کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه برنامه سبک و کار درست می خوام که بتونم باهاش یه pdf درست کنم که هم بشه توش لینک گذاشت هم عکس و از زبان پارسی هم پشتیبانی کنه
یعنی تو این سایت یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
یه نرم افزار برای تبدیل فایل های djvu به pdf میخوام کرکم حتما داشته باشه بدون کرک واتر مارک میندازه.
شما از Nitro PDF استفاده کنید
طراحی خودتون رو تو ماکروسافت ورد انجام بدید بعد از طریق نرم افزار فوق فایل DOC رو به PDF تبدیل کنید
راستش دارم Adobe Acrobat Pro Extended رو دانلود می کنم؟با این برنامه نتیجه میگیرم؟
تقریباً برنامه خوبی هست اما بعضی مواقع کاماتی چون : پ،چ،گ،ژ : رو به صورت % میزنه همون Nitro PDF بهتره.
با سلام من يه تازه واردم ولي فكر كنم براي اين adobe acrobat 8 professional و يا 9 خيلي خوب باشه در ضمن
بقيه format ها رو هم به pdf تبديل مي كنه ولي حجمش بالاست و نمي تونم كرك شدش رو بزارم . . .
نرم افزاری جذاب به نام aloaha_pdf_suite کهمیتونین از سایت زیر دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان عزيز....بالاخره آيا نرم افزاري كه پي دي اف فارسي رو به ورد تبديل كنه يافت شد؟؟؟
من خيلي نياز دارم، اگه يه مقدار فونتا هم به هم بريزه مشكلي نيست، دستي درست ميكنم،ولي خيلي واجبه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)