اصلا من چی کاره بیدم؟
آقا ما رد می شدیم گفتیم یه گیر به این نوکیا بدیم. بی کار بودیم.
در مورد دوربین حق با شماست.
اصلا من چی کاره بیدم؟
آقا ما رد می شدیم گفتیم یه گیر به این نوکیا بدیم. بی کار بودیم.
در مورد دوربین حق با شماست.
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک
گند زدم.Garmin رو ریختم رو گوشی همه چی پکید usb که وصل می کنم pc suite می گه گوشی رو نمی شناسه.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
دقیقا چه اروری میده؟ نکنه برنامه رو باز گذاشتی؟ دکمه منو (وسطی) رو چند ثانیه نگه دار ببین برنامه ای که از مموری استفاده کنه باز نیست.
وقتی می زنم به کامپیوتر می نویسه:Change usb connection mode بعد هم قطع میشه.حالا این همه سختی کشیدیم این garmin رو product key از کجا باید بیارم؟یه کد 8 رقمی می خواد.نقشه خودش نداره؟
شما گارمین رو از کجا دانلود کردین؟مگه از تاپیک خودش دانلود نکردین؟نقشه و کیجن هم تو تاپیکش هست.
نکنه ورژن جدیدی که سامان گذاشته دانلود کردین. اگه اونو دانلود کردین کیجن و نقشه رو از تاپیکش دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون فقط یه سوال چطوری گوشی ریست کنم؟اونجا نوشته
اینطوری درست نمیشه. این قضیه یه باگ گوشیه که هنوز هم درستش نکردن. تو فروم خود نوکیا سرش بحثه. روشش اینجا توضیح داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behzad_abd; 19-03-2009 at 23:00.
شما یه بار با 7370 ریست کنی درست میشه و دیگه تا آخر عمر گوشی اذیتت نمیکنه! من گوشی خودم رو همین کار رو کردم درست شد!
بازم سوال! گوشی من از اول فارسی داشته. ورژنشم 11 هه. حالا من می تونم بدون دردسر از طریق برنامه نوکیا گوشیمو آپدیت کنم طوری که فارسیش بمونه؟
سلام.
اگه از اول داشته بله می تونید با nsu آپدیت کنید. فارسیش هم نمیپره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)