تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 125 از 178 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

مطمئن باشید این بحث هیچ نتیجه ای نخواهد داشت.
    هر دو موتور خوب و در حد هم هستند.هم ار لحاظ صدا هم مصرف هم قدرت.
    منتهی در حال حاضر با تو جه به مشکلات ef7 خرید اون ریسکی هست.هم چنین اگه خراب از اب دربیاد خرید قطعاتش و قیمتشون یه مشکل دیگه هست.ولی tu5 در حال حاضر این مشکلاتو نداره.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا من هر دو ماشین رو دارم. یه سورن Elx موتور ملی بنزینی دارم (که شتابش از موتور ملی گازسوز بیشتره بخاطر گاز مکانیکی) مدل 91 و یه slx tu5 مدل 90
    در هر حال از هر نظر موتور ملی راضیم کرده ولی slx یه مدتیه داره اذیت می کنه. 2 بار کل
    یربکسشو عوض کردم ولی بازم صدا میده. از همه جاش صدا در اومده فقط 1 ماه اول شتاب قابل قبولی داشت دیگه هر کاری کردم اون شتابو نداره ولی به سورن خیلی بیشتر فشار آوردنم اما خیلی راحت، بی صدا و پر شتاب و پر قدرته. معنی نداره ماشین خودمو بزنم تو سرش. ولی اینطوریه. عموم هم یه slx با من گرفت اونم الان با کلی مشکل مواجه شده. می خواد از دستش خلاص شه. تا حالا با سورن 45000 تا روندم. هیچ مشکلی نداشتم. خیلی هم راضیم. ولی با slx فقط 10000 تا روندم. پر از مشکل هستش.
    از لحاظ ایمنی که واقعا Slx من هیچ حرفی در برابر سورنم نداره. فقط مصرف کمترش باعث شده نگه دارمش و این امید که بالاخره مشکلاتش حل می شه
    دوستان می گفتن خودت ماشین رو داشته باشی می فهمی ماشین عالی هستش. منم اوایل همین حسو داشتم. الان کلافم
    منم چند وقت پیش که میخواستم برای ثبت نام 405 اقدام کنم
    رفتم با 2 مورد از اقوام که خریدن دوباره صحبت کردم زیاد راضی نبودن اما میگفتن خوبه ,یکیشون هم دسته موتور ماشینشون معیوب شده بود
    هر دو نظرشون این بود که توی کفی ماشین خوبیه ولی یکم توی شیب اون شتاب و کششی که xu7 داره رو ندارند
    خودمم که پشتشون نشستم و حتی یکیشون 1 روز دستم بود باش از اراک تا تهران رفتم و برگشتم به همین نتیجه رسیدم ولی انصافا کم مصرف بود
    از نمایندگی هم که پرسیدم در موردش گفت چند مورد خرابی دسته موتور داشتند که البته خرابیش هم دلیل خاصی نداشته حالا راست و غلطش پای خود یارو
    به نظرم برای کم مصرف بودن فقط slx ولی برای کشش و جونداری فقط xu7
    البته ef7 هم معرکست اگه کیفیتشو بهبود بدهند

3. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست گرامی در جواب سوال اولتون باید بگم که نوع سوخت گیری شما خوبه ولی تا می تونید بنزین سوپر بزنید مثلا 20 تا معمولی میزدید 40 تا هم سوپر بهتر میشه چون شما از ماشین زیاد استفاده می کنید طبیعتا باید از بنزین سوپر بیشتر استفاده کند و لذا اینکه ماشین شما به صورت دستی گاز سوز شده باید تفاوت های با گاز سوز کردن کارخونه ای داشته باشه برای همین باید بنزین سوپر بیشتر بزنید تا این تفاوت کارخونه گاز سوز کردن با دستی کمتر در کارکرد موتور کمتراحساس بشه ونظر کارخونه سازنده هم استفاده از بنزین سوپر هستش الانم که باتوجه به کیفیت پاین بنزین معمولی و ناخالصی های زیاد واحتراق ناقص برد با بنزین سوپر هستش ولی بازهم میگم تا می تونید بنزین سوپر بزنید چون هم موتور ماشین کارکرد روانتری دارد و هم عمر قطعات موتور بیشتر میشود. ولی در جواب سوال دومتون باید بگم که باید در شهر را با گاز برید چون فلسفه گاز هم استفاده برای مسیر های کوتاه هستش مانند درون شهر و قطعا بیرون شهر را با بنزین برید بهتر هستش از نظر من از گاز باید در ترافیک شهر استفاده کرد . تا ببینیم نظر اساتید دیگر چی باشه.
    ممنون دوست عزیز
    در مورد مصرف بیرون شهر با بنزین . چندوقتی بود خودم هم همین فکر رو می کردم که اگه بیرون شهر که موتور بیشتر کار میکنه و دور بالاتره بهتره از بنزین استفاده کنم و ...
    ولی هرکسی رو که می دیدم بیرون شهر با گاز مصرف می کرد و داخل شهر با بنزین . واسه همینم بود که شک داشتم
    یه سوال دیگه . چرا اکثریت مردم داخل شهر با بنزین میرونن و بیرون شهر با گاز ؟ 100 درصد که اقتصادی نیست .

در آغاز فعالیت kambiz amjadian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    شتاب tu5 بهتر از ef7 هست به خاطر سبک بودن ماشینه
    کشش دنده 1و2 بهتر از ef7 .... کشش دنده 3 از ef7 دوگانه به خاطر وزن کپسول بهتره با وجود سبکی دنده 3
    امشب یکی از بچه با ef7 سورن elx تست انجام داده بود و 1و2 تقریبا tu5 جلو بود فکر کنم که حدود 1-1.5 متر اما دنده 3 سورن جلو میافتاده
    نکته اینجاس که
    وزن سمند ef7 حدود 1160 تا 1150 تاس
    گیربکس سمند ef7 دنده 2و3و4و5و عقب عینا شبیه 405xu7 هست اما دنده 1 سبکتره ولی دیفرانسیلش شبیه زانتیا 1800 که ضریبش 4.7647 هست به خاطر همین ضریب نهایی دنده ها 2و3و4و5وعقب با وجود شباهت با 405 به واسطه دیفرانسیل سنگیتر در نهایت خروجی نهایی هر دنده سنگینتر میشه وشتابش بیشتر از 405 xu7 میشه حالا گیربکس 405tu5 با کد r2 هم ترکیبی هستش یعنی دنده 1و2وعقب عینا 405 xu7 هست و دیفرانسیل هم مثل زانتیا 1800 هستش ولی 3و4و5 خیلی سبکتره و با وجود دیفرانسیل سنگین باز هم خروجی نهایی 3و4و5 سبکتر از 405 xu7 و سمند ef7 میشه به خاطر همین سمند ef7 سورن بنزینی و درچه گاز سیمی توی دنده 3 ماشین 405 tu5 دوستم را میگیره
    حالا ما با چند تا از دوستان دنبال تعویض دنده ها هستیم 3و4و5 را از نمونه 405 xu7 استفاده کنیم و با این دیفرانسیل سنگین خروجی دنده 3و4و5 مثل سمند ef7 میشه و در اون صورت رقابت بسیار تنگا تنگ میشه
    البته یکی از دوستان که پارس tu5 داره این کار را کرده که کشش ماشین توی دنده 3و4و5 بسیار چشم گیر بهتر شده وبا وزن حدود 1190-1200 کیلو توی کشش دنده 3و4و5 از تیپ 5 جلو میافته که اگه روی 405 tu5 که حدود 1135 کیلو وزن داره تاثیر بهتری خواهد داشت
    نکته
    گیربکس در رقابت بین 2 موتور با توانایی های نزدیک به هم نقش تعیین کنده داره
    اما در کل موتور tu5 قابل اطمینان تر از ef7 هستش

یا حق

6. 2 کاربر از kambiz amjadian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون دوستمون که میگه ef7 شتابش بیشتر از tu5 هست اشتباهش اینه که داره با slx ای مقایسه میکنه که به گفته خودشون زیاد رو فرم نیست
    مطمئن باشین اگه slx tu5 سر حال باشه شتابش از همه همرده هاش به جز elx بیشتره --تازه با این وضع گیربکس سبکش که وقتی از دنده دو میری به 3 یهو انگار ماشین وا میره و یه 2 ثانیه طول میکشه تا باز دوباره شتاب بگیره
    خرابی هایی که از slx گزارش میشه به مراتب کمتر از سمند ef7 هست ---slx یه زوزه گریبکس داره که میشه به جرات گفت تمام ماشین های تولید داخل الان این مشکلو دارن ولی مثلا سمند به دلیل عایق بندی بهتری که داره این صدا خیلی کم توش شنیده میشه ولی بازم هست
    مورد دوم که ماشینه منم دچار شد اینه که چون این ماشین ادم همش میخواد باش پر شتاب بره اگه زیاد معکوس ناگهانی بدی خو موتور یه تقه میخوره که به طبع دسته موتور خیلی اسیب میبینه که اینم بسته به رانندگی طرف داره
    اما خداییش کیفیت ادوات داخل و بیرون سمند و سورن خیلی خیلی از slx بهتره (دوستان باید اینطوری مقایسه بدون جانب داری کنن که کسی فردا اینجا رو خوند بدتر گیج نشه )
    در مورد مصرف هم شاید یک لیتر تو سیکل ترکیبی slx کمتر بسوزونه
    یه مشکل دیگه که slx داره اینه که ترمز اون تو دست اندازو ترمز ناگهانی چوب میشه و abs سریع وارد مدار میشه که راه حلش یه دست لنت خوب و هواگیری سیتم ترمز هست که ایرانخودرو اینا رو نمیزاره
    والا من مشکلات ef7 رو زیاد نمیدونم فقط همون دو تا ایراد معروفش رو بلدم که یکی واشر سر سیلندر که میسوزه و دیگری روغن دادنه اما یه مرد پیدا شه مثله من بیاد مشکلات ماشینش رو بگو نه طرف داری کورکورانه کنه

8. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

والا ما که samand ef7 نزدیک 2 سال و نیمه داریم خوشبختانه هیچ یک از این مشکلات رو نداشته وانصافا بین موتور های داخلی بی رقیبه
    منم این مشکلات رو شنیدم ولی ماله نیمه دوم 90 به بعده
    من قبل از خرید سمند فکر نمی کردم اینقدر خوب باشه
    واقعا برای ایران خودرو متاسفم که با این گندی که به ef7 های جدید زد
    راستی یه مشاوره می خواستم بین 405 slx و tondar 90 e1 کدوم بهتره خودم نظرم روی تندره اگه خدا بخواد یه دونه می خوام برا خودم بخرم.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    دوستان سایت ایران خودرو فروش نقدی 405 رو باز کرده ولی جی ال ایکس!
    میخواستم بدونم توی نمایندگی فروش slx دارن یا نه؟
    جی ال ایکس هام روشون موتور tu5 هست؟
    نمیشه slx رو سفارشی زد؟(رنگ تودری ها کرم هسن خیلی ضایعست)
    Last edited by unknown47; 12-11-2012 at 16:39.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    بهترین راه واسه تمیز کردن داخل اتوموبیل چیه؟
    داخل ماشینم کرم هست و میخوام مثل روز اولش تمیز شه
    با چی باید تمیزش کنم؟ الان کثیف شده یه مقدار

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    بهترین راه واسه تمیز کردن داخل اتوموبیل چیه؟
    داخل ماشینم کرم هست و میخوام مثل روز اولش تمیز شه
    با چی باید تمیزش کنم؟ الان کثیف شده یه مقدار
    بعضی از کارواش ها داخل ماشین رو خشک شویی میکنن که هزینه بالایی داره
    اما میتونید با اسپری های کف که فروشگاهای لوازم اسپرت یا لوازم یدکی ها دارن این کار رو انجام بدین.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

درود
    دوستان سایت ایران خودرو فروش نقدی 405 رو باز کرده ولی جی ال ایکس!
    میخواستم بدونم توی نمایندگی فروش slx دارن یا نه؟
    جی ال ایکس هام روشون موتور tu5 هست؟
    نمیشه slx رو سفارشی زد؟(رنگ تودری ها کرم هسن خیلی ضایعست)
    405 GLX یکساله با موتور TU5 عرضه نمیشه
    اگر قصد دارین SLX رو سفارشی کنید با شرکت اپکو تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •