معلومه که مخالفتی نداره! کیه که بدش بیاد! به منم اگه میدادن منم مخالفتی نداشتم!اریش روتهمولر مخالفتی با سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران ندارد
-----
-----
معلومه که مخالفتی نداره! کیه که بدش بیاد! به منم اگه میدادن منم مخالفتی نداشتم!اریش روتهمولر مخالفتی با سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران ندارد
اظهارات خداداد عزیزی درباره دایی و كریمی
خداداد عزیزی گفت: برای دعوت و حضور علی كریمی در تیم ملی بین من، كریمی، دایی و بهزاد غلامپور توافق شده بود اما علی دایی آن توافقات را شكست .
خداداد عزیزی پیرامون صحبتهای علی كریمی درباره علت اعلام حضورش برای تیم ملی فوتبال ایران و اینكه گفته بود خداداد عزیزی از این مساله مطلع است، به ایسنا اظهار كرد: درست است این بحث به هفتههای پیش از بازی تیم ملی برابر عربستان برمیگردد؛ علی كریمی از تیم ملی خداحافظی كرده بود اما به زعم بسیاری از كارشناسان فوتبال و حتی مربیان تیم ملی، حضور او میتوانست در دیدار برابر عربستان به نفع ما باشد.
وی افزود: آن زمان بهزاد غلامپور مربی دروازهبانهای تیم ملی به من زنگ زد و صحبتهایی در این زمینه داشت؛ او میگفت كه مربیان تیم ملی خواهان حضور كریمی در تیم ملی هستند اما نمیخواهند در صورت دعوت دوباره از این بازیكن، با كنارهگیری مجدد علی كریمی از تیم ملی مواجه شوند. در نهایت بحث به اینجا رسیده بود كه من با كریمی صحبت كنم و او را برای حضور دوباره در تیم ملی راضی كنم.
عزیزی گفت: در این زمینه مفصل با علی كریمی صحبت كردم؛ او واقعا تصمیمش را گرفته بود و با توجه به مشكلاتی كه بین او و دایی وجود داشت، نمیخواست به تیم ملی برگردد؛ از او خواهش كردم در تصمیمش تجدیدنظر كند؛ او نیز لطف داشت و در نهایت پذیرفت تا دوباره برای تیم ملی كشورش بازی كند. همچنین قرار شد جلسهای بین من، كریمی، دایی و غلامپور برای رفع سوتفاهمات برگزار شود اما چون غلامپور در جریان صحبتهای من با كریمی بود و نظرات جدید این بازیكن را به دایی انتقال داد و حتی كریمی برای تیم ملی اعلام حضور كرد، دیگر نیازی به برگزاری جلسه بین همدیگر ندیدیم.
وی ادامه داد: اما وقتی لیست تیم ملی از سوی علی دایی اعلام شد، نمیدانم چه اتفاقی افتاد و یك دفعه چه شد كه علی دایی تمام توافقات را به هم زد. باور كنید مربیان تیم ملی خود راضی به حضور كریمی در تیم ملی بودند اما نمیدانم چرا در نهایت چنین تصمیمی گرفته شد. در این قضیه تنها من شرمنده كریمی شدم و زمانی هم كه پس از این اقدام او به من زنگ زد، تنها به كریمی گفتم شرمندهام، نمیدانم چی شد، ما با هم توافق كرده بودیم، اما تو حسن نیت خود را برای حضور در تیم ملی ایران و تلاش برای موفقیت آن ثابت كردی.
خداداد عزیزی همچنین درباره اوضاع تیم ملی در مقطع كنونی گفت: با توجه به شرایطی كه برای تیم ملی پیش آمد، تعویض سرمربی یك تصمیم منطقی بود. در حال حاضر حتی امكان دارد كه ما در گروهمان در همین رده چهارم باقی بمانیم. فكر میكنم در بازیهای آتی، دیدار برابر كره شمالی حساسترین مسابقه ما خواهد بود كه فقط پیروزی در این بازی میتواند ما را به كسب عنوان سومی در گروه بسیار امیدوار كرده و عامل صعود ما به جام جهانی شود.
وی گفت: در حال حاضر فكر میكنم باید سرمربی جدید هرچه سریعتر انتخاب و معرفی شود تا او بتواند از بازیكنانی كه در چهار هفته پایانی لیگ برای تیمهایشان به میدان میروند، نفرات مورد نظر را انتخاب كند. ضمن اینكه اكنون تیم ملی دیگر بحث فنی خاصی ندارد و باید سرمربی انتخاب شود كه تسلط و توانایی كافی را برای انجام مسایل روحی روانی و جمع كردن حاشیهها داشته و روی آنها تاكید بیشتری داشته باشد
تعجب خبرنگاران چینی از فعالیت های اقتصادی علی دایی !
دایی بپوشید
علی دایی که فعلاً عنوان اول مایهدارها را یدک میکشد، در کنار مربیگری هزار و یک کار اقتصادی انجام میدهد. همه میدانند که او صاحب پوشاک ورزشی دایی است و با چندین و چند شعبه فروش لوازم ورزشی و اسپورت، پولهای زبان بستهای را به جیب میزند.
دایی که مغز اقتصادی جالبی دارد حتی باعث تعجب خارجیها شده. میگویند وقتی یک دسته خبرنگار چینی برای تهیه گزارش از زندگی علی دایی راهی تهران شدند و به منزل دایی رفتند، از فعالیتهای اقتصادی او در شگفت بودند.
کی از کسانی که در صحنه حاضر بود، میگوید: «آنها میگفتند با این همه دغدغه فوتبالی چطور ممکن است دایی این همه کار اقتصادی انجام دهد؟ هان؟!»
دایی بدجور در تجارت و بیزینس فعالیت میکند و دست همه را از پشت بسته. فکر اقتصادی دایی به بیرون از مرزها سرایت کرده و میگویند دارد در اسپانیا هم ساخت و ساز میکند. چیزی که دایی تکذیبش کرده و دوستان نزدیک او هم تأیید کردهاند.
دایی معتقد است پول باید در بازار بچرخد و بارها هم به این قضیه اعتراف کرده. «من با سرمایهام کار میکنم. سرمایهام را ندادهام که خونه بخرم.» دایی تمام پولش را وارد بازار کرده و میگوید الان در خانه اجارهای مینشیند. «حتی همسر من ناراحته که چرا این همه پول داریم ولی اجاره نشینیم (با لبخند)؟!» سرمربی تیم ملی در کنار پوشاک دایی و فروشگاههایش، کار ساخت و ساز هم میکند.
پروژه ساخت ورزشگاه را در اردبیل تمام کرده که برایش میلیاردها تومان هزینه داشته. چیزی که به این زودی برایش سودی نخواهد داشت اما دایی برنامهریزی کرده که در چند سال آینده چندین و چند برابر پولش از این مجموعه ورزشی درمیآورد.
از جمله کارهای اقتصادی پیش پا افتاده دایی میتوان به خرید سهام موتورسیکلت پارس کوپال اشاره کرد که روی موتورهای ساخت این کارخانه، عکس یادگاریاش روی بیلبوردها رفت.
دایی جدیداً به فکر تأسیس کارخانه ساخت لوازم بدنسازی افتاده که احساس میکند برایش کلی سود دارد.
رقیب دایی یعنی مهدی مهدویکیا ظاهراً خیلی به تجارت علاقه ندارد. در چند سال گذشته تا به حال شنیده نشده که بگویند مهدویکیا دست به کارهای تجاری و بیزینسی زده.
مهدی یکجورهایی با اقتصاد بیگانه است. تنها اطلاعی که موجود میباشد این است که او در میرداماد به همراه هادی برادرش یک فروشگاه لوازم بچگانه! دارد که در آن لباس و از این جور چیزها فروخته میشود.
در ایران هیچکس به اندازه دایی اقتصادی فکر نمیکند. حتی فرهاد مجیدی. بازیکنی مثل وحید هاشمیان که اصلاً در تجارت دستی ندارد و ترجیح میدهد در کلاسهای مربیگری شرکت کند.
علی کریمی هم که مدام پروژههای کاری را متوقف میکند. او به ساخت و ساز علاقه دارد و بیشتر پول را در این کار هزینه کرده.
شاید تنها بازیکنی که عقایدش تا حدی به دایی نزدیک باشد کریم باقری است. او که از دوستان نزدیک سرمربی تیم ملی هم محسوب میشود تمام سرمایهاش را به بازار فرش ریخته و به همراه پدرخانمش پولهای کلانی در میآورد. کریم مایهداری خود را به هیچ وجه بروز نمیدهد و علاقهای هم به ریختوپاش در زندگی ندارد.
کلکل برای مدل گوشی و ماشین
پول که زیاد باشد، خرج هم بالا میرود. خرج هم که بالا برود آدم بیشتر تغییر میکند. ماکسیما تبدیل به بیامدبلیو میشود. پژو 206 از صحنه بیرون میرود، کمتر از ماکسیمام راه ندارد!
فقط به این جمله علی کریمی توجه کنید. «اصلاً هر کی کمتر از بیامدبلیو داشته باشد، دیگر نیاید سر تمرین!»
این حرف را او در یکی از اردوهای تیم ملی زد و مهدی امیرآبادی که خیلی آن را جدی گرفته بود، «تویوتا کمری» تازهاش را با 13 میلیون ضرر فروخت تا یک بیامدبلیو بخرد!
مهدی میگوید: «من کلاً از بیامدبلیو خوشم میآید. خودم تصمیم گرفتم بخرم.»
اگر با بازیکنان تیم ملی خیلی «بر» خورده باشی و در اردوها زیاد پرسه بزنی، همه چیز دستگیرت میشود.
یکی از بازیکنان تیم ملی که نمیخواهد نامش فاش شود لبخند مرموزانهای میزند و میگوید: «تو تیم ملی همیشه سر ماشین، مارک، خط موبایل، گوشی و هر چی که فکرش را بکنید کلکل است.»
خب، خیلی ها سعی میکنند خودشان را در این کریها دخالت ندهند چون ممکن است کلی ضرر کنند، شاید چندین میلیون! در این سالها همیشه علی کریمی، علیرضا نیکبخت، جواد نکونام و جواد کاظمیان با هم کلکل داشتهاند. هیچ کدام حاضر نیستند این حرف را بزنند.
کاظمیان میگوید: «کلکل؟ نه بابا. تیم ملی که جای این چیزها نیست.» اما اتفاقاً هست. بازیکنی که دوست ندارد نامی از او برده شود، ادامه میدهد: «قبلاً که کریمی بود معمولاً او و نکونام میشدند!»
برای فوتبالیستها همه چیز دستهبندی شده است. اول از همه ماشین قرار دارد. برای آنها ماشین از غذای شب مهمتر است. در رده دوم ساعت قرار دارد. بعد لباس و کفش مهم است و در آن ردههای پایینی هم عینک و خانه و از این جور چیزهای غیرمهم و غیرضروری وجود دارد!
سرآمد تمام این چیزها خودرو است. با ورود بیامدبلیو به بازار خودروی تهران کار فوتبالیستها راحتتر شد.
قبلاً آنها برای خرید بیامدبلیوهای جدید مجبور بودند از دوبی نمره موقت بیاورند ولی حالا از نمایشگاه سر خیابان هم میشود جدیدترین بیامدبلیو را خرید.
مهرداد میناوند میگوید: «البته مدلهایی که من میخواهم در ایران نیست! باید از دوبی بیاورم.» تازه اغلب فوتبالیستها به یک ماشین قانع نیستند. علی کریمی در تهران یک بیامدبلیو دارد. یکی، دو تا زانتیا و پژو هم خریده که دست این و آن داده!
جواد نکونام 2 تا بیامدبلیو در تهران دارد. او بعد از جام جهانی، قبل اینکه تیم ملی برگردد تهران به کارخانه بیامدبلیو رفت و سفارش یک ماشین ویژه داد. یکی از دوستان نزدیک جواد میگوید: آره، رفت سفارش داد. گفت فلان رینگ را داشته باشد.
منبع : وطن امروز
مذاکراتی که به نتیجه نمی رسد/ چه کسی جانشین دایی می شود
در حالی که کمتر از 62 روز تا بازی حساس تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل کره شمالی در مرحله انتخابی جام جهانی باقیمانده است رایزنیها برای انتخاب جانشین علی دایی به نتیجه مشخصی نرسیده است و تلاشها جهت این انتخاب سرنوشت ساز ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، انتخاب جانشین علی دایی تا به امروز نتیجهای در برنداشته است. برگزاری جلسات پی در پی در فدراسیون فوتبال، مذاکرات با گزینههای مختلف و نشست و گفتگو با کارشناسان تا به امروز بدون نتیجه مانده و تنها به اخبار تایید نشده و شایعات مختلف منتج شده است.
مسئولان فدراسیون فوتبال شب گذشته در نشست با جمعی از کارشناسان و خبرگان فوتبال به بحث و بررسی پیرامون انتخاب گزینهای واجد شرایط جهت هدایت تیم ملی نشستند. این نشست که با حضور حشمت مهاجرانی، محمود یاوری، منصور پورحیدری، امیرحاج رضایی و مرتضی محصص برگزار شد، بدون جمع بندی به پایان رسید. مدیران فدراسیون فوتبال که به دنبال یافتن راهکاری برای فرار از بحران موجود بودند با نظراتی روبرو شدند که آنها را از اصل موضوع که همان تعیین شرایط مربی تیم ملی بود، دور کرد.
در عین حال صبح امروز نیز نشست دیگری در فدراسیون فوتبال برگزار شد تا شاید گره کور انتخاب سرمربی تیم ملی باز شود. این جلسه نیز بیشتر به تضاد آرا مسئولان فدراسیون گذشت و نتیجه ای در برنداشت. در پایان این جلسه باز هم مدیران فدراسیون خیابان سئول را به سمت شمال و مقصد سازمان تربیت بدنی طی کردند.
فدراسیون فوتبال در شرایطی در انتخاب سرمربی جدید تیم ملی با تردیدهایی روبرو شده است که فوتبال ایران شرایط حساسی دارد و همین شرایط کار را برای انتخاب جانشینی علی دایی سخت کرده است.
از سوی دیگر گزینه هایی که برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان در نظر گرفته شده است هر یک دارای شرایطی هستند که انتخاب آنها به نوعی ریسکی بزرگ برای تیم ملی محسوب می شود.
مسئولان فدراسیون فوتبال که تلاش دارند بهترین انتخاب را برای تیم ملی انتخاب کنند هنوز نتوانسته اند به گزینه ای ایده ال برسند و با برگزاری نشست های مختلف سعی در محدود کردن تعداد گزینه ها دارند.
تا امروز مردانی چون محمد مایلی کهن ، افشین قطبی و حتی فیلیپ تروسیه از شانس زیادی برای حضور در تیم ملی فوتبال کشورمان برخوردار بودند اما برخی اتفاقات باعث شده است حضور این گزینه ها هم در پرده ابهام قرار داشته باشد و صحبت از مربیان دیگری به میان بیاید.
یک واقعیت فوتبال ایران و یک سوال بزرگ این است که آیا فدراسیون فوتبال به تنهایی می تواند سرمربی آینده تیم ملی را انتخاب کند یا باید نظرات دیگران را هم در این انتخاب لحاظ کند. شاید همین لحاظ کردن باشد که دست و پای فوتبالی ها را بسته و آنها را به تنگنا کشانده است!
منبع: خبرگزاری مهر
تصمیم گرفته ام فقط به عنوان سرمربی کار کنم/ نظر دیگران برایم مهم نیست
مربی و آنالیزور پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در پاسخ به انتقاداتی که از حضور وی در کادر فنی این تیم می شود گفت: نظرات دیگران برایم مهم نیست چرا که تصمیم گرفته ام بعد از حضور در 100 بازی ملی، از این پس تنها به عنوان سرمربی در فوتبال ایران فعالیت کنم.
هومن افاضلی مربی و آنالیزور تیم ملی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: خیلی ها وضعیت تیم ملی را تا همین یکسال پیش فراموش کرده اند . تیم ملی قبل از آمدن علی دایی شرایطی داشت که همه دقایق گل نزدن تیم ملی را می شمردند اما دایی با جوانگرایی و ساختن یک تیم جدید آن قدر سطح توقعات را بالا برد که حالا همه انتظار صعود به جام جهانی را دارند.
افاضلی ادامه داد: دایی با شخصیت کاریزماتیکی که داشت تیم را به دنبال خودش می کشید و چنین شخصیتی در فوتبال ایران به این سادگی پیدا نخواهد شد.
وی تاکید کرد: به اعتقاد من دایی تنها کسی بود که می توانست با شهامت و جسارتی که داشت تیم ملی را به جام جهانی ببرد ولی با اولین شکست او را برکنار کردند در حالیکه تیم ملی هنوز شانس صعود به جام جهانی دارد و سرنوشت صعود در دست خودمان است.
مربی پیشین تیم ملی درخصوص وضعیت ادامه همکاری خود با تیم ملی اظهار داشت : قرارداد من با فدراسیون فوتبال اول فروردین ماه امسال به پایان رسید و با توجه به برکناری دایی تصمیمی برای ادامه همکاری با تیم ملی ندارم و برای کادر جدید آرزوی موفقیت می کنم.
افاضلی تاکید کرد: تصور می کنم دیگر زمان آن فرا رسیده تا به عنوان سرمربی در فوتبال ایران کار کنم و اعتقاد دارم پس از سه دوره همکاری مستمر با تیم ملی در مسابقات مقدماتی جام جهانی و حضور در بیش از 100 مسابقه ملی دیگر وقت آن است تا بصورت مستقل سرمربیگری یک تیم فوتبال را برعهده بگیرم.
آنالیزور پیشین تیم ملی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر اینکه وی شایستگی لازم برای مربیگری تیم ملی را نداشت و خلاء مربیان بزرگ بر روی نیمکت تیم ملی احساس می شد، تاکید کرد: برای من مهم نیست دیگران چه می گویند. به عنوان عضوی از کادر فنی تمام توان و تجربیاتم را برای موفقیت تیم ملی بکار گرفتم و اگر تیم ملی نتایج لازم را بدست نیاورده نباید به تخریب مربیان پرداخت.
افاضلی ادامه داد : قطعا اگر مورینیو روی نیمکت تیم ملی می نشست وزن نیمکت تیم ملی بالا می رفت ولی همین کادر فنی هم با تیم ملی روند رو به رشدی داشت و حتی اعتقاد دارم می توانست فوتبال ایران را به جام جهانی برساند.
وی یادآور شد: شاید علی دایی در انتخاب من به عنوان مربی و آمالیزور تیم ملی اشتباه کرده باشد ولی آیا بلاژویچ و برانکو هم اشتباه کردند که از من برای همکاری با تیم ملی دعوت کردند؟
افاضلی ادامه داد : لزومی ندارد آدم ها مدام از خودشان تعریف کنند. آنهایی که با اینگونه حرف ها قصد تخریب افراد را دارند بهتر است نگاهی به کارنامه خودشان بیندازند و آنوقت اینگونه اظهارنظر کنند.
وی در پایان گفت : تیم ملی هنوز فرصت صعود به جام جهانی را دارد و امیدوارم فدراسیون فوتبال با انتخاب یک گزینه مناسب کار علی دایی را برای رسیدن تیم به جام جهانی را کامل کند و بنده هم شخصا به عنوان یک هوادار برای کادر جدید تیم ملی آرزوی موفقیت می کنم.
تو اخبار ورزشي ساعت 13.15 گفت تروسيه داره با عراق براي 4 ماه حدود 600 هزار دلار به توافق مي رسه.
مایلی کهن : تیم ملی به جام جهانی صعود کرد مرا برکنار کنند / قول صعود ندادهام
سرمربی تیم فوتبال سایپا با بیان اینکه تیم ملی با پیروزی در سه دیدار آینده شانس صعود مستقیم به جام جهانی را دارد، تاکید کرد: در مذاکره با مسئولان فدراسیون فوتبال قول صعود ندادهام، چرا که در فوتبال این کار را عوامفریبی میدانم.
محمد مایلی کهن سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان و یکی از گزینه های اصلی فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: به نظر من هنوز تیم ملی شانس صعود به جام جهانی را دارد و نباید همه چیز را از دست رفته بدانیم.
وی افزود: همانطور که عربستان پس از دو شکست متوالی، در تهران و در مقابل صدهزار تماشاگر تیم ما را شکست داد و موقعیت خود را درجدول بهبود بخشید ما هم می توانیم با اتخاذ یک استراتژی حساب شده برای 3 بازی آینده راه صعود به جام جهانی را هموار کنیم.
مایلی کهن ادامه داد: به اعتقاد من همدلی و اتحاد تمامی اهالی فوتبال و استفاده از نظرات کارشناسان، صاحبنظران ومتخصصین فوتبال می تواند به تیم ملی کمک کند تا از این شرایط سخت برای صعود به جام جهانی استفاده کنیم.
سرمربی تیم سایپا با اشاره به مذاکرات خود با مسئولان فدراسیون فوتبال اظهار داشت: بنده صراحتا اعلام کرده ام که اگر مربی جدید را تنها برای این 3 بازی در نظر دارید، این تنها یک مدیریت لحظه ای است که نمی تواند ضامن موفقیت تیم ملی باشد.
وی تصریح کرد: به نظر من بحث این 3 بازی را باید از آینده تیم ملی جدا کرد و مسئولیتی که به سرمربی آینده تیم ملی واگذار می شود باید با لحاظ کردن این سه بازی باشد چه تیم ملی بتواند به جام جهانی صعود کند، یا نه.
مایلی کهن در مورد مسائل مالی با فدراسیون فوتبال اظهار داشت: بنده هیچ حرفی درباره مسائل مالی نداشته ام و تنها اعلام کرده ام همین مبلغی که از تیم سایپا دریافت می کنم را به عنوان دست مزد دریافت کنم و اگر فدراسیون فوتبال خواست پیش از پایان مدت قرارداد من را برکنار کند مابقی مبلغ قرارداد را به شماره حساب یکی از مراکز خیریه واریز نمایند.
سرمربی پیشین تیم ملی تاکید کرد: حتی اعلام کردم اگر تیم ملی به جام جهانی هم صعود کرد فدراسیون این اختیار را دارد که من را برکنار کند و هر مربی را که مد نظر فدراسیون است به جای من به کار گیرد.
وی با بیان اینکه باید در 3 دیدار آینده استراتژی حساب شده ای برای نتیجه گیری داشته باشیم، اظهار داشت: به اعتقاد من تیم ملی پتانسیل پیروزی در بازی های آینده را دارد ولی می طلبد تا بسیار معقولانه و متفکرانه به مصاف حریفان خود برود. به اعتقاد من بازی با امارات حتی از دو دیدار بیرون از خانه تیم ملی هم سخت تر است چرا که امارات تمایل بیشتری برای صعود عربستان دارد و از هیچ تلاشی برای کمک به این تیم فروگذار نخواهد کرد و این کار ما را دشوار می کند.
مایلی کهن در بخش دیگری از گفتگویش با خبرنگار مهر به ارزیابی عملکرد تیم ملی در دیدار با عربستان پرداخت و اظهار داشت: به اعتقاد من تیم ملی در این دیدار چیدمان خوبی داشت و با تفکر 1-3-2-4 مقابل عربستان صف آرایی کرد که هر چند عده ای این شیوه را دفاعی می دانند اما به نظر من بسیاری از تیم های اروپایی امروز با همین شیوه بازی می کنند و نباید این شیوه را منسوخ شده دانست.
سرمربی تیم سایپا ادامه داد: با توجه به قابلیت های عربستان در بازی هوایی تیم ملی با بازی زمینی به دنبال رسیدن به دروازه عربستان بود که گل مسعود شجاعی هم درست روی خلاقیت فردی خلعتبری و ضربه شجاعی به ثمر رسید که باید این حرکات را بیشتر پشت محوطه جریمه عربستان انجام می دادیم که دفاع هوشیار عربستان هرگز اجازه این کار را به تیم ما نداد.
وی با بیان اینکه خستگی بیش از حد بازیکنان ناشی ازبازی های تدارکاتی مقابل کنیا و کویت و فشردگی بازی های لیگ و تحلیل رفتن قوای بدنی آنها یکی از دلایل عمده شکست مقابل عربستان بود، اظهار داشت: به اعتقاد من در 20 دقیقه پایانی بازیکنان تیم ملی دوندگی لازم را نداشتند و این دلیلی جز تحلیل رفتن قوای بدنی بازیکنان نداشت. شاید تنها نکونام و مهدوی کیا بودند که تا دقایق پایانی همپای بازیکنان عربستان دوندگی داشتند ولی سایر بازیکنان که اغلب آنها را بازیکنان لیگی تشکیل می دادند نتوانستند همپای بازیکنان عربستان در زمین بدوند و برتری تیم ملی را حفظ کنند.
مایلی کهن افزود: من حتی به یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال گوشزد کردم که حداقل یکی از بازیهای تدارکاتی تیم ملی را حذف کنند تا بازیکنان بتوانند بیشتر استراحت کنند و با آمادگی بهتری برای بازی با عربستان آماده شوند.
مایلی کهن با بیان اینکه برخی تغییرات در تیم ملی اجتناب ناپذیراست، اظهار داشت: به نظر من مهمترین فاکتوری که باید سرمربی آینده تیم ملی داشته باشد شناخت از بازیکنان است تا نفرات جدیدی را به ترکیب تیم تزریق کند. در حال حاضر بازیکنانی هستند که می توانند به تیم ملی کمک کنند اما از چشم کادر فنی دور مانده اند.
سرمربی پیشین تیم ملی در پایان تصریح کرد: همه باید به تیم ملی کمک کنند تا تیم ملی از این شرایط سخت عبور کند و به جام جهانی راه یابد. تیم ملی متعلق به همه مردم ایران است و همه در آن سهم دارند و همه باید دست به دست هم بدهیم تا شرایط صعود تیم ملی را فراهم آوریم.
ضمن تایید... اگه ایرانیا جای آرژانتینی ها بودن، الآن دیگه مارادنایی در کار نبود (با توجه به شکست 6 تایی آرژانتین)
ای ول...
اگر مایلی کهن بشه از همین الان باید جام جهانی از سر بیرون کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)