بله ولی به شرطی که دستگاه شما قابلیت کپی دائم رو داشته باشه در غیر این صورت فاتحه اش خونده میشه !
بله ولی به شرطی که دستگاه شما قابلیت کپی دائم رو داشته باشه در غیر این صورت فاتحه اش خونده میشه !
داداش اینا که لینکاش خرابه
سلام . من PSP Firmware 6.35 رو دانلود کردم و پی اس پیمو که 3000 هست رو آپیدیت کردم ولی وقتی اون برنامه بی نام رو کلیک کردم یه صفحه مشکی میاد و مینویسه sorry باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من psp go ورژن 6.60 دارم چطور می تونم کپی خور دائمش کنم؟
در ضمن لینکهای این سایت کار نمیکنهhttp://www.psp-hacks.com
سلام من psp 3003 دارم با 635PROUPDATE کپی خور شده مدتیه میرم روش کلیک کنم صفحه لرزش پیدا میکنه و هنگ!!!
ایراد از کجاست؟ رم رو فرمت کردم بازم حل نشد.با تشکر
من psp 3000 داشتم که برای کسی گرفته بودم.حدود یک سالی میشه که کار می کرد و کپی خور هم داشت.ولی چند روز پیش نمی دونم چکارش کرده (خودش میگه خاموش شده بعد اینجوری شده) که توی خود psp بازیهاش و اون برنامه اصلا نیست و منویسه no data....ولی به کامپیوتر که میزنم بازیها در پوشه مخصوص هستن.حالا چکارش کنم؟
لینکها کار نمی کنه، چه باید کرد؟
سلام به همه دوستان نمی دونم از کجا شروع کنم فقط اینو می دونم که امروز یه PSP از یه بنده خدایی رسید به دستم همینطوری داد گفت مال خودت منم خوشحال اومدم خونه زدم چند تا بازی دانلود کردم ریختم تو مموری دیدم بازی نمیاد بالا ارور می زنه رفتم تو اطلاعات سیستم دیدم ورژن System Software: 3.80 M33-5 اینه و مدلش رو از پشت باطری دیدم زده Model: PSP-2004 فکر کنم خیلی پایینه ورژنش لطفا یه نفر راهنماییم کنه من هیچی سر در نمیارم چجوری می تونم آپگریدش کنم بدون دردسر به جدیدترین ورژن و بازی از کجا دانلود کنم بریزم و اجرا بشه. ممنون میشم توضیح بدید که چیکار کنم اول فکر کنم باید فریمور 6.60 رو بریزم بعد ICPL flasher و بقیه چیزها و فقط لینکش رو برام بذارید.
اینم عکس از مشخصات دستگاهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کامل بگید اول چی رو بریزم بعدش چی به همراه لینک فایلهاش ممنون میشم. و اینکه می خوام رم (Memory Stick Pro Duo) بخرم براش نمی دونم تا چقدر رو ساپورت می کنه چند گیگ بخرم و چه مارکی خوبه؟ Transcend یا Sony ?
با سلام
دوستان من مشکل دارم , با برنامه PSPident خواستم ببینم سیستم PSP هستش که با اررور زیر مواجه شدم.
Kernel Version : 0X03070110
Error 0x8002013c loding/starting kpspident.prx.
Press X to exit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)