منظورت اینه که سرعت دیال آپ چند برابر همراه اوله دیگه درسته؟؟![]()
منظورت اینه که سرعت دیال آپ چند برابر همراه اوله دیگه درسته؟؟![]()
سلام ببخشید دمن یک هفته ای هست هرچی میخوام بسته های نامحدود رو فعال کنم فعال نمیشه
واسه همه اینجوریه ؟
واسه منم ماهانه فعال نمیشد و یک هفته ای فعال کردم
ولی امروز که یک هفته تموم شد ماهانه راحت فعال شد
Last edited by iman_s; 07-09-2011 at 11:07.
البته الان مدتیه برعکس شده!
درحال حاضر سرعت پیج باز کردن توی دایالاپ 2.5 برابر همراه اوله!!!
بچه ها اینجا میگم تا کلاهی که سر من رفت سر شما نره
موضوع اینه که چند وقتی بود که خانم هایی به من زنگ میزدند و پیشنهاد فروش سیم کارت اعتباری همراه اول رو میدادند البته 4 شماره اخرشون با شماره اصلیم یکی بود
منم چون میخواستم یه اعتباری هم بخرم بعد از چندین بار زنگ زدنشون بالاخره قبول کردم
قرار بود یه سیم کارت اعتباری با 10 هزار تومن اعتبار رو به من بدند با قیمت 20 هزار تومن
من بالاخره قبول کردم
پست اورد و پولش رو گرفت و رفت
رفتم سیم کارت رو فعال کردم بعد ولی وقتی اعتبار رو چک کردم دیدم اعتبارم به جای 10 هزار تومن تنها 2 هزار تومنه
خواستم بگم که شما هیچ وقت گول این شرکت ها رو نخورید و هیچ وقت تلفنی چیزی نخرید
من الان حداقل 8 هزار تومن سرم کلاه رفت
پولی نبود ولی به هر حال خیلی خیلی ستم بودش
چه مناطقی GPRS دارن واسه همراه اول !! محدودیت مکانی نداره؟
بچه ها اومدم GPRS رو اینترنت رو فعال کنم ، پین میخواست ، منم گم ـش کردمولی فاکتور فروش سیم کارت رو دارم ! میتونم برم پین کد رو بگیرم ؟
پین چی میخواد؟
اگه موقع دریافت و نصب تنظیمات کد میخواد باید 1234 رو بزنی ولی برای پین کد گوشی اگه به اسم خودت باشه میتونی از یک دفتر خدماتی بگیریش
من تنظیمات GPRS گوشیم رو نصب کردم ولی به اینترنت وصل نمیشه (سونی اریکسون Cedar)، رو 580i هم نصب کردم اونم وصل نمیشه.
کسانی که میخان از gprs گوشی روی رایانه یا لپ تاپ استفاده کنن میتونن بولوتوث به راحتی با رایانه ارتباط بر قرار کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)