آقای احمد خان به مطلب جالبی اشاره کردی ممنونم ازت
آقای احمد خان به مطلب جالبی اشاره کردی ممنونم ازت
نمیدونم قبلا تو تاپیک بحث شده یا نه ولی دیگه داره حالم از این شیوه گفتار توی سریال بهم مبخوره همش یه سری دیالوگ تکراری !!
تو هر قسمت 200 بار بهم مبگن درورد بر تو ای .... یا درود خدا بر تو باد !!
حتی همسر یوزارسف بهش میگه درود بر نبی خدا (این دیگه آخرشه) O.o
اینو خوب اومدی.راستی همه ی نظراتون آموزنده هستش مخصوصا مطلب احمد ترابی
ای بابا عجب ولوشو بازاری شد اینجا.من نمی گم این سریال خوبه یا بده فقط می گم در حد یه سریال ساخت ایران خوبه.خوبه خوبه.بازم اینو می گم ولی در مقایسه با سریال های دیگه مخصوصا خارجی یه افتضاحه.در باره ی آرایش یا گریم هم بگم که اونها شاید توی لاست آرایش نداشته باشه ولی لااقل دست گریمور یا خود بازیگر آزاد هستش که می تونه تغییر بده.اصلا هم این طور نیست که هیچ کدوم ندارن.من که ندیدم این طور باشه.ضمنا کدوم با بالا رفتن سن تتو نداره دیگه؟ ولی اینجا همون طور که گفتم یه جورایی چون محدودن بعضی چیزا بد از آب در میاد.تصنعی می شه.نه فقط ارایش ها یا تتو ها بلکه رفتارها هم.ببینم اون وقت هم عرف بوده مومن ها ریش وسبیل داشته باشن؟این فقط یه نمونه.ایناس که باعث بد جلوه دادن می شه نه فیلم نامه یا بازی ها.البته بازم ضعفهایی هست.ضمنا انتظار دارین به یوزارسیف چی بگن؟بگن سلام یوسفی؟عجب چیزیی می گین هاااا.جالبه کلی هم خواهان پیدا می کنن.من چند بار گفتم اگه مخالفین یکیتون بگین که اگه جای کاگردان بودین چی کار می کردین.ببینین حتی یکی هم جوابمو نداد چون حتی خودتون هم نمی دونین!فقط بلدین ایراد بگیرین.و مقایسه کنین اونم با چیزی که اصلا قابل قیاس نیست.من اگه جای کارگردان بودم اول این نقش یوسف رو به یکی دیگه می دادم که واقعا یوسف باشه.یه بازیگر نامی تر.و فیلم نامه رو هم به کل دوباره می نوشتم طوری که به اسم سریال بیاد یا اسم سریال رو عوض می کردم می ذاشتم یوسف وزلیخا.یا....
شما پست من رو دوباره بخون !!ضمنا انتظار دارین به یوزارسیف چی بگن؟بگن سلام یوسفی؟
من نوشتم دیالوگ های تکراری نه اینکه به صورت عامیانه بیان شه !
اصلا نیازی نیست که هر بار این دیالوگ ها گفته شه من میتونم تو هر قسمت چنیدین سکانس رو بگم که همین جمله بار ها و بارها گفته شده . نمونش تو قسمت قبل که پسران یعقوب وقتی از مصر برگشتن و پیش یعقوب رفتن هر کدوم (10 نفر) یکی یکی میگفتن درود بر نبی خدا و یا موقعی که میخواستن دوباره سفر کنن به مصر یکی یکی رفتن پیش یعقوب و دوباره درود ها شروع میشد حالا بماند که در این بین مادر و زن و بچه و اهالی کنعان هم هی درود نثار هم میکردن !! خب تا اینجا 10 دقیقه از یک قسمت 45 دقیقه ای صرف اینکار شد (و خیلی از صحنه های دیگه تو همین قسمت بودش که من میتونم بگم + قسمت های قبل)
و در آخر منظور من این بود که میشه خیلی از این دیالوگ ها رو حذف کرد نه اینکه نوع گویش رو تغییر داد . لطفا برداشت اشتباه نکنید .
متشکرم.
درسته زیاده می تونست یکیشون بگه به جای همه.ولی اگه یکی یکی هم نمی گفتن باز این مطرح بود که احترام نمی ذارن.درسته حق با شماس می تونست کمتر باشه.
سلام
ببخشید دیر جواب دادم می دونین که اینجا چه شلوغه !
دوست عزیز شما خودت گفتی : افسانه جومونگ در قیاس با داستان حقیقی یوسفی پیامبر (ع) .
خوب معلومه افسانه جومونگ بهتره حالا اگه جومونگ ایرانی هم بود بازم بهتر می شد شما ببین می گه : افسانه ، این یعنی هر چی بخواد توش میاره . مثل هموسو یا همین تیر زدن با چشم بسته . در مورد مبارزه هاشون تا یه حدّی راست گفتی مبارزه های فیلم یوسف پیامبر همش سوتیه ولی مال جومونگ چون افسانه هست یارو 500 بار دور خودش می چرخه هیچ کس بهش حمله نمی کنه بعد 10 نفری دورش رو پر می کنن دو نه دونه حمله می کنن ! خوب معلومه اگه همشو با هم حمله کنن هیچ کس زنده نمیمونه ولی چون این افسانه هست دونه دونه حمله نمی کنن تا از جومونگ یه قهرمان در بیاد .
در مورد اینکه قرمز کردم می خوان فیلمو کش بدن تا همین جاش که 43 قسمت شده با همین ایناست .
اگه بخوان اینجوری ننسازن فیلمشون زود تموم می شه و مشتری پیدا نمی کنه .
اینا همش برای اینه که فیلمشون طولانی تر بشه و مردم بیشتری نگاه کنن .
شما چه بی رحمی !شوخی کردم .
خوب اگه می خواهید ایرادشونو بهشون بگین مثلاً می تونین با احترام بگین بهتر بود اینجوری می ساختن چون اینجاش مشکل داشت .
نه اینکه بزنین تو ذوقشون فیلمی که ساختن کوفتشون بشه !
نکته ی مثبت »» آموزش داستانی فیلم مثلاً در قدیم بت پرستان با چه حیله هایی بت پرستی را رواج می دادن در صورتی که خودشون می دونستن بت ها خدا نیستن ولی بازم بت می پرستیدن مردم رو هم گمراه می کردن .
نکته ی منفی »» سوتی ها و اشنباه های فیلم و در کل خوب جلو رفتن فیلم . ( صحنه هایی که پخش می شه یا نمیشه )
در کل این فیلم خوب ساخته نشده .
ولی داستان رو خوب اداره می کنه .
یکی از کسایی که واقعاً باعث شد این فیلم رو حدّ اقل ، مردم ببینند آنخماهو با بازی عالیش بود .
هر کی بد بازی کرد ایشون خیلی عالی بازی کردن.
مخصوصاً اونجا که آمون غیب شد خیلی باحال اومد من که 2 ساعت خندیدم : آمون نیست ؟ آمون چه شده ؟ آمون خدای خدایان به آسمانها .... !
خدانگهدار
Last edited by tekken god; 29-03-2009 at 01:40. دليل: ، گذاشتن در کنار حدّاقل و مردم
من زیاد فیلم رو ندیدمیکی از کسایی که واقعاً باعث شد این فیلم رو حدّ اقل مردم ببینند آنخماهو با بازی عالیش بود .
هر کی بد بازی کرد ایشون خیلی عالی بازی کردن
اما تو همون قسمت ها یی که دیدم کتایون ریاحی عالی بود...
یعنی هر چی مخاطب یا طرفدارانش بیشتر باشن دلیل بر کیفیته؟در این موارد اصلاً با شما موافق نیستم . خب الان سریال یوسف پیامبر یه سریاله با تعداد مخاطب بالا در ایران ، مقایسه اش با سریالی مثلاً مثل لاست درست نیست چون در حد هم نیستن اما بیاین یه مقایسه انجام بدیم
نصف بیشتر این مخاطبان فقط برای تفریح و سرگرمی فیلم رو نگاه می کنن و اصلا هدفشون درک و کسب اطلاعات نیست و قرار نیست از فیلم چیزی بفهمن...فقط فیلم رو نگاه می کنن که ببینن اخرش چی میشه
البته توی همه فیلم هایی که ایران از امامان و پیامبران میسازه کلی دروغ دیده میشه که اینا فقط از عهده ایران بر میاد
به نظر شما یوسف نبی بااین تیپ خیلی برای ادم تقریبا"50ساله بچه نیست؟
نظر تمام دوستان رو به این مطلب قابل توجه یک کار شناس حرفه ای ودست اندرکار جلب میکنم.
: رياست بنياد پژوهشي قرآني حوزه و دانشگاه گفت
حجتالاسلام محسن عباسنژاد در گفتوگو با خبرنگار آئين و انديشه فارس در خصوص سريال حضرت يوسف(ع) اظهار داشت: اين سريال از لحاظ هنري،جلوههاي ويژه،نوع ديالوگ، صحنه پردازي، روايت، انتخاب لوكيشن و بازيگران فيلم خوبي بوده و يك قدم رو به جلو در حوزه قرآن است.
وي تصريح كرد: ذهن خلاق كارگردان اين سريال قسمتهايي را به داستان اصلي اضافه كرده كه باعث تحريف نشده و در عين حال به جذابيت داستان افزوده و ميتوان به نحوه توليد و ساخت آن نمره موفق داد اما من هم معتقدم بايد روي جنبه هنري آن بيشتر كار شود.
اين محقق و پژوهشگر افزود: كارگردانهاي ايراني به كمك كارگردانهاي كشورهاي مسلمان و حتي غير مسلمان ميتوانند به ساخت اين نوع از سريالهاي قرآني بپردازند.
وي در خصوص عشق يوسف و زليخا در اين داستان اذعان داشت: عنصر عشق موتور محرك زندگي است و عشق بين يوسف و زليخا به عشق الهي تبديل شده كه بيننده را مجذوب خود نگه داشته است.
مدرک:03 -18-2009 خبرگزاري فارس
اینو دارید حالا هرچه میخواهد دل تنگت بگو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)