سلام.دوستان آیا استفاده از دسته ی ps3 برای pc به شیوه ی استفاده از نرم افزار ds3 tool امکان بازی همه ی انواع بازی رو که میشه از دسته مخصوص کامپیوتر استفاده کرد رو میده یا نه فقط یه سری بازی خاص مثل فوتبال و ...
سلام.دوستان آیا استفاده از دسته ی ps3 برای pc به شیوه ی استفاده از نرم افزار ds3 tool امکان بازی همه ی انواع بازی رو که میشه از دسته مخصوص کامپیوتر استفاده کرد رو میده یا نه فقط یه سری بازی خاص مثل فوتبال و ...
این بلوتوث رو از کجا میشه گیر آورد
Dualshock 3 + Bluetooth Dongle + MotioninJoy = Xbox360 Wireless Controller of PC
Features:
Ultra mini design
Bluetooth specification V2.1+EDR
USB 2.0 specification (Compatible with USB 2.0/1.0/1.1)
Transfer speed: 3Mbps
Operation distance: 10 meters
As normal Bluetooth Dongle no need special driver for windows xp/vista/7
Fully Compatible with MotioninJoy(connect to Playstaion 3 controller Dualshock 3/Sixaxis, PS3 Move) ,all support feature is same as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بلوتوث رابط دسته ps3 به pc میباشد
سلام دوستان من چند روز پیش که تهران بودم چشمم خورد به یک دسته طرح xbox که خریدمش دسته عالی هست خوب جواب میده ولی یک مشکل هست درایور نداشت همراهش و ویندوز دسته رو به اسم generic usb joy stick شناخت به همین علت نمیتونم ار ویبرش استفاده کنم
از شما دوستان خواهش دارم که اگه درایور دسته رو داران برای من بذارین
اینم از عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از همگی
راستی دسته رو هم 23000 تومان خریدم
سلام
دوستان وقتی وارد فوتبال لایف میشیم کدوم قسمت برم که تیم با بازیکنهای واقعیش بیاد نه بازیکنهای با اسمهای در پیتی ؟
Last edited by sabar; 15-03-2012 at 23:15.
کسی نیست کمکمون کنه :|
از دوستان متشکرم خودم پیدا کردم![]()
09-03-2012, 01:38 PM #1243
dani_sheit
در آغاز فعالیت
تاريخ عضويت: Feb 2009
درخواست درایور
سلام دوستان من چند روز پیش که تهران بودم چشمم خورد به یک دسته طرح xbox که خریدمش دسته عالی هست خوب جواب میده ولی یک مشکل هست درایور نداشت همراهش و ویندوز دسته رو به اسم generic usb joy stick شناخت به همین علت نمیتونم ار ویبرش استفاده کنم
از شما دوستان خواهش دارم که اگه درایور دسته رو داران برای من بذارین
اینم از عکسش :
ممنونم از همگی
راستی دسته رو هم 23000 تومان خریدم
تو رو خدا یکی کمکم کنه
اسم این دسته چی هستش؟
یه سری شرکت ها اومدن طرح xbox رو زدن ولی یه اسمی دارن.
بدون نام و نشان که نمیشه درایور براش پیدا کرد.
(واسه PES هم که کلاً ویبرش اصلاً به کار نمیاد.)
سلام عزیز مرسی که جواب من رو دادی
اسم دسته diamond هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)