تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 379 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا واسه چی حیف؟ چرا بازدن حرف های بیهوده ارزش بازی را میارین پایین اصلا شما بازی کردین؟ که میگین حیف؟
    کاربرای احمق گیم اسپات از ... سوزیشونه که اومدن به بازی نمره پایین دادن! برای اینکه بعضی از امکانات در بازی نیست برای مولتی پلیر و شبکه که فکر نمیکنم ما ایرانی ها به این چیزا اهمیت بدیم! هنوز خود گیم اسپات به بازی امتیاز نداده ولی مطمئنم بالاتر از 9 میگیره! الان بیشتر سایت ها و مجله ها بازی را نقد کردن و امتیاز های بسیار خوبی به بازی دادن! اصلا شما چیکار به امتیاز بازی دارین اگه واقعا طرفدار این سری هستین نباید این حرف را بزنید!

محتوای مخفی: Read 
    عزیزان تا وقتی خودتون بازی نکردین نیاین اینجا و نظر بدین لطفا!
    با تایید بخشی از سخنان دوست عزیزم سم ... بچه های P30 سعی کنین خودتون واسه بازی نظر بدین و ببینیم بچه های ایرانی نظرشون چیه ...
    ولی ازونجایی که تو خارج Multiplayer بازی بسیار بیشتر گل کرد واسه همین اونجا واسشون خیلی مهم بود که بشه خیلی ساده سرور ایجاد کرد و باهم بازی کنن ... در هر صورت به نظر من اگر هنوز هم بازی رو تهیه نکردید, و یا کردید و بازی نکردید حتما بازی رو با آخرین درجه سختی شروع کنید که حداقل مدت زمان بیشتری وقتتون رو پر کنه !
    البته مشکل دیگه دوستان اینه که ظاهرا خیلی بیکار هستن و میشینن زود بازی رو تمام می کنن و می گن چه زود تموم شد !
    خوب عزیز من روزی آدم یه لول رد کنه یا فوقش 1 ساعت با حوصله بازی کنه خیلی بهتره تا اینکه آدم یه شاهکارو تو یه روز تموم کنه و بشینه بگه حیف چه زود تموم شد ! با این وضعیتی که آنلاین بازی هم فقط اریجینال هست پس بیشتر به سینگل پلیر بازی اهمیت بدید !

2. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا فهمیدین من اون موقع تا حالا چیکار میکردم.. ؟؟!!!! =((
    خودم خندم میگیره..
    داشتم special ops بازی میکردم...!!!!! واسه همین تعجب کردم که شما میگفتین تو 4 ساعت تموم کردید...
    special ops خیلی خفنه... ارزش این بازی به همین قسمته..
    قسمن camping رو هم تازه رفتم.. خوبه ولی زود تموم میشه معلومه..
    من وقتی نصب کردم دیگه نفهمیدم چیکار میکنم.. رفتم 3 مرحله کامل از special ops رو تموم کردم.. مغزم داشت آب پز میشد...
    بعد از بازی خارج شدم اومدم تازه فهمیدم جریان از چه قراره.....
    ولی چون اون قسمت رو واسه شروع رفته بودم قسمت camping خیلی خیلی مسخره به نظر میومد.. ( منظور اینکه راحت بود )
    پیشنهاد میکنم اون رو هم یه سر بزنید..
    مخصوصآ قسمتی که باید از تو جنگل برفی رد بشین.. یا قسمتی که باید از رو پشت بوم تو محوطه کارگاهی شونصد تا رو بزنید.. تک و تنها..!!!!
    خیلی حال داد..
    ای ول..

4. 3 کاربر از luciferwings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima.soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

آقا حالا این بوی استیم مگه چشه؟
    من خودم FIFA 10 و Wolfenstein رو گرفتم بعد دیدم بوی استیمه ولی تا الان هم بدون مشکل داره اجرا میشه ولف رو تموم کردم فیفا هم که مشکلی نداره
    ممنون میشم بگین چرا اینقدر بهش حساسین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا دیگه بیشتر اعصابم خورده....
    چرا باید ما بریم تو فرودگاه و اون همه آدم بی دفاع و بی گناه رو بکشیم >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالم داره به هم میخوره.. این قسمت چه معنی میده تو این بازی..
    یعنی باید احساس کنیم جون آدمهای بیگناه و بی دفاع اینقدر بی ارزشه....
    واقعآ که خیلی بی شعورن با این بازی ساختنشون.. ( فقط همین قسمت رو میگم.. )
    نه به اونجائی که اگه به مردم عادی شلیک کنی خطا حساب میشه.. نه به این کشتار خوف.. من که گرخیدم.. لامذهب اینقدر هم واقعی به نظر میاد که...
    فکر کن داری با z-5500 میشنوی ... گرافیکت هم رو آخرین رزلوشن ممکن... .. صدای جیغ و فریاد.. آدمهای زخمی که روی زمین دارن میخزن و تو دوستات که تیر خلاص میزنن...
    و خودت هم این وسط دلت نمیخواد بزنی.. اونوقت از لابلای جمعیت یه نفر بهت شلیک میکنه .. تو هم مجبور میشی همه رو به گلوله ببندی..
    حدود 5 دقیقه این صحنه ها ادامه داره.. که اعصابم داغون کرده..

اما یه شیطونی هم بکنم... ( اون قسمتی که گاردی ها با سپر میان طرفت ....من یه دق و دل حسابی در آوردم..یاد یه روزهایی افتادم که .......!!! )

بماند.. اما به نظرم این بازی با این بخش خیلی زیر سئوال میره..
    کشتن افراد بی گناه و بی دفاع هیچ توجیهی نداره..

7. 8 کاربر از luciferwings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mirtalasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا میشه حالابازی رو تو قسمت لن بازی کرد یا اونم نمیشههههههههه؟
    اگر هم میشه چند نفری باید بازی کرد؟

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

رو resolution چند بازی رو اجرا میکنی؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در یک کلام میشه گفت مثل نسخه اولش عالیه !

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

simon 137 عزیز شما که این بازی رو دارید میشه بگید از چه کرکی استفاده کردید ؟.. ممنون ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

simon 137 عزیز شما که این بازی رو دارید میشه بگید از چه کرکی استفاده کردید ؟.. ممنون ...
    بهترین کرک برای این بازی مال گروه RAZOR1911 هست که از تاپیک زیر قابل دانلود هست!:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 4 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

با تایید بخشی از سخنان دوست عزیزم سم ... بچه های P30 سعی کنین خودتون واسه بازی نظر بدین و ببینیم بچه های ایرانی نظرشون چیه ...
    ولی ازونجایی که تو خارج Multiplayer بازی بسیار بیشتر گل کرد واسه همین اونجا واسشون خیلی مهم بود که بشه خیلی ساده سرور ایجاد کرد و باهم بازی کنن ... در هر صورت به نظر من اگر هنوز هم بازی رو تهیه نکردید, و یا کردید و بازی نکردید حتما بازی رو با آخرین درجه سختی شروع کنید که حداقل مدت زمان بیشتری وقتتون رو پر کنه !
    البته مشکل دیگه دوستان اینه که ظاهرا خیلی بیکار هستن و میشینن زود بازی رو تمام می کنن و می گن چه زود تموم شد !
    خوب عزیز من روزی آدم یه لول رد کنه یا فوقش 1 ساعت با حوصله بازی کنه خیلی بهتره تا اینکه آدم یه شاهکارو تو یه روز تموم کنه و بشینه بگه حیف چه زود تموم شد ! با این وضعیتی که آنلاین بازی هم فقط اریجینال هست پس بیشتر به سینگل پلیر بازی اهمیت بدید !
    اتفاقا حالش به این هست که یه دم بشینی بازی رو تموم کنی بعدا بری مراحل رو واسه خودت حال کنی تفریحی ...
    دوست من 4شنبه هفته پیش تو 360 بازی رو 5 ساعته تموم کرد رفت پی کارش
    .........
    بله اونجاش که میری تو فرودگاه مسکو و همه مردم رو می کشی به من حال داد ... خوب عزیزم تروریست هستی اون قسمتش دیگه البته نترس وقتی میخوای بری سوار امبولانس بشی خیلی حال کردم یارو ژنرال یه تیر خالی میکنه تو مغزت و صفحه تار میشه دستت تکون میخوره داری جون میدی و بعد به هلاکت میری
    Last edited by a.z.p.z; 11-11-2009 at 18:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •