من نشنیدم ولی داخل سایت سام سرویس نوشته بود که HD پخش می کنه . دیگه نمی دونم که کیفیتش 1080piهست یا نه !
من نشنیدم ولی داخل سایت سام سرویس نوشته بود که HD پخش می کنه . دیگه نمی دونم که کیفیتش 1080piهست یا نه !
لطفا بگویید ایا dvd همان hd است ؟ در مورد این دو اصطلاح وفرقشان کمی توضیح دهید؟
divx چیست؟
dvd که یک نوع لوح فشرده است .
HD کیفیت پخش است که رزولوشن خیلی بالایی داره .
divx یک نوع فرمت ویدئویی که خیلی هم متداول است و در بیشتر فیلم و سریال ها از این فرمت استفاده می شود . دلیلش هم کیفیت بسیار مناسب و HD و کم حجم بودن نسبت به فرمت هایی مثل TS .
Feb 2006
پيش فرض
EAGET M890 ميتونيد به جاي dvd ان دستگاه و تهيه كنيد:
1-ساپورت هارد 3.5 اينچي داخلي و 2 پورت usb وكارت خوان
2-ريكورد يا كپچر از سورس هايي مثل ويديو و ماهواره و دوربين با كيفيت dvd
3-اسلت قرار دادن كارت dvd_t
4-فايل منجير عالي براي كليه عمليات كپي و جابجايي و حذف از سورس هاي usb ,dvd,hard
5-ساپورت dvd اكسترنالusb و قابليت پخش خودكار
6-ساپورت و دان گريد صداي dts ,7.1 بر روي كابل hdmi
7-ساپورت زمان دهي ريكورد
8-كنترل مناسب و فن خنك كننده
9-كابل hdmi 1.3
10-داراي كليه خروجي و وردي هاي صوت و تصوير
11-ثبت و تاييد استاندارد ايران
از بابت پاسخ شما ممنونم ، این دستگاه مال کدوم شرکته ؟
سلام بچه ها خواستم يه دي وي دي پلير خوب بگيرم FULLHD باشه-سوني باشه قيمت هم نهايت تا 100 هزار تومن با اين پول ميشه يه چيز توپ خريد؟
هر كي يك دي وي دي خوب بخره بره samsung bd 1600 بگيره كه سيستم بلو ري رو هم ساپورت ميكنه فقط بديش قيمتشه 270000 تومان
من نخواستم تاپیک جدید بزنم.
حقیقت یجورایی Off سئوالم. من شنیدم که یه سری پخشهای خونگی هست که فقط Flash میخوره و باندهاشم بهش چسبیده. یعنی کوچیک و جمع و جوره. مثل این اسپیکرهایی که واسه iPod اومده و اون وسطش قرار میگیره و ...
کلا میخوام بدونم دوستان اطلاعی از این داستان دارن، اگه آره مدل و لینک ؟ اندازشم مهم نیست. یه چیزی واسه مغازه باشه حله .
ممنونم .
سلام
آقاي برزين يك مطلب جالب در مورد تصاوير وضوح بالا نوشتند گفتم اينجا بزارم شايد جالب باشد؟
.................................................. .................................................. ........
Bigger and Better Picture
As we marvel at the stunning high resolution video of 1080p TVs, there is an increasing demand for even bigger TVs, and for them to look as sharp as today's 40"-50" 1080p HDTVs. The next jump will be in 70 inch screens and above. The promise of 4k by 2k resolution has been showcased by TV manufacturers at recent Consumer Electronics Shows (CES) as displays of the future. They have four times as many pixels as a 1080p TV, providing a sharp outstanding theater like picture, even with the largest sized displays and home theater screens
گاهي فكر ميكنم چقدر تا تصاوير واقعا وضوح بالا فاصله داريم؟ چرا اين تصاويري كه امروزه به عنوان وضوح بالا ميبينم آنچنان نميشه بهشون گفت وضوح بالا!؟ با اين نمايشگرهاي 50 يا 60 اينچي ما اين همه مشكل داريم چه برسه به بالاي 100 اينچ كه به نظر من تازه ميشه بحش گفت اينچ بالا, رو يه پنل 50 اينچي با بهترين پلير و كابل من به شخصه لذت زيادي از خيلي از فيلم ها نميبرم! نه اينكه فقط من با مدياي خانگي امروزي مشكل داشته باشم, خيلي ها را ميشناسم كه ميگن اين تصاوير مشكل دارن و ايراد ميگيرن! تازه خيلي بيشتر از من! شايد اگر تجربه و دانش من هم به اندازه آنها بود بيشتر ايراد ميگرفتم.
واقعا در حال حاظر در صنعت صدا و تصوير صدا خيلي جلو تر از تصوير است! اينو نميدونم تو كدوم مطلب بود كه قبلا گفتم و هنوز هم بهش اعتقاد دارم.
خيلي ها دنبال اين هستند كه اگر تصاوير 1920/1080 در خانه داشته باشيم ديگه آخر لذت تصويري را تجربه ميكنيم! من ميگم Full HD امروزي تازه ابتداي استاندارد تصاوير درست حسابي هست! همين تصاوير وضوح بالا را روي بلوري 2x زوم كنيد بهتون ميگم وضوح بالا چيه! باور كنيد اگر اغراق نكنم بيش از 40% از تصاويري درستي كه به عنوان وضوح بالا روي نمايشگر ميبينيم شاهكار پلير هست و خود اطلاعات ذخيره شده روي ديسك آنچنان هم تعريفي ندارد.
خيلي از همين بلوري هاي كه امروزه منتشر ميشه از سورس مشكل دارن! يا Restoration شده هستند, كه خوب تكليفشان مشخصه, يا كارگردان محترم اينقدر روي تصوير انواع فيلترها را گذاشته تا حال هواي فيلمو اونجوري كه دوست داره بشه كه چيزي از تصوير باقي نمونده! تازه تو مراحل تبديل فرمت و فشرده سازي براي مدياي خانگي اكثر اين مشكلاتي كه ما روي تصاوير ميبينيم به وجود مياد. خيلي از فيلم ها تو مراحل تبديل خوب عمل نميشه و نتيجه كار خراب ميشه! مثل سه گانه The Lord of the Rings كه به تازگي روي بلوري منتشر شده, و در قسمت اول The Fellowship of the Ring آنچنان امتياز جالبي نسبت به دو قسمت بعدي نگرفته! با يكي از دوستانم در خارج از كشور صحبت ميكرم ايشون هم ميگفت كلا انتشار اين سه گانه عظيم روي بلوري كار جالبي از آب در نيامده! نه از نظر بسته بندي كه اصلا در حد اندازه اين فيلم نيست! شما مقايسه كنيد با ورژن هاي دي وي دي اين مجموعه! که واقعا جاي تعجب داره! و نه از نظر ميزان آشفتگي هاي ديجيتال در تصویر مخصوصا در قسمت اول به استناد اكثر تحليل هاي نوشته شده و گفته هاي دوستم نتوانسته آنچنان انتظارات را براورده كند! اگر اين فيلم با دوربيني مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته شده بود الان ميشد خيلي بيشتر از بلوري اين فيلم لذت برد؟ اميدوام صنعت سينماي هاليوود هرچه بيشتر به سمت دوربين هاي ديجيتال برود, دوربين هاي مثل همين RED ONE تصاويري تميزتر و زيباتري از نگاتيو را ثبت ميكند, تحليل بلوري فيلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را كه آقاي تقوي نوشتند را بخوانيد.
من كه فكر نميكنم تا عوض نشدن نسل كنوني بلوري پليرها و ورود پليرهاي سه بعدي جديد با استاندارد بالا به فكر تعويض پليرم بيفتم, به تمام دوستان هم توصيه ميكنم در حال حاظر در فكر خريد بلوري پليرهاي Hi-End نباشند چرا كه تا يكي دو سال آينده تغيير زيادي را در بلوري پليرها شاهد خواهيم بود.
در كل هنوز تا رسيدن به تصاوير واقعا وضوح بالا جا براي كار هست.
خوش باشيد.
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی با Sony DVP-NS628B کار کرده ؟
چطوره ؟
93 تومان میارزه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)