استودیو به نام اختصاری SMS که موتور بازی هم همین اسم رو داره.
Slightly Mad Studios که توی لندن هست.
این SMS موتور این بازی رو ساخته بعد EA دیده خوبه،گفته شما که اینو ساختید دیگه بازیم بسازید یه پولیتون میدم![]()
استودیو به نام اختصاری SMS که موتور بازی هم همین اسم رو داره.
Slightly Mad Studios که توی لندن هست.
این SMS موتور این بازی رو ساخته بعد EA دیده خوبه،گفته شما که اینو ساختید دیگه بازیم بسازید یه پولیتون میدم![]()
Last edited by *QWERT*; 07-10-2009 at 23:33.
سلام
بازم به مشکل اجرا برخوردم. من بعد از اینکه دو مسابقه رو میرم هنگ میکنم و میام بیرون بعد از اون تا ویندوز رو ریستارت نکنم بازی اجرا نمی شه . این توضیحات مربوط به ویندوز 7 هستش تو xp که اصلا اجرا نمیشه. دوستان صحبت از پچ و کرک کردن میشه لطف کنید و قرار بدید . تازه از این نسخه کلی خوشم اومده اخه به ندرت از ریسی که تو پیست باشه خوشم میاد.
با تشکر...
یکی از دوستان پچ و کرک رو توی این پست گذاشته ولی من خودم امتحان نکردم:
از قرار معلوم من شانس آوردم با اینکه سی پی یوم amd هست دیگه با این مشکلات برنخوردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز...تنظیمات سایه shadow رو روی medium بزار..مشکلت حل میشه
دیگه میشه بقیه تنظیمات رو برد بالا؟؟
گرافیک رو ما تا ته آوردیم پایین.با این گرافیکcrysis رو روی high با کمی افت فریم بازی میکردیم
![]()
دوست عزیز سری بازیهای NFS در انحصار الکترونیک آرتز هستش یا EA در ضمن
boys team یک سری افراد از خدا بی خبر با عرض پوزش.![]()
سلام
شما قبل از نصب بازي آخرين دايركس و فيزيكس رو نصب كرديد؟ و رو چه ويندوزي بازي مي كنيد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام کسی میدونه برایه تنظیم گرافیک در بهترین وضعیت بازی واسه این سیستم چطوریه ؟گرافیکش خیلی افتضاحه!
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
Ram 2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
1279 MB Total available graphics memory
من نه بازی رونصب کردنم بعد phyx رو ولی دقیق یادم نمیاد اصلا directx روبعدش نصب کردم یا نه(ولی شما حتما نصبش کن)...
در ضمن من توی vista معمولی (بدون sp) دارم بازی میکنم ولی با کمی افت فریم
ولی با تعویض compatibility به windows xp sp2 افت فریمش هم تا حدی برطرف شد ولی بازم تا حدودی روی سی پی یومهام فشار داره وارد میشه ولی مشکلی با بازی ندارم...
(میگم مال شما که boysteam نیست چون تا اونجا که من می دونم این چند بازی آخرش مشکل داره)
در ضمن بگم اصلا این EA تقریبا تموم بازیهاش رو روی ساپورت کامل nvidia و intel میده بیرون(فکر کنم با هم سر و سری دارند)چون بعضی ازبازیهاش یا باگرافیکهای ati یا سی پی یوهای amd مشکل دارند![]()
Last edited by mehdy.z; 08-10-2009 at 13:59.
ممنون از راهنماییتون . نه بازی من boysteam نیست. و نکته دیگه ای وجود داره من تا حالا با بازی های EA به مشکل برنخورده بودم اونم به این شکل . از همون اول هم AMD داشتم . شاید قبلا از Nvidia استفاده میکردم ولی این بازی های آخری هم از این شرکت مشکل نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)