تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 502 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دوست من همه امکانات hdx16 مثل 1055 هست با این تفاوت که سی پی یو اون 2.4 بوده و 3 مگ کش هست که صد در صد از سی پی یو 2.66 با کش 6 مگ صد در صد ضعیف تره .و تنها برتری نسبی که داره در رزولوشنشه که از 1055 بیشتره . در ضمن ظرفیت هارد 1055 هم بیشتر از hdx16 هست
    نه دوست جان کاملن داری اشتباه میکنی!!! در برتری HDX 16 شکی وجود نداره.... خدایی نکرده چندین ماه هستش که همه ی مدلهای High End اچ پی را زیر ذره بین که چه عرض کنم زیر میکروسکوپ گذاشتم.....
    تنها برتری DV6-1055 اینه که مودم دایل آپش اینترناله که مال HDX 16 اکسترنال هستش همچنین پردازنده ی DV6 بقدر کمی قویتر هستش که میتونی توی لینک زیر با دقت بالایی با عدد و رقم ببینی که این برتری جزئیش اونطور که نظر شما ره گرفته به هیچ وجه قابل توجه نیستش و کاملن قابل اغماضه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن اینکه چون پردازنده ی روی HDX 16 از سری پردازنده های P اینتل هستش نسبت به سری T که روی DV6 نصبه کم مصرف تره طوریکه 30 درصد مصرف کمتری داره و این در تولید گرمای کمتر خیلی حائز اهمیته.....

مزایای HDX 16-1055 بر DV6-1055
    طراحی بسیار زیباتر و آوانتگار که حتی Sony AW هم کاملن در برابرش از رنگ و رو میوفته .... گرافیک بسیار قدرتمند GeForce 9600M GT که در آزمون 3DMark 05 بیش از 2.7 برابر از کارت 9200 روی DV6 قویتره که میتونی توی لینکهای زیر با دقت بالایی بررسی کنی:
    کد:
    نمایشگر Dual Lamp و فول HD روی HDX 16 خیلی عالی تر و آینده نگرانه تر هستش.... ویندوز ویستای اصلی 64بیتی که کاملن سرعت بیشتری نسبت به 32 بیتی داره....رایتر مجهز به فناوری Lightscribe ..... اسپیکرهای قدرتمندتر Altec Lansing® speakers with integrated sub-woofer and with Dolby Home Theater که دیگه از خیر این یکی اصلن نباید بگذری!.......وجود TV Tuner ----T که مزیت بزرگیه.....وجود Fingerprint و مواردی مثل HP Mobile ScrollSmart Remote Control...
    حتی از نظر ابعاد بدنه هم کاملن دقیقن برابر نیستن که نشونه ی طراحی مجدد از پایه واسه HDX هستش.

2. 2 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من قبل عید میخواستم dv5 1135 بگیرم ولی انگار دیگه شرکت وارد نمی کنه ، به نظر شما 1235 بگیرم یا انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه دوست جان کاملن داری اشتباه میکنی!!! در برتری HDX 16 شکی وجود نداره.... خدایی نکرده چندین ماه هستش که همه ی مدلهای High End اچ پی را زیر ذره بین که چه عرض کنم زیر میکروسکوپ گذاشتم.....
    تنها برتری DV6-1055 اینه که مودم دایل آپش اینترناله که مال HDX 16 اکسترنال هستش همچنین پردازنده ی DV6 بقدر کمی قویتر هستش که میتونی توی لینک زیر با دقت بالایی با عدد و رقم ببینی که این برتری جزئیش اونطور که نظر شما ره گرفته به هیچ وجه قابل توجه نیستش و کاملن قابل اغماضه:
    کد:

ضمن اینکه چون پردازنده ی روی HDX 16 از سری پردازنده های P اینتل هستش نسبت به سری T که روی DV6 نصبه کم مصرف تره طوریکه 30 درصد مصرف کمتری داره و این در تولید گرمای کمتر خیلی حائز اهمیته.....

مزایای HDX 16-1055 بر DV6-1055
    طراحی بسیار زیباتر و آوانتگار که حتی Sony AW هم کاملن در برابرش از رنگ و رو میوفته .... گرافیک بسیار قدرتمند GeForce 9600M GT که در آزمون 3DMark 05 بیش از 2.7 برابر از کارت 9200 روی DV6 قویتره که میتونی توی لینکهای زیر با دقت بالایی بررسی کنی:
    کد:
    نمایشگر Dual Lamp و فول HD روی HDX 16 خیلی عالی تر و آینده نگرانه تر هستش.... ویندوز ویستای اصلی 64بیتی که کاملن سرعت بیشتری نسبت به 32 بیتی داره....رایتر مجهز به فناوری Lightscribe ..... اسپیکرهای قدرتمندتر Altec Lansing® speakers with integrated sub-woofer and with Dolby Home Theater که دیگه از خیر این یکی اصلن نباید بگذری!.......وجود TV Tuner ----T که مزیت بزرگیه.....وجود Fingerprint و مواردی مثل HP Mobile ScrollSmart Remote Control...
    حتی از نظر ابعاد بدنه هم کاملن دقیقن برابر نیستن که نشونه ی طراحی مجدد از پایه واسه HDX هستش.

دوست من ، اولا من از چندین جا تحقیق کردم و در کارهای رندرینگ سی پی یو hdx16 در برابر سی پی یو 1055 حرفی برای گفتن نداره و چیپست T9550 از p8600 کاملا سر تر هستش
    اما خوب گرافیک 9600gt از 9200m gs قوی تر هست .پس به نظر من هر کس باید ببینه اولویتش در کدوم قابلیت هست، اگر سی پی یو براش مهم تر هست 1055 و اگر گرافیک مهمتر هست hdx16 رو انتخاب کنه . این نتیجه گیری هست که من بعد از چندین پرس و جو که از افراد مختلف که صاحب این نوت بوک ها بودند کردم گرفتم
    در ضمن همیشه تغییر دادن ویژگی های یک لپ تاپ به معنای بهتر بودن اون نیست
    از اون گذشته سری hdx دارای طرح و نقش گیاه مانند روی بدنه خودش هست که هر کسی اون رو نمی پسنده ولی 1055 خیلی شیک تر و سر سنگین تر هست.
    به نظر من در نهایت بر می گرده به نظر شخصی افراد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

2 HP DV4 & DV5 series

دوستان گلم من ميخوام dv5-1135 بخرم متاسفانه همه جا فقط محاسن رو ميگن!! ولي عزيزان اين معايب است كه مهمه! كسي ميدونه اشكالات اين مدل به غير از گرم شدن بيش از حدش چيه؟!!! مثلا جايي شنيده بودم اكثرا dvd writer مشكل دارن و راحت نميشه رايت كرد!!
    راستش من یه dv4 1050 دارم. سرعت پردازش اطلاعات و رندر گرافیکی خیلی خوب و رضایتبخشی داره. خوشبختانه تاحالا باهاش مشکلی نداشتم. اما اینها را گفتم برای اینکه به این دو مشکلش اشاره کنم که فکر میکنم در میان اکثر مدلهای DV4 و DV5 مشترک باشه و اونها عبارتند از:

1- قرار گرفتن ورودی برق و درگاههای USB اون در کنار هم و خیلی هم نزدیک بهم. بطوریکه کابل برقش خیلی مزاحم کابل موس USB شما خواهد بود و همینطور بدلیل نزدیکی زیاد دو درگاه USB بهم برای اتصال همزمان دستگاه ها و بعضی فلش مموری های بزرگ به این دو درگاه مشکل خواهیم داشت.
    2- تعداد کم درگاه USB یعنی دو تا که در صورت استفاده از ماوس یکی از آنها دائما اشغال خواهد شد.

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض dv5-1155

سلام دوستان،
    يه مدتي درگير بودم ونتونستم پيگير مسائل اين لب تاپ طلسم شدم بشم.
    دوستان قبل عيد مي خواستم لب تاپ بيگيرم و اينجا از شما كمك گرفتم و به 3تا مدل رسيدم:
    dv5 1299
    dv5 1155
    dv6 1055 (سري 11 هم جديدا اومد!)

حالا من يه مشكل دارم،:-(
    1299 رو از نزديك ديدم،
    رنگش خوبه ولي
    اين رنگ تو لب تاپها مرسوم نبوده و مي ترسم يه مدت دلمو بزنه،
    حالا من دقيقا همين كانفيگو نياز دارم،
    متاسفانه سري dv5 11 هم discon شده و 1055 هم گرافيكش...
    چيكار كنم به نظرتون؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوستان 1 سوال
    تو چه سایتی میتونم مدل های مختلف hdx16 را با مشخصاتشون ببینم تو سایت ایران اچ پی چیزی نداشت
    مرسی

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي تو پست قبليم يادم رفت بگم:
    اين 1155 كه جزء سري discoun شده ي اچ پيه مشكلي داشته كه ديگه توليد نمي شه؟
    كي 1155 داشته و ايرادي ديده؟

به نظرتون بي خيال geforce 9600 gt بشمو همون 1055 رو بگيرم؟

كلا يه لب تاپ اچ پي با كانفيگ 1299 و يه رنگه ايده آل سراغ ندارين؟
    فينگر پيرينت هم بود يا نبود ايراد نداره (چكار كنيم خوب:-( )
    قيمت هم تا همون 1750000 باشه.
    به خدا شرمندم از اين همه زحمت يه كم سريعتر جواب بدين مديونم كردين، ممنون،

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    دوستان 1 سوال
    تو چه سایتی میتونم مدل های مختلف hdx16 را با مشخصاتشون ببینم تو سایت ایران اچ پی چیزی نداشت
    مرسی
    چرا توی ایران اچ پی نباشه؟؟ ببین وقتی روی پاویلیون کلیک کردی میری به صفحه ی بعد.. حالا به لیست سمت راست نگاه کن نوشته سری HDX
    البته چند ماهه که فقط یک کانفیگ 1055 واسه HDX 18 , 16 وارد کرده که بمن قول داده از اردیبهشتماه کانفیگهای بسیار قدرتمندتر و با قیمت پایینتری وارد کنه.....اونا فقط محض آشنایی با این سری جدید توی Middle East و دستگرمی وارد شده.....
    با هیولایی بنام پردازنده ی چهار هسته ای و خنک Q9000 میتونی پرواز کنی.......البته فعلن فقط قراره روی روی HDX18 باشه
    اگه صبرت کمه میتونی همین کانفیگ HDX 16-1055 را بگیری که بر DV5 , DV6 خیلی برتری داره از هر لحاظ....

10. 2 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقای avecina نظرتون در مورد dv4-1225 چیه؟
    مشکل خاصی نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دوست من ، اولا من از چندین جا تحقیق کردم و در کارهای رندرینگ سی پی یو hdx16 در برابر سی پی یو 1055 حرفی برای گفتن نداره و چیپست T9550 از p8600 کاملا سر تر هستش
    اما خوب گرافیک 9600gt از 9200m gs قوی تر هست .پس به نظر من هر کس باید ببینه اولویتش در کدوم قابلیت هست، اگر سی پی یو براش مهم تر هست 1055 و اگر گرافیک مهمتر هست hdx16 رو انتخاب کنه . این نتیجه گیری هست که من بعد از چندین پرس و جو که از افراد مختلف که صاحب این نوت بوک ها بودند کردم گرفتم
    در ضمن همیشه تغییر دادن ویژگی های یک لپ تاپ به معنای بهتر بودن اون نیست
    از اون گذشته سری hdx دارای طرح و نقش گیاه مانند روی بدنه خودش هست که هر کسی اون رو نمی پسنده ولی 1055 خیلی شیک تر و سر سنگین تر هست.
    به نظر من در نهایت بر می گرده به نظر شخصی افراد
    سلامم..
    با این حرفت که برمیگرده به نظرات شخصی افراد خیلی موافقم و هدفم از اون پست این بودش که حرف شما را رد کنم که گفتی HDX 16 همون DV6 هستش با مختصر تفاوت! ضمنن من اون لینکها را در پستم گذاشتم تا شما برین و ببینین که تفاوت کارایی p8600 با T9550 اصلن در اون حدی نیستش که شما اول گفتین......ضمنن بنظر من بنچمارکهای دقیق و جامعی که اونجا و توی Review های تخصصی مختلف سایتهای سخت افزاری هستش قابل اعتمادتر از نظرات شخصی اپراتورهایی هستش که به شما اونطوری گفتن.....
    در هر صورت بقول شما سلیقه ی افراد حرف آخر را میزنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •