کسی نبود![]()
کسی نبود![]()
یعنی کسی چیزی نمیدونه![]()
سلام
برو اینجا
C:\Program Files\AVAST Software\Avast
دوتا فولدر
def
setup
کپی کن یه جای دیگه همین
این دوتا فولدر آبدیت های اوست هستند
برای ابدیت آفلاین هم همون فولدر ها رو توی سیف مود بریز داخل این دایرکتوری
C:\Program Files\AVAST Software\Avast
وقت همه گی به خیر
من یه مشکل کوچیک دارم با فایروال
دانل مسنجر یاهو که میخوام از ویس کال استفاده کنم این فایر وال نمیزاره
هرچی هم بهش ور رفتم که امنش کنم و سیف زون کنم اکسکلود کنم و اینها نشده
تنها امیدم به اسپیسیفی پورت هست که وقتی درستش میکنم و همه پورتها رو آل میزنم و الو میزارم برای 3 ثانیه درست میشه ولی بلافاصلیه خود اوست برش میگردونه بازم نمیشه با اینکه اکسلود هست سیف زوم هست دستی هم فایروال تنظیمه ولی فایروال برش میگردونه به اتو دیتکت و غیر فعالش میکنه
گیج شدم دیگه
اوست رو که دی زیبل میکنم ویس مسنجر راه میافته
ورژن مسنجر ymsgr1100_2014_us
با ورژن 8 هم امتحان کردم نشد
Avast Internet Security 6.0.1289
اما خدایی این رودست نداره بهترینه اوست حتی کسپر رو هم گذاشته پشت سرش این الگوریتم جدیدش که دیگه نگو فکر کنم دیگه تو ورپن جدید فقط الگوریتمش آبدیت بشه و دیگه خبری از آبدیت های 5 مگی و اینها نباشه و راحت میشیم از آبدیت های زود به زودش
هر چند رفتم دستی زمان آبدیت رو زیاد کردم ولی بازم رود به زود آبدیت میکنه خوره اکانت adsl
من یه کالکشن 50 مگی از ویروسها دارم همشون رو شناخت عالیه
قبلا نود 2.7 داشتم تا 3 ماه پیش که آبدیت میشد حرف نداشت نود 4 رو میخورد حیف که دیگه آبدیت نشد
این ورژنAvast Internet Security 6.0.1203 رو هم امتحان کردم اما بازم نشد
ضمن این که این ورژن همین الان روی یه نوت بوک نصب دارم اونجا ویس و ویدئو کال درسته و هم وب کم و هم میکرو فون هم اسپیکر (وویس کال) کار میکنه
اما نمی دونم مشکلش با پی سی چیه
البته من هد ست نزدم
و توی تنظیمات اسپیک رو به عنوان هدفون و میکرئو فون ورودی رو به عنوان میکروفون بهش دادم
ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و اصلا های لایت نیست؟
توی پرفورمنس توی تست هم که میرم هم میکروفون صدای ورودی داره هم صدای خروجی از اسپیکر میاد ولی توی مسنجر فعال نیست والا دیگه گیج گیج شدم
سلام
َآواستم رو چون انقضای لیسنسش تموم شده بود ، با Avast Removal Tool.exe حذف کردم و دوباره نصبش کردم اما Unsecured شده !
روی Fix Now هم که کلیک می کنم سه بار اجازه دسترسی میخواد و هیچ اتفاقی هم نمی افته !
باید چیکارش کنم ؟
بهترین جا برای دانلود ورژن جدید اوست ایران ست آپ هست
واقعا این سایت توی زمینه آنتی ویروس بهترین سایت ایرانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قابلیت Web Shield جلوی دسترسی سیستم به اینترنت رو می گیره.
راه حلی هست؟
با سلام
من نسخه free رو توی سیستم دارم حالا میخوام اونو حذف کنم و اخرین ورزن pro رو نصب کنم
برای پاک کردن کامل نسخه free از روی سیستم نرم افزاری از طرف avast ارائه نشده ؟ و باید با نرم افزارهای معمولی پاکش کنم ؟
لینک اخرین نسخه انتی ویروس pro رو می خواستم
برای این نسخه pro لیسنس و کی گیر میاد ؟ چون به استفاده از کرک عادت ندارم
با تشکر
Last edited by K1lou; 08-11-2011 at 10:27.
نسخه فری با پرو چه تفاوتی داره؟
سلام
چند روزیه اواست رو نصب کردم و حتی از طریق خود سایت اکتیو کردم ولی هنوز نتونستم اپدیتش کنم ؛هر بار تا یه قسمتی متوقف میشه ؛پرو 6 دارم: لطفا کمک کنید این مشکل رو بر طرف کنم ممنونم ؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)