خب دوست من...
من دفعه اول سه نفر مردن...دفعه بعد هيچكي هيشكي...
چرا نميشه؟؟؟
شما همه رو به كشتن دادين؟؟؟؟
واسه اينكه همه زنده بمونن چندتا پست قبلتر هومان عزيز توضيحاتي دادن...اونو بخونيد...
خب دوست من...
من دفعه اول سه نفر مردن...دفعه بعد هيچكي هيشكي...
چرا نميشه؟؟؟
شما همه رو به كشتن دادين؟؟؟؟
واسه اينكه همه زنده بمونن چندتا پست قبلتر هومان عزيز توضيحاتي دادن...اونو بخونيد...
بله همونطور که دوستمون havas_1980 توضیح دادند شما دقیقا همون کارها رو بکنی همه زنده می مونند
در ضمن در مورد نسخه سوم بازی تا اونجا که من میدونم یه جا bioware گفته بود که احتمالا سیوهای نسخه دو توی قسمت سوم به کار نمیاد البته فکر کنم به طور کامل تائید نشده بود...
(همزمانی پست...)
من دوبار بازی رو تموم کردم یک بار میراندا و جیکوب مردند و بار دوم هیچکس.
سیو های بازی همونطور که bioware اعلام کرده و در صفحه loading بازی هم هست در نسخه 3 تاثیر داره. که تاثیرش خیلی خیلی بیشتر از تاثیر سیو نسخه 1 رو 2 هست. و کلا خوده شرکت گفته نحوه بازی 3 هم مانند 2 هست و اکشنش بیشتر از نقش افرینیش هست. سیو شما در نسخه 3 در زمانی تاثیر نداره که فرمانده شپرد مرده باشه. در غیر اینصورت شما حتی با هر تعداد کشته در مرحله اخر میتونید سیو رو وارد نسخه بعد کنید. فقط شپرد باید زنده بمونه![]()
والا من یه جا توی بخش اخبار قبلا خوندم ممکنه تاثیر نداشته باشه(نتونستم خبرش رو پیدا کنم)ولی همین طور که گفتم به طور کامل تائید نشده بود!!
ولی با توجه به حرفهای شما باید سیوها رو نگه داریم چون توی همین نسخه هم تا اونجا که من گرفتم نحوه بازی توی نسخه قبل می تونست تاثیر زیادی توی بازی داشته باشه![]()
من نه خیلی بد تموم کردم نه خیلی خوب.فقط از تیم من گرانت زنده موند و جکاب و خودم.بقیه مردن.
میشه خواهش کنم یکی از شماها که بازی رو کامل تموم کرده بدون این که حتی 1 نفر از افرادش بمیرن سیوش رو آپلود کنه و بزاره.ممنون میشم.
Last edited by Steps-Rap; 30-04-2010 at 12:26.
عزیزم لذت بازی مس افکت به این نیست که شما سیو یک نفر دیگه رو بگیری و تموم کنی و همه هم زنده بمونن. لذتش به اینه که ببینی تصمیم گیری های خودت چه تاثیری در اخر بازی داره. یک دور دیگه بازی رو شروع کن.![]()
آخه میدونی خیلی سخته یه بار دیگه از 0 شروع کنیم.این همه از بازی رو به درستی و کاملی پیش رفتیم فقط مرحله آخرو اشتباه کردیم که اکثرشون مردن.
من که اصلا یه سری از چیزایی که واسه زنده موندن دوستان گفتن رو نفهمیدم.
مثلا :
- سیستم های دفاعی و تسلیحات سفینه کامل آپگرید شده باشه.
- تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
- بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
اصلا نمیدونم اینارو چه جوری باید انجام بدم.
یا مثلا :
- در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:
- متخصص Tech برای تونل: Legion / Tali
- رهبر گروه اول: Garrus / Miranda / Jacob
- متخصص Biotic برای ساخت پوشش: Samara / Jack
- رهبر گروه دوم: Garrus / Miranda/ Jacob
- اسکورت: هر کسی میتونه باشه اما Mordin گزینه ایده آله.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload
این رو هم نمیدونم.تا اونجا که یادمه اولش دو تا گروه انتخاب میکنی با دو تا سرگروه.بعد هی سرگروها میمیرن هی باید سر گروه انتخاب کنی تا جایی که همه آخرش میمیرن و اون سیاره رو نابود میکنی و فقط خودت و گرانت و جوکر جکاب و یه دکتر زن زنده بمونن.
بعد فکر کن من همه اینارو از اول بازی کنم؟؟؟؟
یا حداقل یه سیوی باشه که فقط مرحله آخر مونده باشه.بعد من اون کارارو انجام بدم که آخر همه زنده بمونن
Last edited by Steps-Rap; 30-04-2010 at 14:00.
د بیا! یعنی هیچکدومش رو متوجه نشدین؟! خیلی ناجوره شد که..
من یه توصیه اساسی بهتون می کنم... لطفا شماره قبلی (Mass Effect) رو بازی کنین و بعد بچسبین به این بازی. هر جایی رو هم متوجه نشدین تو تاپیکش همون موقع عنوان کنین. نه اینکه ندونین و شانسی رد کنین بره.
سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.
هر کدوم از شخصیت ها بعد یک مدت ازت انتظار دارن که یک ماموریت شخصی براشون انجام بدی. که یا نجات دادن خواهرشونه یا پسرشون یا انتقام گیری ..... . شما وقتی این مراحل رو انجام میدی یارات وفادار میشن. که البته گهگاه دعواهایی پیش میاد که باید مدیریتشون کنی که وفاداری ها تموم نشه.
شما حتما شاهد یک مرحله بودین که دشمنان به صفینه حمله میکنند و شما در نقش جوکر باید صفینه رو نجات بدین. همونجا خدمه شما برده میشن به پایگاهی که شما مرحله اخر رو توش انجام میدین. شما سیعا پس از بازگشت به صفینه باید مرحله اخر رو برین تعلل باعث مرگ خدمه دزدیده شده میشه.
بعد در مرحله اخر هم که باید یک سری افراد رو سر گروه انتخاب کنی از این دستور استفاده کن
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]
بازم اگر انگیزه تکرار این بازی شاهکار رو نداری امدوارم یکی سیوش رو بهت بده![]()
سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.
در این مورد من هر چی از این جور چیزا سر راهم بود استفاده کردم.هم چنین خیلی از سیارات ناشناخته رو شناسوندم و ماموریتاشو هم انجام دادم.و هر کدوم از افراد تیم که کمک میخواست(ماموریت هاشون) بهشن کمک کردم و ماموریتاشونو کامل انجام دادم.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]
در این مورد tech برای تونل و بیوتیک منظور چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)