میشه یه توضیحی درباره این قسمت هایی از لیبرتی سیتی بدین ؟
این همون GTA IV؟
چه فرقایی دارن ؟
میشه یه توضیحی درباره این قسمت هایی از لیبرتی سیتی بدین ؟
این همون GTA IV؟
چه فرقایی دارن ؟
این Distanceو Shadow رو چه طور بیارم؟
بچه ها من هرکاری میکنم توی Windows Live که پروفایل درست میکنم و میرم ازم Product key میخواد..!!!
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره (save) کنم....!!!
لطفاً کمکم کنید
البته در مورد اجرای بازی هم اونجاست ...
اما اگه شما می خواین مثل 4 وضعیت بازی رو بهتر کنین این جا برین
[آموزش] ادیت و پچ + مولتی پلیر برای بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City/ راهنما در پست اول:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله ...
بازی از لحاظ گرافیک و گیم پلی به جی تی ای 4 بی شباهت نیست . اما می تونیم بگیم بهتر شده ...
دو بازی اپیزود در قالب یک بازی نسبتاً بزرگ ... به نظر من بازی بسیار عالی و ماندگاری بود اما کوتاه بودن بازی کمی ما را رنج می دهد . در گ.ی تونی من کمی یکنواختی بخاطر بیش از حد در هوا بودن مراحل حس کردم ... اما چون چیز جدیدی بود تا پایان بازی شما را مجذوب خود می کند ...
به طور کلی اگر در سبک جی تی ای 4 خوشتون میاد بهترین انتخابه !!!
البته دو داستان ، دو شخصیت ، تاکید سلاح و ماشین متفاوت در این دو بازی است و اصلا همون جی تی ای 4 نیست !!!
سلام بچه ها من tony grey (اگه اشتباه نکنم تو اسمش ) رو بازی می کنم.
تو یه مرحله سخت گیر کردم.
اونجایی میری پیش tony اولین ماموریت رو بهت میده.که تو دموش هنگامی که پیششی یه آهنگ گذاشته و داره باهاش می خونه همزمان بعد شخصیت اصلی بازی میاد پیششو.....
تو اون ماموریت که بهم میده.رو نقشه مشخص میشه.یه نقطه ی قرمز روی اون جرثقیل وسط شهر هست بعد که میرم پیش اون جرثقیل هیچ کاری نمی تونم انجام بدم.باید اونجا چی کار کرد از نبردبان وسط جرثقیل هم نمی تونه بالا بره؟
چی کار کنم یکی کمک کنه؟
اونجا بهت یه سلاح داده به نام Sticky Bomb (تو مایه های همون C4 خودمون) که طرز کار باهاشم عین سی چهاره...
سه تا بمب اطراف اون جرثقیل کار بذار و با زدن دکمه ی پایین کیبرد بترکونش![]()
دقیقاً دوستمون درست جواب داد.
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتم .
سلام دوستان من بازی رو گرفتم و نصب کردم و خودش خودکار کرک رازور روش بود و بازی رو بدون مشکل دارم بازی میکنم
حالا می خوام این پچ که تو صحفه اول دوستمون گذاشته و 115 مگابایت هستش رو دانلود کنم .
میشه بگید نصب این پچ چطوری هستش تا بعد دانلود به مشکل نخورم ؟
نصب این پچ باعث نمیشه که کرک بازی از کار بیافته ؟
چون اصلا حال و حوصله کرک جدید پیدا کردن و بازی رو از اول کرک کردن رو ندارم .
ممنون میشم یکی از دوستان که این پچ رو دانلود و استفاده کرده کاملا توضیح بده .
وقتی داری بدون مشکل بازی میکنی پچ به چه دردت میخوره؟
تشکر بابت جواب دادن.
با کدوم دکمه کیبورد.؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)