کسی نبود جواب بده؟

کسی نبود جواب بده؟

با سلام.
این چرخ ناوی چیز جالبیه .مثلا توی صندوق دریافت اس ام اس میتونی با چرخوندن انگشتتون دور جوی استیک با سرعت دلخواه لیست اس ام اس هارو مرور کنی .من یکی که از این قابلیتش خیلی خوشم میاد.مثلا وقتی تو یه پوشه چند هزار تا اس ام اس داری میتونی با سرعت خیلی زیاد اس ها رو مرور کنی .البته این قابلیتش تو منوها و بخش اهنگ هم کار میکنه.ولی گاهی اوقات هم همونطور که خودتون هم گفتیت با لمس ناخوداگاه جوی استیک هم گاهی یه دفعه بالا پایین میره که یکم اذیت میکنه ولی در کل بعد یه ماه عادت میکنید بهش.
در کل من الان یه ساله که این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضیم.
هنگش خیلی کمه یا اصلا نداره.
سرعتش بالاست.
کیفیت بدنه خوبه و جنس بدنه و دکمه ها خیلی عالیه.
باطریش هم در ماه های اول 4 روز جواب میداد الان 2 روز .
در مورد معایبش هم صداش ضعیفه .یعنی از اکثر گوشی ها ضعیفتره ولی کیفیتش خوبه .
Last edited by HOOSEIN 105; 19-11-2010 at 00:23.

سلام.عجب چیز مشتیه!!
من نمیدونستم هم چین چیزی داره!
فقط چرا توی همه برنامه ها کار نمیکنه؟
کلکی نیست که بشه توی همه برنامه ها کارکنه؟
برنامه ای پچی چیزی؟

سلام.این گوشی رو چه جوری مستقیما ری استارت کنم؟
یعنی نه این که خاموشش کنی بعد روشنش کنی یه دکمه بزنی و ری استارت بشه.

سلام...
میخواستم بدونم راهی برای برداشتن آیکن *music* توی منوی اصلی نیست؟
آخه وقتی تم{با تاثیر آیکون} عوض میکنی خیلی ضایع میشه!!!!!!!

سلام چرا هست. یه برنامه هست به اسم reboot، که با کلیک کردن روش گوشی ریست میشه. میتونی اون رو دانلود و نصب کنی و توی استند بای بجای یکی از کلیدهای میانبر اون برنامه رو انتخاب کنی.بعد با زدن اون دکمه ی میانبر گوشی ریست میشه.
چرا توی منو آپشن رو بزن و Move to folder رو انتخاب کن.

اتفاقا تنها آیکونی که این گزینه رو تو آپشنش نداره آیکون موزیکه,n79 نه گوشی دیگه!!!!

مکالمه گروهی یعنی این که چند تا مخاطب رو انتخاب میکنی و بعد به همه به طور همزمان اس ام اس میدی,یعنی وقتی میخوای مثلا به 5 نفر یه اس ام اس رو بدی{که همیشه بهشون اس ام اس میدی}اونا از قبل انخاب و ذخیره کرده و دیگه همیشه نمیخواد بری و تک تک مارک کنی!!!

این جه ان نودو هفتی هست دیگه

گوشیم خود به خود خاموش می شه ! اشکالش چیه؟ فلش کردم! درست نشد ! ممکنه از باتریش باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)