دوست عزیز ، توضیح داده بودم که این به دلیل اینه که قفل AP2.5 از اول نوشته شده و به عبارتی Recode شده و به همین دلیل تا آپدیت دوباره AGBX360 نمیشه این بازیا رو بازی کرد...
دوست عزیز ، توضیح داده بودم که این به دلیل اینه که قفل AP2.5 از اول نوشته شده و به عبارتی Recode شده و به همین دلیل تا آپدیت دوباره AGBX360 نمیشه این بازیا رو بازی کرد...
آقا هنوز Unlock Kit ها ایران نیومده ؟؟
سلام
من xbox arcade دارم
آپدیت داشبورد ورژن 2.0.12625.0 هست .ورژن جدیدتر اومده؟
آره داداش اومده آخریش13599هست و برای آپLT+1.9میخواد
دوستان
از کجا بفهمم ایکس باکسم کدوم ورژن هست داشبوردش؟
برو تو سیستم ستینگ-کنسول ستینگ-سیستم اینفو-جلوdنوشته
سلام توروخدا کمکم کنید اخرین بازی که خریدم مافیا 2 بود امروز رفتم ال.ای.نویر و دیرت 3 رو خریدم میزارم رو اکس باکسم play dvd رو میاره عکس عمون اکس هیچی دیگه چیکار کنم؟ با دانلود اخرین اپدیت درست میشه؟؟ ممنون اگه زود جوابمو بدید
سلام به برادران گلم من اخرین اپدیت رو دستگام نصب کردم داشبردایناش عوض شد اما باز دیرتو ال .ای .نویر رو بازی جدیدارو نمیخونه play dvd میاره زنگ زدم نکست جن گفت باید دستگا باز شه نمیدونم چی روش نصب شه خاهشا یه کم در موردش راهنماییم کنید بگید چطوری خودم اینکارو بکونم میخام خودم انجامش بدم خاهشا مرحله به مرحله بهم اموزش بدید ممنون میشم یکم زود چاکر همتونم
آخرین ورژن چنده؟برو تو سیستم ستینگ-کنسول ستینگ-سیستم اینفو-جلوdنوشته
مشکل آپدیت به آخرین ورژن حل شده؟؟؟؟
ورژن داشبورد من : 2.0.12625.0
سلام به تمامی برادران گلم توروخدا زود کمکم کنید خیلی ضروریه اخیرن بازی کا واسه اکس باکسم خریدم مافیا 2 بود بعد اون تا حالا بازی نخریدم پریروز رفتم دیرت 3 وال.ای.نویر خریدم میزارم رو استگاه پلی دی وی دی میاره نمیخونه امروز اخرین داپبردم که مال 2011 هست ریختم داشبردش عوض شد اما بازی ها رو نمیخونه زنگ زدم نکست جن گفت باید بازس کنید نمیدونم چی روش نصب کنی فک کنم (ال.تی) هستش این ال تی چیه ؟ مشکلش همینه؟ لطف کنید مرحله به مرحله بهم اموزش بدید چطوری خودم درستش کنم میخام خودم انجامش بدم نمیتونم بفرستم بیرون ممنون میشم زود جواب بدید...تورو خدا جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)