تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 192 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1913

نام تاپيک: نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

داره خودمونی میشه ghiozila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من وقتی open4all_rp+ رو فعال میکنم انواع ارورها رو میبینم مثلا ارور سرتیفیکیت ( که احتمالا برای اینه که اون برنامه قبلا ساین شده ) ولی چندین ارور دیگه هم میبینم مثل : access not granted و application untrasted supplier و ...

این ارورها برای چیه ؟ یه تاپیک دیده بودم ارور هارو با راه حل توضیح داده بود ولی الان که میگردم نیست

من وقتی hellox رو نصب کردم و اپن فور آل رو اجرا کردم اول وقتی برنامه هارو میخواستم نصب کنم همش ارور میداد که یه برنامه در حال نصبه و نمیتونه .... وقتی غیر فعال میکردم درست میشد ... ولی الان اون ارور رو نمیده و برنامه های ساین نشده نصب نمیشه

پچ های install server رو هم ریختم و فعال کردم که یه ضربدر قرمز اومد کنارش ولی باز فرقی نکرد ...

کلا برای هر کسی فقط با نصب هلو ایکس و فعال کردن اپن 4 آل همه چی حله و نیاز به هیچ کاری نیست ؟ (5800 )

پیشاپیش ممنون (تا حالا با سیمبیان کار نکردم و فقط اریکسون داشتم .... شرمنده که یه کم گنگه حرفام )

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

برنامه هات رو با این Cert و Key ساین و نصب کن..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشی

3. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

Legend عزیز ضمن تشکر از زحمات و پیگیری های شما

من خیلی در جریان نیستم(هنوز گوشی رو نخریدم و بطبع دنبال key و ... نرفتم) ولی اینو میدونم که باید برای هر گوشی بصورت مجزا Cert و Key تهیه کرد ....

پس این برنامه چیه معرفی کردین؟
    یعنی دیگه نیازی به اونها نیست؟

با همین میشه فایل های پست اول رو ساین کرد؟

بعدش یه مشکل دیگه که دارم اینه که متوجه نمیشم وقتی طرف بتونه اینا(HelloOX2) رو ساین کنه خب هر برنامه دیگه رو هم میتونه ساین کنه و دیگه چه احتیاجی به هک کردن هستش؟
    Last edited by sinasignal; 11-10-2009 at 22:35.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

Legend عزیز ضمن تشکر از زحمات و پیگیری های شما

من خیلی در جریان نیستم(هنوز گوشی رو نخریدم و بطبع دنبال key و ... نرفتم) ولی اینو میدونم که باید برای هر گوشی بصورت مجزا Cert و Key تهیه کرد ....

پس این برنامه چیه معرفی کردین؟
    یعنی دیگه نیازی به اونها نیست؟

با همین میشه فایل های پست اول رو ساین کرد؟

بعدش یه مشکل دیگه که دارم اینه که متوجه نمیشم وقتی طرف بتونه اینا(HelloOX2) رو ساین کنه خب هر برنامه دیگه رو هم میتونه ساین کنه و دیگه چه احتیاجی به هک کردن هستش؟
    سلام

این برنامه برای هک گوشی (نصب بدون ساین هر برنامه ای و دسترسی به فایل های سیستمی) هست...
    با اون 2 تا فایل این برنامه روساین و نصب می کنید..

بعد از هک گوشی هم با Cert خودتون و اگه نشد با Cert هایی که دادم میتونید برنامه ساین و نصب کنید.

فرقش اینه که بعضی از برنامه ها با ساین کردن معمولی هم نصب نمیشند و حتما" باید گوشی هک بشه...!

شاد باشی

6. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

Legend عزیز خیلی ممنون از توضیحاتتون . (ببخشید اسمتون رو بلد نیستم)

من قبلا n73 و 5700 رو با دستورات همین سایت(بخش مربوطه) هک کردم (گوشی خودم نبودن) مشکلی نداشتم و فکر کنم برنامه هکش رو با یه نرم افزار معمولی ، ساینش کردم(بدون کی)

سلام

این برنامه برای هک گوشی (نصب بدون ساین هر برنامه ای و دسترسی به فایل های سیستمی) هست...
    با اون 2 تا فایل این برنامه روساین و نصب می کنید..

بعد از هک گوشی هم با Cert خودتون و اگه نشد با Cert هایی که دادم میتونید برنامه ساین و نصب کنید.

فرقش اینه که بعضی از برنامه ها با ساین کردن معمولی هم نصب نمیشند و حتما" باید گوشی هک بشه...!

شاد باشی
    الان از توضیحات شما من اینطور متوجه شدم

اول با فایل های Cert و Key پست 1053 این تاپیک و با استفاده از SignSiS برنامه HelloOX2.v2.03 رو ساین کنم (در حالی که شما در پست اول تاکید کردین که حتما باید در تاپیک مجاور در خواست Cert و Key شخصی بدیم و با اون ساین کنیم)؟؟؟

از این راهنماییی شما من اینطور متوجه میشم که این Cert از Cert شخصی خودم کارایی بیشتری داره . پس دیگه نیازی به Cert شخصی نیست؟

بعدش شما در پست اول این تاپیک فرمودید که حتما" بايد از Cert و Key مخصوص OPDA استفاده کنیم
    حالا سوالم اینه که مگه فرقی میکنه که Cert رو از کجا بگیریم؟چند سایت چینی(نمیدونم شاید هم ژاپنی یا کره ای) رو سراغ دارم که Cert ارائه میدن ... آیا اینا فرقی میکنن؟(چون قاعدتا فکر نکنم فرقی داشته باشه و فایل براساس شماره ime گوشی و با الگوریتم مشترکی ساخته میشن)

در صورت ثبت نام در سایت OPDA و گرفتن Cert چنانچه با Key گرفتن مشکل دارید، حتما" IMEI و شماره 11 رقمی خود رو اینجا اعلام کنید.
    مگه Cert و Key رو تو اون تاپیک با هم ارائه نمیدین؟ منظورتون چیه؟

آخرین سوالم اینه که تو این تاپیک ظرف چه مدت درخواست هارو آماده میکنید

حسابی این چند روز با سوال هام به شما زحمت دادم
    با تشکر دوباره

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا من نصب كردم ولي وقتي ميرم تو برنامه رو installhng root cert... ميمونه!!!؟؟راه حل چيه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آقا من نصب كردم ولي وقتي ميرم تو برنامه رو installhng root cert... ميمونه!!!؟؟راه حل چيه؟
    گوشیت چیه ؟
    یه بار ببند برنامه رو دوباره اجرا کن !

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Legend عزیز خیلی ممنون از توضیحاتتون . (ببخشید اسمتون رو بلد نیستم)

من قبلا n73 و 5700 رو با دستورات همین سایت(بخش مربوطه) هک کردم (گوشی خودم نبودن) مشکلی نداشتم و فکر کنم برنامه هکش رو با یه نرم افزار معمولی ، ساینش کردم(بدون کی)

الان از توضیحات شما من اینطور متوجه شدم

اول با فایل های Cert و Key پست 1053 این تاپیک و با استفاده از SignSiS برنامه HelloOX2.v2.03 رو ساین کنم (در حالی که شما در پست اول تاکید کردین که حتما باید در تاپیک مجاور در خواست Cert و Key شخصی بدیم و با اون ساین کنیم)؟؟؟

از این راهنماییی شما من اینطور متوجه میشم که این Cert از Cert شخصی خودم کارایی بیشتری داره . پس دیگه نیازی به Cert شخصی نیست؟

بعدش شما در پست اول این تاپیک فرمودید که حتما" بايد از Cert و Key مخصوص OPDA استفاده کنیم
    حالا سوالم اینه که مگه فرقی میکنه که Cert رو از کجا بگیریم؟چند سایت چینی(نمیدونم شاید هم ژاپنی یا کره ای) رو سراغ دارم که Cert ارائه میدن ... آیا اینا فرقی میکنن؟(چون قاعدتا فکر نکنم فرقی داشته باشه و فایل براساس شماره ime گوشی و با الگوریتم مشترکی ساخته میشن)

مگه Cert و Key رو تو اون تاپیک با هم ارائه نمیدین؟ منظورتون چیه؟

آخرین سوالم اینه که تو این تاپیک ظرف چه مدت درخواست هارو آماده میکنید

حسابی این چند روز با سوال هام به شما زحمت دادم
    با تشکر دوباره
    دوســــت عزیز فکر کنم شما درخواست Cer & Key داده بودین اگه بهتون دادن با همون فایل های گوشی خودت برنامه HelloOX2.v2.03 رو ساین کن ...
    +
    فایل های سایت Opda خیلی بهتر تا سایت های دیگه چون برای سایت های دیگه خیلی از برنامه ها رو نمیتونی ساین کنـــی و ارور برات میده ولی برای سایت Opda من به همچین چیزی بر نخوردم
    +
    شماره 11 رقمی اول سایت Opda اینجوری بود که موقعی که Cert میگرفتی دیگه Key بهت نمیداد یا بر عکس واسه همین مال اینو نوشتیم تا برای درخواست دوباره باید شماره 11 رقمی باشـــه
    +
    Cert ها با هم فرقی ندارن (Cert & Key بر اساس شماره IMEI گوشیت برات میدن پس هر گوشی یک IMEI بیشتر نداره) ولی Cert سایت Opda از همه بهتره و مهلت کارایی هم بیشتره ...
    +
    فایل ها تو اون تایپک مدتش معلوم نیست برای یکی 48 ساعت میزنه برای یکی 24 ...
    برای یکی هم فوری آماده ســـــــت
    گوشی رو یک بار خاموش روشن کن بعد اجرا کن ببین چی میشه
    اگه بازم نشد از ورژن های دیگه برنامه استفاده کن
    موفق باشید!

11. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا من n86رو هك كردم.جواب هم داد.حالا جز نصب برنامه هاي ساين نشده كه ميشد هم قبلاً با كامپيوتر ساين كرد چه استفاده اي از اين برنامه ميشه برد؟مثلاًفارسي كردن گوشي يا قطع صداس شاتر؟!؟!؟!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا من n86رو هك كردم.جواب هم داد.حالا جز نصب برنامه هاي ساين نشده كه ميشد هم قبلاً با كامپيوتر ساين كرد چه استفاده اي از اين برنامه ميشه برد؟مثلاًفارسي كردن گوشي يا قطع صداس شاتر؟!؟!؟!
    درســــته دوست عزیز که میشد با کامپیوتر هم اینکارو کرد ولی برای راحتی کدوم بهتره ؟
    هر برنامه ای رو دانلود کردی بری با کامپیوتر ساین کنی یا بریزی روی گوشی بدون ساین نصب کنی !
    +
    خیلی استفاده میشه کرد اولیش که بازی های N-gage و ...
    موفق باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •