تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 125 از 156 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih_m2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقای احمد خان به مطلب جالبی اشاره کردی ممنونم ازت

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نمیدونم قبلا تو تاپیک بحث شده یا نه ولی دیگه داره حالم از این شیوه گفتار توی سریال بهم مبخوره همش یه سری دیالوگ تکراری !!
    تو هر قسمت 200 بار بهم مبگن درورد بر تو ای .... یا درود خدا بر تو باد !!
    حتی همسر یوزارسف بهش میگه درود بر نبی خدا (این دیگه آخرشه) O.o

3. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SARA99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    LONDAN

پيش فرض

اینو خوب اومدی.راستی همه ی نظراتون آموزنده هستش مخصوصا مطلب احمد ترابی

5. این کاربر از SARA99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ای بابا عجب ولوشو بازاری شد اینجا.من نمی گم این سریال خوبه یا بده فقط می گم در حد یه سریال ساخت ایران خوبه.خوبه خوبه.بازم اینو می گم ولی در مقایسه با سریال های دیگه مخصوصا خارجی یه افتضاحه.در باره ی آرایش یا گریم هم بگم که اونها شاید توی لاست آرایش نداشته باشه ولی لااقل دست گریمور یا خود بازیگر آزاد هستش که می تونه تغییر بده.اصلا هم این طور نیست که هیچ کدوم ندارن.من که ندیدم این طور باشه.ضمنا کدوم با بالا رفتن سن تتو نداره دیگه؟ ولی اینجا همون طور که گفتم یه جورایی چون محدودن بعضی چیزا بد از آب در میاد.تصنعی می شه.نه فقط ارایش ها یا تتو ها بلکه رفتارها هم.ببینم اون وقت هم عرف بوده مومن ها ریش وسبیل داشته باشن؟این فقط یه نمونه.ایناس که باعث بد جلوه دادن می شه نه فیلم نامه یا بازی ها.البته بازم ضعفهایی هست.ضمنا انتظار دارین به یوزارسیف چی بگن؟بگن سلام یوسفی؟عجب چیزیی می گین هاااا.جالبه کلی هم خواهان پیدا می کنن.من چند بار گفتم اگه مخالفین یکیتون بگین که اگه جای کاگردان بودین چی کار می کردین.ببینین حتی یکی هم جوابمو نداد چون حتی خودتون هم نمی دونین!فقط بلدین ایراد بگیرین.و مقایسه کنین اونم با چیزی که اصلا قابل قیاس نیست.من اگه جای کارگردان بودم اول این نقش یوسف رو به یکی دیگه می دادم که واقعا یوسف باشه.یه بازیگر نامی تر.و فیلم نامه رو هم به کل دوباره می نوشتم طوری که به اسم سریال بیاد یا اسم سریال رو عوض می کردم می ذاشتم یوسف وزلیخا.یا....

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ضمنا انتظار دارین به یوزارسیف چی بگن؟بگن سلام یوسفی؟
    شما پست من رو دوباره بخون !!
    من نوشتم دیالوگ های تکراری نه اینکه به صورت عامیانه بیان شه !
    اصلا نیازی نیست که هر بار این دیالوگ ها گفته شه من میتونم تو هر قسمت چنیدین سکانس رو بگم که همین جمله بار ها و بارها گفته شده . نمونش تو قسمت قبل که پسران یعقوب وقتی از مصر برگشتن و پیش یعقوب رفتن هر کدوم (10 نفر) یکی یکی میگفتن درود بر نبی خدا و یا موقعی که میخواستن دوباره سفر کنن به مصر یکی یکی رفتن پیش یعقوب و دوباره درود ها شروع میشد حالا بماند که در این بین مادر و زن و بچه و اهالی کنعان هم هی درود نثار هم میکردن !! خب تا اینجا 10 دقیقه از یک قسمت 45 دقیقه ای صرف اینکار شد (و خیلی از صحنه های دیگه تو همین قسمت بودش که من میتونم بگم + قسمت های قبل)

و در آخر منظور من این بود که میشه خیلی از این دیالوگ ها رو حذف کرد نه اینکه نوع گویش رو تغییر داد . لطفا برداشت اشتباه نکنید .
    متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درسته زیاده می تونست یکیشون بگه به جای همه.ولی اگه یکی یکی هم نمی گفتن باز این مطرح بود که احترام نمی ذارن.درسته حق با شماس می تونست کمتر باشه.

9. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید دیر جواب دادم می دونین که اینجا چه شلوغه !
    اتفاقا باید بد جلوه بدی ، چون بده ! من هر چی میگردم یه نکته مثبت تو این فیلم نمیبینم ! خداوکیلی افسانه جومونگ رو با این مقایسه کن . حالا نیای بگی دست کارگردان تو داستان فیلم بستش ، چون همه جوره داستانو عوض کرده . مثلا توی یه قسمت جومونگ حدود 60 بار لوکیشن عوض میشه ، به چند موضع مختلف پراخت میشه و ... و توی یوسف توی هر قسمت ، یعقوب کمی حرف میزنه ، زلیخا کمی حرف میزنه ، یوسف کمی سوار اون کالسکه ـش این ور اونور چرخ میزنه و همین ... مبارزاتشونم که دیدیم ، مبارزه = سوتی ؟! خدایی مبارزه های جومونگ رو ببین و با این مقایسه کن ، اصلا قابل قیاس هستن ؟
    دوست عزیز شما خودت گفتی : افسانه جومونگ در قیاس با داستان حقیقی یوسفی پیامبر (ع) .
    خوب معلومه افسانه جومونگ بهتره حالا اگه جومونگ ایرانی هم بود بازم بهتر می شد شما ببین می گه : افسانه ، این یعنی هر چی بخواد توش میاره . مثل هموسو یا همین تیر زدن با چشم بسته . در مورد مبارزه هاشون تا یه حدّی راست گفتی مبارزه های فیلم یوسف پیامبر همش سوتیه ولی مال جومونگ چون افسانه هست یارو 500 بار دور خودش می چرخه هیچ کس بهش حمله نمی کنه بعد 10 نفری دورش رو پر می کنن دو نه دونه حمله می کنن ! خوب معلومه اگه همشو با هم حمله کنن هیچ کس زنده نمیمونه ولی چون این افسانه هست دونه دونه حمله نمی کنن تا از جومونگ یه قهرمان در بیاد .
    در مورد اینکه قرمز کردم می خوان فیلمو کش بدن تا همین جاش که 43 قسمت شده با همین ایناست .
    اگه بخوان اینجوری ننسازن فیلمشون زود تموم می شه و مشتری پیدا نمی کنه .
    اینا همش برای اینه که فیلمشون طولانی تر بشه و مردم بیشتری نگاه کنن .
    دوستان رو نمیدونم اما من دوست دارم طرف بیاد پست منو بخونه و متوجه ایراداتش بشه ؛ بهش هم برخورد ، دیگه نقطه ضعف خودشه . متاسفانه ما ایرانی ها همین عادت هامونه که نمیزاره پیشرفت کنیم . ایرادا رو نگیم چون طرف بهش بر میخوره !!! ؟؟؟ خب تا انتقاد نباشه پیشرفت هست ؟
    شما چه بی رحمی ! شوخی کردم .
    خوب اگه می خواهید ایرادشونو بهشون بگین مثلاً می تونین با احترام بگین بهتر بود اینجوری می ساختن چون اینجاش مشکل داشت .
    نه اینکه بزنین تو ذوقشون فیلمی که ساختن کوفتشون بشه !
    برادر من از چیزی طرفداری کن که ارزش داشته باشه . شما یک نکته ی مثبت تو این فیلم بمن بگو تا من حرفاتو قبول کنم . تمام کسایی که از سینما چیزی میفهمن ، الان میدونن که این سریال چه افتضاحیه ! شما داری میگی کارگردان عرفیات رو در نظر گرفته ! اینهمه سوتی توی این فیلم هم جزو عرفیاته ؟
    نکته ی مثبت »» آموزش داستانی فیلم مثلاً در قدیم بت پرستان با چه حیله هایی بت پرستی را رواج می دادن در صورتی که خودشون می دونستن بت ها خدا نیستن ولی بازم بت می پرستیدن مردم رو هم گمراه می کردن .
    نکته ی منفی »» سوتی ها و اشنباه های فیلم و در کل خوب جلو رفتن فیلم . ( صحنه هایی که پخش می شه یا نمیشه )

در کل این فیلم خوب ساخته نشده .
    ولی داستان رو خوب اداره می کنه .
    یکی از کسایی که واقعاً باعث شد این فیلم رو حدّ اقل ، مردم ببینند آنخماهو با بازی عالیش بود .
    هر کی بد بازی کرد ایشون خیلی عالی بازی کردن.
    مخصوصاً اونجا که آمون غیب شد خیلی باحال اومد من که 2 ساعت خندیدم : آمون نیست ؟ آمون چه شده ؟ آمون خدای خدایان به آسمانها .... !
    خدانگهدار
    Last edited by tekken god; 29-03-2009 at 01:40. دليل: ، گذاشتن در کنار حدّاقل و مردم

11. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

یکی از کسایی که واقعاً باعث شد این فیلم رو حدّ اقل مردم ببینند آنخماهو با بازی عالیش بود .
    هر کی بد بازی کرد ایشون خیلی عالی بازی کردن
    من زیاد فیلم رو ندیدم
    اما تو همون قسمت ها یی که دیدم کتایون ریاحی عالی بود...

13. این کاربر از استبداد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در این موارد اصلاً با شما موافق نیستم . خب الان سریال یوسف پیامبر یه سریاله با تعداد مخاطب بالا در ایران ، مقایسه اش با سریالی مثلاً مثل لاست درست نیست چون در حد هم نیستن اما بیاین یه مقایسه انجام بدیم
    یعنی هر چی مخاطب یا طرفدارانش بیشتر باشن دلیل بر کیفیته؟
    نصف بیشتر این مخاطبان فقط برای تفریح و سرگرمی فیلم رو نگاه می کنن و اصلا هدفشون درک و کسب اطلاعات نیست و قرار نیست از فیلم چیزی بفهمن...فقط فیلم رو نگاه می کنن که ببینن اخرش چی میشه
    البته توی همه فیلم هایی که ایران از امامان و پیامبران میسازه کلی دروغ دیده میشه که اینا فقط از عهده ایران بر میاد

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

به نظر شما یوسف نبی بااین تیپ خیلی برای ادم تقریبا"50ساله بچه نیست؟

نظر تمام دوستان رو به این مطلب قابل توجه یک کار شناس حرفه ای ودست اندرکار جلب میکنم.

: رياست بنياد پژوهشي قرآني حوزه و دانشگاه گفت

حجت‌الاسلام محسن عباس‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار آئين و انديشه فارس در خصوص سريال حضرت يوسف(ع) اظهار داشت: اين سريال از لحاظ هنري،جلوه‌هاي ويژه،نوع ديالوگ، صحنه پردازي، روايت، انتخاب لوكيشن و بازيگران فيلم خوبي بوده و يك قدم رو به جلو در حوزه قرآن است.
    وي تصريح كرد: ذهن خلاق كارگردان اين سريال قسمت‌هايي را به داستان اصلي اضافه كرده كه باعث تحريف نشده و در عين حال به جذابيت داستان افزوده و مي‌توان به نحوه توليد و ساخت آن نمره موفق داد اما من هم معتقدم بايد روي جنبه هنري آن بيشتر كار شود.
    اين محقق و پژوهش‌گر افزود: كارگردان‌هاي ايراني به كمك كارگردان‌هاي كشورهاي مسلمان و حتي غير مسلمان مي‌توانند به ساخت اين نوع از سريال‌هاي قرآني بپردازند.
    وي در خصوص عشق يوسف و زليخا در اين داستان اذعان داشت: عنصر عشق موتور محرك زندگي است و عشق بين يوسف و زليخا به عشق الهي تبديل شده كه بيننده را مجذوب خود نگه داشته است.

مدرک:03 -18-2009 خبرگزاري فارس

اینو دارید حالا هرچه میخواهد دل تنگت بگو.

17. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •