سلام
عجیبا ببین تفریحات سالم رو گرفتن !!
یاهو چرا بالا نمیاد ؟
sims هم که دیگه خسته شدم
زندگیم شده کامپیوتر و ورزش !! یکنواخت شده
سلام
عجیبا ببین تفریحات سالم رو گرفتن !!
یاهو چرا بالا نمیاد ؟
sims هم که دیگه خسته شدم
زندگیم شده کامپیوتر و ورزش !! یکنواخت شده
امیر بیا به نقشه های جنگیت احتیاح دارم با اتحاد رتبه دو (warl-se ) دعوامون شد تا حالا دهکده یکیشون رو خراب کردیم تا خونمون رو نریزه ول کن نیست![]()
دوستان لطفا :
در غير اين صورت تاپيك بسته مي شهنظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر کاندیداهای محترم ریاست جمهوری یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
سلام.
من شرمندم:-s
کلا بگذریم، اگه خبرهای دنیای سایبر رو دنبال کرده باشید حتما متوجه شدید که گوگل زبان فارسی رو به لیست زبانهای مترجم خودش اضافه کرده! این یه خبر خیلی خوب می تونه باشه برای ما ایرانی ها، خدا رو چه دیدی شاید این یه استارت باشه برای برداشتن تحریمهای دیگه!
این تحریم حالا حالا ها هست و برداشتنی نیست...
احتمالا بیشتر از این هم میشه...
بابت معرفی این آپدیت ممنون.
با سلام خدمت دوستان عزیز
اینروزا خیلی بیکارم گفتم بشینم یه چیزی با php بنویسم
حالا موندم چی؟!
به نظر های سبزتان نیازمندیم
(این سبز اون سبز سیاسی نیستا)
Last edited by A'khz; 20-06-2009 at 22:03. دليل: wrong smile
گوگل بنویس
یا یه سیستم که برای چک کردن و ارسال ایمیل pop3 و smtp و imapباشه.
یا یه upload progress meter که روی همه سرورهای lamp کار کنه. هر چی گشتم، چیز بدرد بخور کمتر پیدا کردم...
کاربران محترم درسته وقت امتحاناته ولی بیاید حاضریتون رو بزنید. دیروز دق کردم تنهایی تو انجمن
------------------------------
ای بابا! دو روزه دارم دانلود میکنم آخرش ضد حال میخورم!
چند روز پیشا رفتم یه دونه سرور ubuntu دانلود کردم که حسابی روش تست کنم (این میز کار نداشت منم زیاد لینوکس بلد نیستم نتونستم باهاش کار کنم!)
دوباره الان یه دونه نسخه دسکتاپش رو دانلود کردم زمپ لینوکسم دانلود کردم که روش نصب کنم حالا این VMware گیر داده پوشه ها رو شیر نمیکنه! خواستم vmvare tools نصب کنم دیدم اصلاً فایل linux.iso نداره برا نصب! چک کردم میبینم تو نسخه lite این فایل رو حذف کردن که حجمش کم شه!
هیچی خلاصه بعد از حدود 1800 مگ دانلود هنوز هیچ کار نتونستم بکنم
اون فایله رو برا دانلود پیدا نکردم به خدا دیگه حوصله دانلود VMware کامل ندارم
کسی تا حالا با این ماشین مجازیا ور نرفته یه سبکشو برا دانلود معرفی کنه؟
Last edited by neopersia; 21-06-2009 at 12:04.
خب رو ویندوز کار کن و خیال خودتو راحت کن.
من چند تا نسخه لینوکس رو تا حالا نصب کردم، اما همشون مشکلاتی داشتن که حوصلشونو ندارم و همه رو در کمتر از 24 ساعت استفاده حذف کردم.
بزرگترین مشکلشون همون command line بودنشونه که با بلد نبودن دستورهاش، حالگیری اساسی میکنه....
این اوبونتو آخرین نسخه که اصلا رو سیستمم نصب نشد
راستی، مگه از php+mysql+apache استفاده نمیکنی؟!
کار کردن با اینها روی ویندوز و لینوکس که فرقی نداره. نتیجه روی هر دو یکیه.
پس از همون ویندوز استفاده کن که از همشون بیتره (beytare)...
یاسر از paralel work station استفاده کن !
20-30 مگ بیش نیست منم راضی بودم ! البته لینوکس ننصبیدم روش فقط همون سرور و وین 7 ! لینوکس اوبونتو سرور رو روی vmvare نصب کردم با اینکه apache اینا رو نصبیدم روش اما باز نفهمیدم چی شدکامند لاین خالی رو چه کنه آدم !!
راسی یاسر تو لینوکس فلش مموری رو نمیشناسه مگه ؟
فایلاتو بریز رو فلش شیر کردن لازم نیست
البته تو vm اون بالا USB رو فعال کن واسش
------
ویندوز همیشه بیتره![]()
------
اگه صلواتیه url uploader هم داشته باشهیا یه upload progress meter که روی همه سرورهای lamp کار کنه. هر چی گشتم، چیز بدرد بخور کمتر پیدا کردم...
رو مهتابی هم کار کنه قبوله![]()
Last edited by Ultimator; 21-06-2009 at 12:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)