تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 218 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این مشکل هم برای گوشی من پیش اومد با 7780 میتونی تنظیمات رو ریست کنی قطعا درست میشه
    نشد.ولی حالا ارور web page not found میده.چیکار کنم.

2. این کاربر از gh7reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

سیم کارتت ایرانسله؟

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آره دیگه!
    مگه همراه اول هم gprs داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

آره دیگه!
    مگه همراه اول هم gprs داره؟
    بله همراه اول هم داره ، با این کد (ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6مریع ) یه بار دیگه تنظیمات برات میاد ببین با نصب تنظیمات جدید مشکلت حل میشه
    کد : *140*3*6# از راست بخون

6. این کاربر از arvinivra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    آقایون من وقتی تو گوشیم کد #0737#* رو وارد میکنم که گوشیم ریست فکتوری بشه و حافظه گوشیم رو فرمت کنه تنها اتفاقب که می افته اینه که گوشیم به تنظیمات اولیه بر میگرده ولی هیج کدام از اطلاعات گوشیم پاک نمیشه یعنی هارد گوشیم فورمت نمی شه در صورتی که با زدن این کد در گوشی قبلین که n96 بود گوشیم کامل ریست میشد ولی الان این اتفاق نمی افته
    سرعت ترنسفر گوشیم خیلی پایینه یعنی وقتی وصلش میکنم به لپتاپم و میخام قایل داخلش جا به جا کنم یا بریزم توش سرعتش 1 مگ در ثانیه هست که این در مقابل گوشیه قبلیم خیلی کمه!!!!!!!!!!!!
    از دوستان کسی این مشکل من رو داره؟
    اگه کسی میدونه چه جوری این مشکل من حل مشه لطفا کمک کنه
    ممنون

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

سلام
    آقایون من وقتی تو گوشیم کد #7370#* رو وارد میکنم که گوشیم ریست فکتوری بشه و حافظه گوشیم رو فرمت کنه تنها اتفاقب که می افته اینه که گوشیم به تنظیمات اولیه بر میگرده ولی هیج کدام از اطلاعات گوشیم پاک نمیشه یعنی هارد گوشیم فورمت نمی شه در صورتی که با زدن این کد در گوشی قبلین که n96 بود گوشیم کامل ریست میشد ولی الان این اتفاق نمی افته
    سرعت ترنسفر گوشیم خیلی پایینه یعنی وقتی وصلش میکنم به لپتاپم و میخام قایل داخلش جا به جا کنم یا بریزم توش سرعتش 1 مگ در ثانیه هست که این در مقابل گوشیه قبلیم خیلی کمه!!!!!!!!!!!!
    ممنون

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    آقایون من وقتی تو گوشیم کد #0737#* رو وارد میکنم که گوشیم ریست فکتوری بشه و حافظه گوشیم رو فرمت کنه تنها اتفاقب که می افته اینه که گوشیم به تنظیمات اولیه بر میگرده ولی هیج کدام از اطلاعات گوشیم پاک نمیشه یعنی هارد گوشیم فورمت نمی شه در صورتی که با زدن این کد در گوشی قبلین که n96 بود گوشیم کامل ریست میشد ولی الان این اتفاق نمی افته
    ممنون

کابل مشکلی نداره؟ اصلی هست؟ OVI در حال بروز رسانی نباشه؟
    در گوشی من وقتی وصل میکنم حداقل 7 8 مگی هست! درضمن تست کن گوشی خاموش رو وصل کن به لپتاپ!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کابل مشکلی نداره؟ اصلی هست؟ OVI در حال بروز رسانی نباشه؟
    در گوشی من وقتی وصل میکنم حداقل 7 8 مگی هست! درضمن تست کن گوشی خاموش رو وصل کن به لپتاپ!
    آقا کابلم ماله n96 هستش گوشیه خودم چون دسته 2 خریدم نداشت وقتی وصل میکنم به لبتاپ از ovi suite نمیرم از حالت mass strong وصل میشم در حالت ovi suite هم سرعت بسیار پایین هست
    گوشی رو در حالت off هم امتحان کردم همین بود.
    وقتی میزارمش واسه فورمت نزدیک 10 ساعت طول میکشه که بخاد با لپتاپ فورمت کنه اگه quice فورمت بزنم 3 سوت فورمت میکنه ولی مطمینم که با quice فورمت خیلی از فایلها میمونه گفتم یه بار بزارم تا ته فورمت مشتی بشه شاید درست بشه حالا 4 ساعت داره فورمت میکنه.
    رفیق وقتی با گوشیت ریست فکتوری میکنی هاردتو فورمت میکنه یا نه؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آقا کابلم ماله n96 هستش گوشیه خودم چون دسته 2 خریدم نداشت وقتی وصل میکنم به لبتاپ از ovi suite نمیرم از حالت mass strong وصل میشم در حالت ovi suite هم سرعت بسیار پایین هست
    گوشی رو در حالت off هم امتحان کردم همین بود.
    وقتی میزارمش واسه فورمت نزدیک 10 ساعت طول میکشه که بخاد با لپتاپ فورمت کنه اگه quice فورمت بزنم 3 سوت فورمت میکنه ولی مطمینم که با quice فورمت خیلی از فایلها میمونه گفتم یه بار بزارم تا ته فورمت مشتی بشه شاید درست بشه حالا 4 ساعت داره فورمت میکنه.
    رفیق وقتی با گوشیت ریست فکتوری میکنی هاردتو فورمت میکنه یا نه؟
    شما با نرم افزار HD tune تست کن مموری گوشی رو!
    (گوشی رو خاموش به کامپیوتر وصل کن و بعد این نرم افزار رو اجرا کن و بدون تغیرات آپشن تست بگیر! فقط بزار تست تموم بشه! بعد اتمام تست عکس بگیر ازش بزار اینجا تا مقایسه کنیم!

این نرم افزار هم حجم خیلی کمی داره و توی گوگل سرچ کنید پیدا میکنید!(فکر کنم زیر 1MB باشه!)

درضمن از فونت سایز معمولی استفاده کنید!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما با نرم افزار HD tune تست کن مموری گوشی رو!
    (گوشی رو خاموش به کامپیوتر وصل کن و بعد این نرم افزار رو اجرا کن و بدون تغیرات آپشن تست بگیر! فقط بزار تست تموم بشه! بعد اتمام تست عکس بگیر ازش بزار اینجا تا مقایسه کنیم!

این نرم افزار هم حجم خیلی کمی داره و توی گوگل سرچ کنید پیدا میکنید!(فکر کنم زیر 1MB باشه!)

درضمن از فونت سایز معمولی استفاده کنید!
    دوست عزیز من هدفم مقایسه نیست بلکه رفع عیب هست.
    آیا وقتی گوشیتو ریست فکتوری میکنی هاردتو فورمت میکنه یا نه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز من هدفم مقایسه نیست بلکه رفع عیب هست.
    آیا وقتی گوشیتو ریست فکتوری میکنی هاردتو فورمت میکنه یا نه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1:دفعه بعد با این فونت بنویسی جواب نمیدم! کور که نیستیم!
    2:هدف مقایسه نیست! همون تست رو منم میگیرم تا با مقایسه 2 نتیجه ببینیم مشکلی هست یا نه! شاید انتظار شما زیاد هست! این یه آمار قابل اعتماد به ما میده که سرعت واقعی چقدر هست! بدوت تست که نمیشه راحل گفت!
    3:تا حالا ریست فکتوری نکردم فقط یک بار کلا ریست کردم(با گرفتن دکمه شیفت و چند تای دیگه که حالا یادم نیست) مال من فرمت کامل نشد یعنی فایل ها جای خود باقی بودند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •