در ترجمه یا خرابی در سکتور خاص.

موفق باشید

14. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
    G:/ is not accessible.
    The file or directory is corrupted or unreadable

خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.

16. این کاربر از mosyrozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Honolulu

10

سلام دوست من
    هارد شما دیتکت می شود و ظرفیت هم دارد !!!! چون می گویید تا مرحله از کار ویندوز بالا می آید.
    شما احتیاجی به این برد ندارید و ممکن است به هارد آسیب برسانید . مشکل شما در جایی دیگر است . به احتمال در ترجمه یا خرابی در سکتور خاص.

موفق باشید
    هارد به هیچ عنوان شناسایی نمیشود سی دی ویندوز رو هم اعم از همه ویندوز ها میزارم برا نصب ولی پیغامی مبنی بر عدم وجود یا شناسایی هارد رو میده سی دی خود وینندوز رو هم برای رپیر کردن میزارم باز همون پیغام رو میده اعصابمو ریخته بهم.
    منتظر پاسختون هستم
    Last edited by Abbas.sedighi; 08-02-2012 at 16:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •