مشکل با نصب فریم ور ورژن 2.17 حل شد![]()
مشکل با نصب فریم ور ورژن 2.17 حل شد![]()
با سلام و تبريك مجدد سال جديد
در مورد تاچ o2 ميخواستم بدونم كسي كار كرده ؟راضي ازش يا اينكه اذيت ميكنه؟
منظورم حساسيت لمسش هست
با تشكر
من یادم نمیاد دوستی باشه که O2 رو تهیه کرده باشه .. شاید فراموش کرده ام .. بهرحال اگه مشخصاً در زمینه حساسیت و کیفیت صفحه لمسی اش میخوای بدونی، در حد آیپاد تاچ نیست، اما نخونده ام جایی که شکایت خاصی ازش وجود داشته باشه و در اکثر ریویوها هم از عملکردش با واژگان مثبتی یاد شده...
* الان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یادم اومد .. اگه دوست داشتی باهاش تبادل پیام کن.
J3 چطوری هست؟
از عکس ها نشون میده که multi-touch هست.
برخلاف عموم پلیر ها بجای فلش از shockwave بهره میبره
حافظه میکرو اس دی تا 16 گیگابایت
jeteffect3.0
گرافیک و طراحی زیبای نرم افزار
bluetooth
صفحه نمایش amoled
.........................
![]()
![]()
Last edited by peaceful1; 04-04-2010 at 11:41.
با سلام
اگه میشه یکی بگه متنوع ترین جایی که محصولات cowon رو میشه پیدا کرد کجاست.تهران
جمهوری که اسلا s9 پیدا نکردم
ساختمان پایتخت در تقاطع میرداماد و ولیعصر
در مورد صفحه amoled s9 ميخواستم بدونم ايا رنگها رو مصنوعي و به قولي خيلي سير نشون نميده
چون يكي از دوستان samsung i8000 كه صفحه اونم amoled هست ميديدم
احساس ميكنم بيش از حد رنگها غليظ هستند
نظر شما چيه دوستان؟
سلام
این حالت که شما میگید بخاطر این هست که ما به مانیتور های قبلی عادت کردیم نه اینکه پر رنگتر نشون میده بله واضح تر و درخشان نشون میده که این حالت برای اول بار همین وطری که شما گفتید به نظر میرسه
دوستان در مورد j3 ايا تاچش مولتي شده و قابليتهايي مثل پانچ كردن رو داريم يا نه؟
و اينكه اقا عثمان ايا امرتات وارد خواهد كرد؟ فكر ميكنين چقدر طول بكشه؟
ولی خب مطمئن باش به این زودی ها نمی یاد هنوز حتی وارد بازار جهانی نشده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصاتی هم که من گفتم حدس از روی عکس ها بود
مثلا از روی این عکس مشخص هست که مثل S9 از g-sensor بهره میبره و مثل این که multi-touch هست.
خود کوون هیچ review رسمی نداده حتی JunglePimp که moderator فررم رسمی کوون هست مقاله صفحه اول این فروم رو از مشاهدات همین عکس ها نوشته. باید ببینیم کی کوون یک مقاله انگلیسی رسمی میده بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)