تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 198 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..
    من توي ماموريت the urn pf sacred ashes يه مشكلي دارم...اونم اينكه وقتي ميرم اون چيزه رو ور دارم...wyne باهام ميجنگه...نميفهمم اين وسط چي ميشه...
    چه كار كنم؟؟؟يعني بايد بكشمش؟؟؟اخه خيلي به دردر ميخوره؟؟؟خوده بازي اينجوريه يا جريان ديگه داره؟؟
    نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!

2. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..
    من توي ماموريت the urn pf sacred ashes يه مشكلي دارم...اونم اينكه وقتي ميرم اون چيزه رو ور دارم...wyne باهام ميجنگه...نميفهمم اين وسط چي ميشه...
    چه كار كنم؟؟؟يعني بايد بكشمش؟؟؟اخه خيلي به دردر ميخوره؟؟؟خوده بازي اينجوريه يا جريان ديگه داره؟؟
    احتمالا پیشنهاد اون kolgrim رو قبول کردی. این کار خوبه. ولی میتونی اون جا که رفتی اون کاری که ازت خواسته بود انجام ندی چون یه توهین به مقدسات حساب میشه و در اون صورت چند تا اعضای گروهت رو از دست میدی.به نظرم این کارو کنی بهترین کاره:
    قبل از اینکه پیش Urn of sacred ashes بری یه سیو بکن بعد اون کاری که ازت خواسته بود رو انجام بده. وقتی روی اون Urn of sacred ashes دو تا گزینه هستش یعنی تو باید 2 گزینه رو انتخاب کنی. من دقیقا اسم گزینه ها رو یادم نیست که چی بود ولی واضح هستش یه دونهش که برای معالجه erl eamon به درد می خوره. بعد از این کار دعوا شد عیبی نداره تو از اون معبد برو بیرون. بعد Kolgrim به خاطر اینکه این کارو براش انجام میدی خوشحال میشه و به خاطر همین بهت یه کلاس یاد میده که اسمش فکر کنم Reaver است که کلاس فوق العاده خوبی است.بعد از این دیگه این کلاس باز میمونه چون بازی یه جوری وقتی یه کلاس باز کردی دیگه حتی بازیو از اول هم بری اون کلاس باز هستش. حالا میتونی اون سیو قبلی خودتو بیاری. این دفعه دیگه اون کاری که ازت خواسته بود انجام نده و فقط گزینه که مربوط به erl eamon بودش فقط انتخاب کن. وقتی بری بیرون اون Kolgrim به خاطر این عصبانی میشه و باهات می جنگه. وقتی اونو کشتی چیزای خیلی مفیدی می گیری که یه دونش خیلی خیلی به درد می خوره و باهاش می تونی Highdragon رو از بالای کوه به پایین بفرستی و باهاش بجنگی.

4. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!
    ممنون... شما چي ميگيد؟؟؟
    احتمالا پیشنهاد اون kolgrim رو قبول کردی. این کار خوبه. ولی میتونی اون جا که رفتی اون کاری که ازت خواسته بود انجام ندی چون یه توهین به مقدسات حساب میشه و در اون صورت چند تا اعضای گروهت رو از دست میدی.به نظرم این کارو کنی بهترین کاره:
    قبل از اینکه پیش Urn of sacred ashes بری یه سیو بکن بعد اون کاری که ازت خواسته بود رو انجام بده. وقتی روی اون Urn of sacred ashes دو تا گزینه هستش یعنی تو باید 2 گزینه رو انتخاب کنی. من دقیقا اسم گزینه ها رو یادم نیست که چی بود ولی واضح هستش یه دونهش که برای معالجه erl eamon به درد می خوره. بعد از این کار دعوا شد عیبی نداره تو از اون معبد برو بیرون. بعد Kolgrim به خاطر اینکه این کارو براش انجام میدی خوشحال میشه و به خاطر همین بهت یه کلاس یاد میده که اسمش فکر کنم Reaver است که کلاس فوق العاده خوبی است.بعد از این دیگه این کلاس باز میمونه چون بازی یه جوری وقتی یه کلاس باز کردی دیگه حتی بازیو از اول هم بری اون کلاس باز هستش. حالا میتونی اون سیو قبلی خودتو بیاری. این دفعه دیگه اون کاری که ازت خواسته بود انجام نده و فقط گزینه که مربوط به erl eamon بودش فقط انتخاب کن. وقتی بری بیرون اون Kolgrim به خاطر این عصبانی میشه و باهات می جنگه. وقتی اونو کشتی چیزای خیلی مفیدی می گیری که یه دونش خیلی خیلی به درد می خوره و باهاش می تونی Highdragon رو از بالای کوه به پایین بفرستی و باهاش بجنگی.
    يعني وحيد اقا شما ميگين اول سيو كنم بعدش بخورمش و واين رو بكشم ...بعد دوباره لود كنم و اين بار نخورمش؟؟؟؟
    اخه در هر دو صورت يه مردي هست كه گرز گنده داره...مياد باهام ميجنگه...

راستي اين جريان لباس دراوردن چيه؟؟؟؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني وحيد اقا شما ميگين اول سيو كنم بعدش بخورمش و واين رو بكشم ...بعد دوباره لود كنم و اين بار نخورمش؟؟؟؟
    اخه در هر دو صورت يه مردي هست كه گرز گنده داره...مياد باهام ميجنگه...

راستي اين جريان لباس دراوردن چيه؟؟؟؟
    یه چیزی رو توضیح ندادم. اگه اونو بخوریش اون مرد که محافظت از معبد می کنه باهات می جنگه. عیب نداره اونو بار اول بکش و برو بیرون و با kolgrim صحبت کن تا کلاس reaver باز بشه. دفعه بعد که سیو رو اوردی اونو نخور و به خاطر همین اون مرد اولی باهات نمی جنگه ولی kolgrim باهات می جنگه.
    یعنی با این توضیحات که من دادم دو تا امتیاز خیلی عالی برات داره. یکی اینکه کلاس خیلی خوب reaver باز میشه و یکی اینکه میتونی اونو بوق رو از جنازه kolgrim میتونی برداری و باهاش اون highdragon رو به پایین بیاری و باهاش بجنگی که اونم خودش برات مزیت خیلی زیادی داره که بعدا برات توضیح میدم. فعلا نمی خواد با اون بجنگی چون کشتنش به این آسونی ها نیست. بعدا می تونی برگردی و باهاش بجنگی.

7. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

یه چیزی رو توضیح ندادم. اگه اونو بخوریش اون مرد که محافظت از معبد می کنه باهات می جنگه. عیب نداره اونو بار اول بکش و برو بیرون و با kolgrim صحبت کن تا کلاس reaver باز بشه. دفعه بعد که سیو رو اوردی اونو نخور و به خاطر همین اون مرد اولی باهات نمی جنگه ولی kolgrim باهات می جنگه.
    یعنی با این توضیحات که من دادم دو تا امتیاز خیلی عالی برات داره. یکی اینکه کلاس خیلی خوب reaver باز میشه و یکی اینکه میتونی اونو بوق رو از جنازه kolgrim میتونی برداری و باهاش اون highdragon رو به پایین بیاری و باهاش بجنگی که اونم خودش برات مزیت خیلی زیادی داره که بعدا برات توضیح میدم. فعلا نمی خواد با اون بجنگی چون کشتنش به این آسونی ها نیست. بعدا می تونی برگردی و باهاش بجنگی.
    اي بابا اقا وحيد...دست كم گرفتي ما رو؟؟؟
    ميخواي برم دست خالي اژدها رو رام كنم سواري هم ازش بگيرم؟؟؟
    ممنون وحيد اقا...برم ببينم چي ميشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

MER30 AZ HAMEGI KE JAAVBE AN NEMIDID
    HADEAGHAL AGE NEMIDONID JAVABAMO MAN 2 ROZ NAMONAM MONTAZER TE KASI BIAD JAVAB BEDE KE MAN BERAM EDAAMEYE BAZIMO BEDAM

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام...
    من رفتم و اون ashes رو دادم به اون طرف ...حالا هم loghan رو ديدم...
    شنيدم اگه loghan بياد تو گروهم alister ميره...
    ميخوام ببينم چه كار كنم؟؟؟loghan بهتره؟؟؟بيارمش يا نه؟؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا سوال من تو صفحه 115 هست.
    کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کمکم کنن دیگه...

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام...
    سلام. بهتره که آلیستر رو نگه داری!! کلأ این کار منطقی تر هست .
    از نظر داستانی هم متحد شدن با کسی که مسبب مرگ تمام واردن ها و حتی پدر و مادر کاراکتر شده ، چندان منطقی نیست!

13. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...
    loghan و الیستر،قدرت های یکسان دارند تقریبا،من که الیستر رو گفتم بره!

15. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •