تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 394 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه دستگاه ضبط خبرنگاری میخواستم بگیرم.
    هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم.
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    هزینه هم حداکثر تا 120-130 هزار تومان.

ممنون.

داره خودمونی میشه vosogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

14

سلام دوستان .
    من بعد از چند وقت دوباره برگشتم.
    من ویولن میزنم و برای ضبط کردن و گوش دادن به صدای قطعاتی که استادم میزنه به یه mp3player که کیفیت ضبط مناسب هم داشته باشه نیاز دارم. البته من الان میتونم تا 55000 تومان هزینه کنم . بنظرتون چیزی گیرم میاد؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام .بله ظاهرا nano+nike همون چیزیه که میخوام .
    سوالی که دارم اینه که ایا دویدن و کلا لرزشمثله دوچرخه سواری و.. برایه lcd ضرر نداره .
    یه سواله فنی هم دارم .باطری ایپاد چطوره چون برای من باطری هم خیلی مهمه
    با تشکر
    همونطور که رفیقمون گفت، مشکلی در تحرک ندارن .. این دیگه واضحه که اگه قرار بود مشکل داشته باشن که apple نمیاد کاربرها رو تشویق کنه که هنگام ورزش ازش استفاده کنن!! ... بطور کلی هم پلیرهایی که سیستم فلش دارن (مثل همین نانو) براساس تحرک مشکلی براشون پیش نمیاد .. چون قطعات مکانیکی اندکی دارن.
    جایی که خریدم نداشت پایتخت فقط نرفتم . پاساژ پایین میدون ولیعصر و ایران هم نداشتن.
    فکر می کردم همه جا پیدا بشه ولی هیچ جا نبود.
    عجیب ... البته پاساژهای طرف ولیعصر ارادت کمتری به apple دارن! .. پاساژ پایتخت مقصد نهایی ipod دارها هستش .. اگه اونجا نداشته باشه میشه قطع امید کرد!! ..

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اين mp3player فيليپس كيفيتش چطوريه ؟
    اين مدل GoGear مثل اينكه 27 ساعت شارژ نگه ميداره و 2 گيگش تو بازار 60 هزار تومانه ؟
    mp3player كه اينقدر شارژ نگه داره از سونی ، كريتيو يا iriver تو اين رنج قيمت هست ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد فیلیپس یکی دوبار در پست های قبلی همین تاپیک و کلاً این تالار صحبت شده .. اگه خواستی یه سرچ بزن.. کیفیت شون خوبه ... به نظر میاد بطور کلی مدلهایی از کریتیو و سونی برتری داشته باشن، اما اگه باتری برای شما اولویت بیشتری داره، بحث فرق می کنه...

بهرحال گزینه های دیگه با باتری خوب، موزائیک از کریتیو که ساعت باتری نگه میداره و باکیفیت شیک و دارای اسپیکر هستش... 30 ساعت باتری ..

از کارای سونی NW-E هستش که شیکه و حدود 30 ساعت باتری داره -- با کیفیت صدای خیلی خوب.
    سری NWZ-B سونی هم کمتر از 20 ساعت باتری داره .. اما قابلیت شارژ 3 دقیقه ای داره که مثلاً برای وقتی که عجله داری خیلی کاربردیه ... یعنی 3 دقیقه می زنی اش به شارژ و حدود 90 دقیقه واسه ات کار می کنه ..
    مرسی از کمکتون احتمالا" بین O2 و P7 یکی رو می خرم ،باید از نزدیک ببینم. کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟(راستی سیمور جان اگه فضولی نیست! الان چه mp3player ی داری؟)
    (ویرایش:اینطور که تو review ها نوشته p7 تاچ اسکرینش خیلی داغونه!)
    ویرایش 2:با توجه به اختلاف قیمت حدود صد هزار تومن O2 به جز صفحش چه چیزی داره چه نسبت به P7 بهتر باشه؟earphone ش چطوره؟
    ویرایش3!!!:این X-Fi 2 قضیش چیه؟ البته صفحش کوچیکه
    دیگه گزینه های موجودت در ایران محدود به همین هاست ... فرضاً ipod video هم یه رقیبه .. اما از نظر قابلیت ها به اینا نمیرسه .. در عوض حافظه و کیفیت صدا و تصویرش به اینا نمی رسه .. Q5 یا A3 از cowon هم هست که این دفعه گرونه ... xfi-2 یا سری x از سونی هم هست که بیشتر برای صدا هستند تا تصویر.

//

پلیر دستم میاد و میره ... اما اونایی که ثابت دارم و (واقعاً واسه صدا و تصویر) استفاده می کنم zvm هستش و آیپاد نانو و muvo slim و micro .. یه ipod و یه سونی رو هم قرض داده ام و الان دستم نیست.

//

تاچ: نترس - تاچ O2 هم همچین شاهکار نیست .. برحال کمپانی های مربوطه هنوز مثل apple با تجربه نشده ان در بحث تاچ ... زمان لازم دارن ... هر دوتاشون تاچ های متوسط و خوب دارن ... نه افتضاح و نه عالی.

//

تفاوت های O2 و P7 : اصلش کیفیت صدا و تصویر بالاتر O2 هست .. قابلیت tv out برای من خیلی مهمه که P7 نداره .. هدفون های هر دو باید خوب باشن ... نهایتاً اگه یه نفر بخواد تجربه صوتی اش پیشرفت کنه باید هدفون جدید بخره .. اما هدفون های خودشون هم مشکلی ندارن--- باز تفاوت های ریز هم کم ندارن که نمی دونم چقدر در انتخاب نهایی یه نفر موثره .. مثلا o2 زیرنویس هم پخش می کنه که میتونه برای اونایی که اهل فیلم divx هستن بسیار جالب باشه ... حمایت از فرمت متنوع تر فایل ویدئو و عکس هم خیلی مهمه برای من که o2 داره.

//

Xfi-2 : همونطور که گفتم الان یه جورایی بالاترین مدل کریتیو محسوب میشه (کریتیو یه موقعی پیشتاز بازار بود و الان داره سعی می کنه عقب افتادگی اش در زمینه تاچ رو جبران کنه).. اما اگه بخوایم با رقبا بسنجیم در رده mid range قرار می گیره .. یعنی پلیرهایی که هنوز PMP قطعی محسوب نمیشن ، اما روی قابلیت ویدئوشون هم مانور قابل قبولی داده ان .. کیفیت صدای بسیار عالی ؛ هدفون بسیار خوب و باکیفیت ؛ خروجی TV.

6. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه دستگاه ضبط خبرنگاری میخواستم بگیرم.
    هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم.
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    هزینه هم حداکثر تا 120-130 هزار تومان.

ممنون.
    میتونی دنبال سری ux از سونی باشی که 2 گیگش رو میتونی با 120 تومن بگیری .. سامسونگ هم یکی دو مدل داره که از نظر من در رده بعد از سونی قرار می گیره ...مثل vp1 که توی پاساژ ایران میتونی پیداش کنی و 1 گیگش 110 تومنه.
    سلام دوستان .
    من بعد از چند وقت دوباره برگشتم.
    من ویولن میزنم و برای ضبط کردن و گوش دادن به صدای قطعاتی که استادم میزنه به یه mp3player که کیفیت ضبط مناسب هم داشته باشه نیاز دارم. البته من الان میتونم تا 55000 تومان هزینه کنم . بنظرتون چیزی گیرم میاد؟
    بودجه ات خیلی پایینه .. اگه مثلا میتونی صبر کنی تا بودجه ات بره بالا (مثلاً تا 100 تومن) صبر کن .. اما اگه بالا نخواهی برد، دنبال zen stone plus از کریتیو -- سری u سامسونگ و سری T از iriver باش.. کریتیو wav ضبط می کنه و دوتای دیگه mp3

8. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس این Cowon o2 ویدیو و صداش از ZVM بهتره دیگه؟ بعد اینکه این تم ش عوض نمی شه؟
    با تشکر

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با تشکر
    خیالت راحت. O2 هر چی بریزی توش پخش میکنه. تقریبا همه ی فرمت ها رو ساپورت میکنه. عکس هم تا کیفیت 50 مگاپیکسل نشون میده.

11. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر
    کیفت تصویرش که قطعاً بهتره، چه از نظر صفحه نمایش و چه وضوح .. بالاخره فن آوری چندسال پیشرفت کرده و اگه غیر از این بود عجیبه ..

//

از نظر کیفیت صدا، به نظر من رقابت با zvm سخته ... اما مطمئناً ناامیدت نمی کنه و به نظر من در همون حد باید باشه... کیفیت پایه کارای cowon بسیار بالاست.

//

تم: دستت به اندازه مثلا S9 باز نیست ، اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هایی اومده که اجازه میده image های مربوط به theme دستگاه رو دستکاری کنی .. ضمن اینکه کاربرها هم theme هایی درست کرده ان (مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ..

13. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میتونی دنبال سری ux از سونی باشی که 2 گیگش رو میتونی با 120 تومن بگیری .. سامسونگ هم یکی دو مدل داره که از نظر من در رده بعد از سونی قرار می گیره ...مثل vp1 که توی پاساژ ایران میتونی پیداش کنی و 1 گیگش 110 تومنه.

بودجه ات خیلی پایینه .. اگه مثلا میتونی صبر کنی تا بودجه ات بره بالا (مثلاً تا 100 تومن) صبر کن .. اما اگه بالا نخواهی برد، دنبال zen stone plus از کریتیو -- سری u سامسونگ و سری T از iriver باش.. کریتیو wav ضبط می کنه و دوتای دیگه mp3

ممنون. این مدل سونی با چه فرمتی ضبط میکنه؟
    کیفیتش چجوریه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون. این مدل سونی با چه فرمتی ضبط میکنه؟
    کیفیتش چجوریه؟
    بصورت mp3 استریو ضبط می کنه (که یه جورایی مزیت نسبت به voice recorder های مرسوم حساب میشه --- که اکثراً فرمت اختصاصی یا wav هستن) ... اینطوری از مرحله تبدیل خلاص هستی... در واقع سونی این مدل رو بعنوان یه "voice recorder چند منظوره" عرضه کرد ..

دوستان که برده ان راضی بوده ان .. در وب هم ریویوها و نقدهای خوبی روش شده ... کلاً در اون حدود قیمت مدل بسیار خوبیه.

16. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •