با سلام
آها - ممنون
يعني الان بهش بگم گواهي رو براي كجا بگيره؟
توي متنش بنويسه براي اداره راهنمايي رانندگي؟ يا آموزشگاه رانندگي رو بنويسه؟!
موفق باشيد.
با سلام
آها - ممنون
يعني الان بهش بگم گواهي رو براي كجا بگيره؟
توي متنش بنويسه براي اداره راهنمايي رانندگي؟ يا آموزشگاه رانندگي رو بنويسه؟!
موفق باشيد.
واسه راهنمایی و رانندگی باید بگیره
آموزشگاه که گواهینامه صادر نمی کنه !
اونا فقط رابط هستن بین شما و راهنمایی و رانندگی !
کسی میدونه جریمه کد1014 مال چی هست؟
همراه نداشتن مدارک ماشین وهمون 1014 که گفتم برا گواهینامه ب1مشکلی ایجاد می کنه؟
کد تخلف 1014 مربوط به سوار کردن سرنشین اضافه بر ظرفیت مجاز ئر وسایل نقلیه شخصی هست !
الان این دوتا تخلفی که شما گفتین ربطی به نوع گواهینامه نداره و در هر صورت تخلف هست !
Last edited by Netw0rks; 18-05-2011 at 00:04.
گواهینامه باید یکساله بشه تا بتونی وارد جاده شی؟شنیده بودم این قانون برداشته شده؟
اءءءءءء عجب بابا من فقط خودم سوار ماشین بودم یعنی چی آخه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد تخلف 1014 مربوط به سوار کردن سرنشین اضافه بر ظرفیت مجاز ئر وسایل نقلیه شخصی هست !
الان این دوتا تخلفی که شما گفتین ربطی به نوع گواهینامه نداره و در هر صورت تخلف هست !
منظورم اینه که واسه ب1 مشکلی ایجاد نمی کنه که میگن تا 1سال نباید تخلفی داشته باشی یعنی این دوتا تخلفم نباید مرتکب شد یا منظور اون تخلفات حادثه سازه؟ممنون
با سلام
الان این دوستمون گواهی رو برای راهنمایی و رانندگی شهرشون گرفته
حالا باید بره اول راهنمایی رانندگی یا بره آموزشگاه اون رو بده اوکی هست؟
فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه !
اول باید بره راهنمایی و رانندگی شهری که دانشگاهش اونجاست تا گواهی رو تایید کنن ! ( احتمالا قبل از اون تایید حراست دانشگاه هم لازم باشه ! )
بعد گواهی رو میبره آموزشگاه و گذراندن دوره و ...
دوره که تموم شد و آزمون راهنمایی و رانندگی رو قبول شد ، گواهی رو همراه با مدارک دیگه ش میده به معاونت راهنمایی و رانندگی استانشون !
سوال منم جواب بدین![]()
کسی هست که سال پیش دانشگاهی گواهی اشتغال به تحصیل گرفته باشه ولی بعد کنکورش امتحان داده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)