تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 334 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر نکنم توی ایران خودرو سازی از باطری های خشک برای محصولش استفاده کنه
    پارسال براي ريو و 206 باطري اتمي ميذاشتن امسالو نميدونم!!!!

من ماشینم نزدیک به دو هفته هست هم فاکتور شده و هم پلاک شده ولی متاسفانه هنوز ماشین تحویل نشده !!! متاسفانه با تغییر روش سیستم ارسال ( قبلا به تهران و از اونجا به شهرستانها ارسال می شد ولی الان سایپا کاشان خودش مستقیما میفرسته ) پیمانکار مورد نظر نمیتونه برنامه ریزی خوبی برای ارسال داشته باشه .

ظاهرا باز تو خط تولید تیبا مشکلی بوجود اومده واسه همین بعضی از تیباها رو برای بازدید و تست مجدد برگردوندند و اجازه ارسال نمیدن....
    براي شما هنوز نيومده؟؟
    مگه كدوم شهر هستي؟؟و چه رنگ انتخاب كردي
    تاريخ تحويل تو دعوتنامه كي زده بودن؟؟

اگه مشكلي هم پپش بياد مطمئن باش ماشينهايي كه فاكتور شده و آماده تحويل هست برنميگردونن .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

برای ریو که احتمالا CKD بوده و مجبور بودن!!!برای 206 هم با توجه به مالتی پلکس بودن سیستم برقی نمیشه استفاده از باطری خشک رو توجیه کرد

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

براي شما هنوز نيومده؟؟
    مگه كدوم شهر هستي؟؟و چه رنگ انتخاب كردي
    تاريخ تحويل تو دعوتنامه كي زده بودن؟؟

اگه مشكلي هم پپش بياد مطمئن باش ماشينهايي كه فاكتور شده و آماده تحويل هست برنميگردونن .
    نه ، نیومده.
    آبادان و سفید انتخاب کردم.

چرا، من پرسیدم . گفتن ظاهرا با اینکه حتی پلاکش آمادست و فاکتور شده مجوز بارگیری رو نمیدن . مثل اینکه بوستر ترمز پرایدی نصب کردن و کنترل کیفیت تایید نکرده و باید برگردن و مدل ریوی نصب بشه . حالا بماند که ارسالش هم مصیبته !

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حرفای جالبی میشنویییییم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان میخواستم مقایس ای بین تیبا مدل sx که امکاناتی از قبیل ترمزABS بهمراه EBD، هر4 شیشه برقی، آیینه برقی، تهویه اتوماتیک، ریموت، 2 ایربگ، لاستیک 14 با رینگ آلومنیومی و دیگر امکانات با قیمت حدود 13 تومان داره رو با اتومبیل ریو ABS با قیمت 13.5 بکنید. البته صرف اینکه موتور ریو 16 سوپاپه و 97 اسبه و تیبا 8 سوپاپ و 80 اسبه دلیل بر برتری یکی نیست. مهم کیفیت تولید، ایمنی و زیباییه. میخوام نظراتونو بگین دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان میخواستم مقایس ای بین تیبا مدل sx که امکاناتی از قبیل ترمزABS بهمراه EBD، هر4 شیشه برقی، آیینه برقی، تهویه اتوماتیک، ریموت، 2 ایربگ، لاستیک 14 با رینگ آلومنیومی و دیگر امکانات با قیمت حدود 13 تومان داره رو با اتومبیل ریو ABS با قیمت 13.5 بکنید. البته صرف اینکه موتور ریو 16 سوپاپه و 97 اسبه و تیبا 8 سوپاپ و 80 اسبه دلیل بر برتری یکی نیست. مهم کیفیت تولید، ایمنی و زیباییه. میخوام نظراتونو بگین دوستان.
    سلام دوست عزیزم
    اولا مدل sx تیبا 4 شیشه برقی نداره.تهویه اتوماتیک و رینگ و ایینه برقی هم نداره
    اون مدل ex هست نه sx
    اما در مورد مقایسه
    اینطور بهتون خلاصه بگم که ریو به خاطر قدرت موتور بیشترش و شنیده هایی که من ازش دارم شتابش خیلی زیاد هست.
    مخصوصا در اون اوایل حرکت.
    هر 2 خودرو بدنشون داخلش در ها میله های فولادی بکار رفته به خاطر امنیت بیشتر
    این 2 خودرو از بعضی نقاط واقعا با هم نزدیک هستند.
    اگر شتاب بیشتر براتون ملاک هست ریو رو انتخاب کنید
    اما اگر مصرف سوخت هم براتون اولویت محسوب میشه باید بدونید مصرف سوخت تیبا بهتر از ریو و حتی خودرویی با استاندارد یورو 4 یعنی ال 90 هست که ال 90 قدرت موتور 105 اسب بخار را هم داراست.
    در کل اینو بهتون دوستانه بگم که بدنه ی تیبا با قدرت موتورش همخوان هست و از نظر کشش خودرو همکارم که جزو تحویلی های اول تیبا هستند در جاده حتی با ال 90 دوستشان عمدا شتاب و کشش 2 خودرو را قیاس کردند که طبق گفته ی خودشان همپای ال 90 بوده است و کم نیاورده است.
    اما در مورد ریو نکات منفی ای که خاطرم هست بیش از حد پایین بودن خودرو هست که این خودرو را به خودرویی مناسب برای جاده هموار تبدیل کرده و در بعضی مواقع فاصله کم زیر خودرو مشکل ساز میشود.
    در مورد قدرت بیشتر موتورش هم که فقط این نکته را داشته باشید که قدرت و کشش موتور بهتر است با استحکام و استقامت بدنه هماهنگ باشد
    به فرض با پراید هم میشود 150 کیلومتر سرعت رفت
    کشش پراید هم با موتور 63 اسب خیلی بالاست
    شتاب بسیار بالایی هم دارد.
    اما آیا سرعت بالای پراید امنیت جانی سرنشین را هم به همراه خواهد داشت؟
    این را گفتم اما باز هم طبق شنیده ها دوستان در مورد کشش و شتاب تیبا متفق القول همگی از این خودرو تا به حال که تعریف کرده اند.
    و هرکس تا به حال ازش سراغ گرفتم از خودرواش راضی بوده
    حال از حالا به بعد چه شود خدا داند
    راستی در مورد زیبایی که فرمودین هم من به شخصه با بدنه ریو مشکل داشتم
    هم از ظاهرش کمتر خوشم می امد
    و هم ارتقاع کم پایین خودرو همیشه به نظرم عیب این خودرو بوده است.
    البته زیبایی سلیقه است
    من به نظر خودم تیبا به مراتب از لوگان و ریو (هرچند وجه اشتراکاتی دارند) زیباتر است
    Last edited by TIBA-NAVID; 29-05-2011 at 22:13.

7. 3 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. كسي از دوستان خبر داره واسه ماها كه جديدن ثبت نام كرديم هم تحويل ماشين تاخير داره يا نه؟ واسه ما قرار بود اين ماه دعوت نامه بياد ولي ضاهرا هيچ خبري نيست!!!

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه ، نیومده.
    آبادان و سفید انتخاب کردم.

چرا، من پرسیدم . گفتن ظاهرا با اینکه حتی پلاکش آمادست و فاکتور شده مجوز بارگیری رو نمیدن . مثل اینکه بوستر ترمز پرایدی نصب کردن و کنترل کیفیت تایید نکرده و باید برگردن و مدل ریوی نصب بشه . حالا بماند که ارسالش هم مصیبته !
    اگر كنترل كيفيت تائيد نميكرد كه اصلا فاكتور و پلاك نميشد
    به نظر من مشكل جاي ديگه ايي هست(مثلا ارسال به آبادان)
    اگه بوستر ترمز ايراد داره كه بايد فراخوان بزنن

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه کسانی که در این تاپیک هستند ورود خودم را با یک سوال از متخصصین سایپا شروع می کنم.
    در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستانی که ماشین رو تحویل گرفتن کپسول آتشنشانی داشت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •