تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 940 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام احمد جان
    در مورد این که میگی رونالدو مثل غوله....من اصلا باهات موافق نیستم
    اولا از نظر فیزیکی توی بازی مشخصه که فیزیکش مثل خود رونالدو هست ولی توی فیفا همه هم قد هستن
    توی طراحی لباس فیفا لباسها رو خوب درست میکنه ولی در جزئیات افتضاحه
    شما اسپانسر چلسی رو در فیفا نگاه کن.....samsung رو زیر گردن بازیکنان گذاشته در صورتیکه باید روی سینه باشه
    لباس میلان رو نگاه کن....میلان لباسش سه خط قرمز و سه خط مشکی داره که فیفا تا تونسته به اینا اضافه کرده
    اسپانسر میلان را هم تا تونسته ریز گذاشته
    رونالدو هم در ضربه ازاد فقط استادنش شبیه و در ادامه حرکت بسیار ضعیفه....کافیه یک تریلر از استیل هر دو بازیکن در زمان ضربه ازاد ببینی...........
    چروکهای لباس در فیفا غیر طبیعیه.....چون بر حسب حرکت بدن بازیکن باید چروک ایجاد بشه که فیفا همچین چیزی رو ایجاد نکرده
    ولی توی pes حتی شماره پشت لباس بازیکنان هم جمع و یا چروک میشه
    امیدوارم متوجه شده باشی

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی خدایی قبول کنید دیگه تو لباس فیفا بهتره.
    فقط کافیه عکسا رو ببینید.
    هم رنگ هم طراحی.و این که نمیدونم تبلیغ لباس به گردنش چسبیده یه ایراد الکیه.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فاشیست جان مرسی از حرفات

در مورد فیزیک بازیکنا اینو میگم که اصلا فیزیک بازیکنا تو فیفا درست طراحی نمیشه اینو شما حتما برو تو بازی نگاه کن متوجه میشی استیل بدنی بازیکن رو که چطوریه برای مثال موقع دویدن بازیکن رو بیبن اصلا کل فیزیک بدنش عوض میشه .

در مورد نورپردازی هم آره قبوله فیفا برتره اما نمیشه از کونامی تشکر نکرد چون شرکت کونامی کجا و شرکت ea کجا؟
    در ضمن ژاپنی ها به رضایت مشتری بیشتر اهمیت میدن تا سود .

یه چیزه دیگه که من دیدم هیکل بعضی بازیکنا تو فیفا دقیقا مثله همه !!!!!!!!!!!!!! هر کی میگه نه pm بده به ای دی من تا براش بگم چون اینجا مشکل ساز میشه !

در مورد چین و چروک اگه ساکر بازی کردین متوجه میشین بازیکن موقع دویدن چین و چروک لباسش عوض میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی فاشیست جان حتما pm بده کارت دارم .

Last edited by google_boy07; 30-09-2008 at 16:21.

5. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

طرفداراي PES و فيفا الكي دارن از بازي محبوب خوبشون با تمام تعصب دفاع مي كنن. حالا ميگم اين طرفداري كوركورانه چه اشكالاتي داره:

1- نه فيفا و نه PES تا اين لحظه نتونستن كاري كنن كه با چروك شدن لباس نوشته هاي روي لباس هم چروك بشه و چين بخوره من كه خودم يه ويرايشگر بازي هاي 3 بعدي هستم ديگه اينو بهتر از بقيه مي دونم پس الكي نگيد نوشته هاي روي لباس چروك ميشن اين فعلا تو هيچ يك نبود. در مورد لباس ها تا اين لحظه فيفا برتر بوده ولي ظاهرا PES 2009 هم نسبت به قبل لباس رو بهتر طراحي كرده از عكسها و تريلر ها اين بر مياد. رنگ هاي استفاده شده در PES هميشه يكنواخت و مصنوعي بوده ولي توي فيفا اين مسئله رعايت شده عوضش خيلي جاها PES برتري هايي داشته از جمله اينكه ميتونستي كارهاي گرافيكي و تغييرات رو با بيشترين جزئيات انجام بدي و يه بازيكن خلق كني با فيزيك دلخواه و ميني فيس دلخواه ولي فيفا با اين دك و پوزش يه همچين اجازه اي رو به گيمر نميده (به همين خاطر هست كه مي گم فيفا خسيسه) توي تنظيمات كنترل بازي PES خداست و فيفا بنده ناچيزش. فيفا واقعا توي دادن حق انتخاب به گيمر براي تنظيمات دسته حداكثر خسيسي رو به كار بسته در حاليكه PES هميشه اين حق انتخاب رو به گيمر داده. به هر حال واقعا بايد اين پوئن ها رو جدا جدا به هر كدوم داد بدون اينكه بخواييم از يكيشون به خاطر تعصب بي جا دفاع كنيم. اميدوارم به هيچ كدوم شماها بر نخوره اين حرفم: يه جوري از بازي محبوبتون دفاع مي كنيد هركي ندونه فكر مي كنه كونامي و الكترونيك آرتز ارثيه باباتونه. ولي من اصلا اينطور نيستم من علاقه دارم فقط به خاطر اينكه از گيم لذت ببرم هر گيمي كه مي خوام بازي كنم خوب باشه. متاسفانه طرفداراي هر كدوم از اين دو بازي آرزوشونه شركت رقيب شكست بخوره. و اين قابل توجيه نيست به نظر من لذت بردن از 2 تا گيم بهتر از لذت بردن از يكيشونه. جدي ميگم تعصب رو بذاريد كنار اگه هركدوم از اين بازيها ضعفهايي دارند بگيد و نقاط قوتشم بدون بزرگنمايي بگيد تا مراجعه كننده هاي مهمان استفاده كنن. شما مي دونيد چرا بيننده هاي مهمان تاپيك هاي PES و FIFA اين روزا چرا اينقدر زياد شده؟ اين دوتا بازي دارن ريليز ميشن و ركوردهاي جستجوي اين بازيها مستقيم ميان توي فروم P30World پس بيايين به جاي اينكه اين جا رو چت روم كنيم بهترين اطلاعات و موثق ترين اخبار رو قرار بديم تا همه استفاده كنن نه اينكه شروع به جانبداري كوركورانه از بازي كه حتي نديديم و بازيش هم نكرديم كنيم. حالا اگه از فيفا ايرادي گرفته بشه يا پوئني بهش بدن بازم يه چيز دموش رو همه ديدن و بازي هم كردن ولي حالا كه نه دمويي از PES ديديم و نه خودش به اين زوديا مياد بيايم و ازش طرفداري غير معقول بكنيم يا سعي كنيم زير سوال ببريم من شخصا اميد دارم كه PES 2009 كلا يك انقلاب خواهد بود ولي به نظرم درست نيست چون اين احساس رو دارم بيام بگم PES2009 خداي بازيهاي 2009 خواهد شد. PES هايي كه ديديم تا 2008 بوده كه خداييش چنگي به دلم نزدن ولي اينجا كه تاپيك اختصاصي PES نيست اسمش تاپيك PES 2009 هست و موضوعش اخبار مربوط به بازي نه بحث در مورد پيشينه بازي PES.
    در كل واسه اينكه سخن رو كوتاه كنم باز هم اشاره مي كنم اگه تا قبل از اين بازي PES به مزاج طرفداراي فيفا خوش نيومده زير سوال بردنشم جاش اينجا نيست. فقط اخبار موثق در مورد بازي. پس بحث طرفداري و زير سوال بردن PES رو بهتره ديگه وسط نكشيم. متشكرم
    يا علي

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم مقایسه بازیکنان مهم لیگ ایتالیا

برای دیدن بقیه عکسها روی لینک زیر............

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by google_boy07; 30-09-2008 at 17:11.

9. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان!!!
    در ابتدا باید بگم Krauser جان ما فقط داشتیم یک بحث میکردیم و طرفداریی بازی خاصی را هم نکردیم!!!فقط عین حقیقت صحبت کردیم!!!حالا اختلاف نظرهایی هست ولی همه چیز دوستانه و در حد بحث بوده!!!من خودم قبلا با احمد اقای 08 درباره این دو بازی بحث کرده بودیم کاملا صمیمی و دوستانه که هر دومون هم لذت میبردیم!!!ولی بلاخره باید به این نکات هم توجه بشه دیگه!!!
    -------------------
    باید بگم که در مورد قیافه ها اگر توجه کرده باشید گفتم که ساکر در زمینه چهره دقیق تر عمل میکنه پس من نگفتم که ساکر قیافه ها رو خوب درست نمیکنه
    خوب احمد جان ما هم که همینو گفتیم و حرف شما را به نوعی تایید کردیم دیگه!!!
    دوم هم باید در مورد لباس بگم که منظور من از ازادانه بودن حرکت کردن لباس ضمن دویدن و برخورد اون با هوا هستش یعنی تکون خوردنش که در فیفا به عینه وجود داره ولی من در ساکر ندیدیم
    خوب من هم اینو قبول داریم و تو فیفا نسل بعد تکون میخورد لباس بازیکنها و حتی استین پیراهن هم تکون میخورد!!!حرف شما هم قبول!!!ولی بحث اصلی سر چین و چروک بود دیگه!!!تو فیفا پیراهنها از اول چروک دارند ولی تو ساکر متناسب با حرکت بازیکنها پیراهن یا شورتشون کاملا چروک میشه!!!
    در مورد استیل لباسها که واقعا لباس در فیفا بهتر طراحی شده اینو دیگه قبول کنید .
    اما صد در صد قبول دارم که موها و استیل و تنوع اونها در ساکر خیلی بهتره اینو قبول دارم
    خوب طراحی در فیفا خوب هست هم در ساکر ولی Ea چطور لباس طراحی کرده!!!اصلا ظریف و با جزئیات دقیق نیست حالا دوستمون در مورد پیراهن بازیکنهای چلسی و سامسونگ حرف خوبی زد!!به این میگن بی دقتی یا مثلا شماره پشت بازیکنها اصلا شبیه نیست یا خیلی کوچیک هست یا خیلی بزرگتر از حد معمول واقعیت!!وگرنه که طراحی کلی خیلی خوب هست!!!
    اما مسئله لباس افتادن رو شورت که فیفا 09 عالی هست در این زمینه که هیچکس نمیتونه منکرش بشه!!!اما شاید تو ساکر هم این وضعیت اتفاق بیافته یک مثالی میزنم!!!تو Pes 2008 که عکسهاش منتشر شده قبل از بازی هیچ یک از بازیکنها لباسشون روی شورتشون نیافتاده بود ولی وقتی بازی ریلیز شد بعضی از بازیکنها در طی مسابقه این حالت براشون پیش میامد که امیدوارم تو PES 2009 هم باشه!!!
    منظور من از غول بودن رونالدو اینه که رونالدو رو همچین بزرگ کشیدن و مثلا کسی که در ساکر 10 سانت بزرگتره به وضوح میشه فهمید بزرگ تره ولی این درحالیه که 10 سانته نه 50 سانت.
    نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ولی منظورم اینه که رونالدو رو بزرگ طراحی کردن نسبت به بقیه
    اینو هم من فهمیدم چی بود منظورت ولی این حرفتو من تو PES 2008 قبول دارم ولی نه برای PES 2009 چون استیل و قد و وزن بازیکنها دقیقا به مانند خودشون شده!!!کافیه عکس دسته جمعی از منچستر را ببینید که چند وقت پیش منتشر شده رونالدو واقعا عین خودش شده و واقعا نورمال هست!!!!حتی خود من خیلی گیمپلی از ساکر 2009 دیدم و این را شاهد بود که رونالدو بسیار استاندارد طراحی شده!!!
    و اینکه میرسیم به نورپردازی که دیگه در این مسئله واقعا دست ساکر بسته شده وقتی شما اشعهای افتاب رو در فیفا مشاهده میکنید به هیجان می ایید و وقتی تنوع این همه رنگ و زیبایی شما را به وجد می اورد در حالی که ساکر رنگهای خشک و یه جورایی تاریک داره مثلا شما به لباسهای تیم چلسی نگاه کنید باید ابی ابی باشه ولی لباسها ابی تیره و بیرنگ هستش که تو دل نمیشینه منظور اینه که رنگها خوب نیستن
    در ابتدا باید بگم من قبول میکنم که از نظر نورپردازی فیفا عالی هست ولی خوب PES 2009 هم تو نورپردازی بسیار پیشرفت کرده!!!و این رنگ مرده هم درباره تیمهای لیسانس نشده صدق میکنه که اون هم تنظیم رنگ تو بازی هست که میشه ابی ابی کرد لباس را مگه نه!!!شما بر فرض لباس منچستر را ببین خیلی شاد و عالی هست چمن هم از اون حالت زرد رنگ مانندش در اومده!!!!شما بازی مثلا اینتر و منچستر را در لیگ قهرمانان تو PES 2009 ببینید همه چیز عالی هست طراحی رنگ جو خاص لیگ قهرمانان عکاسهای کنار زمین که وقتی من دیدم بسیار خوشحال شدم!!!

و ضمن تشکر از دوست خوبمون گوگل بوی که من اسمش را نیمدونم بابت پستهای بسیار بسیار جالب و زیبا و البته خوبی که میدن!!!!در این مقایسه هم که انصافا ساکر یک چیز دیگست شما به چهره ندود توجه کنید در فیفا که چشمان خوفناکی دارند وجدانا

11. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

استادیومهای pes 2009

بارگذاری صفحه خیلی زیاد میشه .........
    برای دیدن بقیه استادیوم ها روی لینک زیر کلیک........

کد:

Last edited by google_boy07; 30-09-2008 at 18:35.

13. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس مشخصه خبری از انفیلد و اولدترافورد نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Traning در PES 2009

برای دیدن بقیه عکسهای تمرین لینک زیر را ...................

کد:

Last edited by google_boy07; 30-09-2008 at 18:49.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس مشخصه خبری از انفیلد و اولدترافورد نیست
    از اول هم مشخص بود كه آنفيلد در كار نيست (البته اولدترافورد هست) همونطور كه ليگ آلمان به همراه تيمهاش توي PES وجود نخواهند داشت. غير از بايرن و وردربرمن(اي كاش شالكه هم بود من خيلي شالكه 04 رو دوس دارم)
    Last edited by Spaniuly; 30-09-2008 at 19:01.

17. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •