آقا سپهر خیلی خیلی ممنون . کارمو راه انداختی . قربون دستت . حیف که بیشتر از یه بار نمیشه تشکر زد . وگرنه صدباری می زدم .
سپهر جان . بازیتو از چه شرکتی گرفتی که ویروسی نبوده ؟
من از WestGame گرفتم ویروسی بود ناجور !!!
آقا سپهر خیلی خیلی ممنون . کارمو راه انداختی . قربون دستت . حیف که بیشتر از یه بار نمیشه تشکر زد . وگرنه صدباری می زدم .
سپهر جان . بازیتو از چه شرکتی گرفتی که ویروسی نبوده ؟
من از WestGame گرفتم ویروسی بود ناجور !!!
Last edited by hosiyar; 26-11-2008 at 21:20.
نه!
من از شرکت P30World گرفتم.
الان درست شد دیگه؟![]()
ولی خداییش فرمونش خیلی باحاله. سخت تر هست ولی واقعی تره. مثلا میتونی دنده عقب میری یهو بپیچی از چلو بری با کمترین کن شدن سرعت که خیلی با این روش پلیس سرکار میزارم. برای اولین بار تو یه مرحله گیر کردم. اومدم با لوتوس برم با لامبورگینی و مک لارن مسابقه بدم دیگه نشد دیگه. پول بوگاتی رو هم ندارم ولی اگه بخرمش!
الان تو کامپیوتر من تسک منیجر باز نمیشه ولی بازی مهمتر بید.
من nod32 smart security دارم که ویروس داخل بازی رو شناخت . dvd رو کپی کردم تو هارد و ویروس کشی کردم که فایل group7 خراب شد . الان dvd رو با فایل جدیده دارم نصب میکنم . ایشاا... که درسته . ممنون .
اینم از نشانه های ویروس هست . روش درست کردن تسک منیجر رو چند صفحه قبل (فکر کنم صفحه 118) بچه ها توضیح دادن.
یه درخواست دارم از بچه ها :
این که اونایی که بازیشون ویروسی بوده و نبوده ، اسم جایی رو که ازش خریدن بگن که بقیه که تازه میخوان بخرن از جاهای ویروسی نخرن و برن از جاهای سالم بخرن که اونا هم لطمه نبینن . چطوره ؟
Last edited by hosiyar; 26-11-2008 at 21:43.
آقا سپهر نوکرتم . یه فایل دیگه هم نیاز شد . فایل setup.exe (!) توی dvd که این رو هم آنتی ویروسم خرابش کرده (البته اینو آخر آخر نصب میخوادا ) . 2 کیلوباست هم بیشتر نیست . دسستتو میبوسم آپ کنی. ممنون.
من اون روشی که دوستان گفتم امتحان کردم یه بار باز شد دیگه باز نشد. حالا سر فرصت یه کاریش میکنم دیگه.
این که 23 کیلو بایته؟! این همه آپلود کنم؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا بازی رو نصب کردم تا اواسط level 3 رفتم خیلی توپ
Last edited by starn; 26-11-2008 at 22:15.
من بازی رو امروز گرفتم برای xbox 360
واقعا میتونم بگم کاملا نا امید کننده بود حد اقل در سطح این همه تبلیغ و سر صدایی که ea ایجاد کرده بود نبود
وقتی بازی رو شروع کردم همه چیز مثل most wanted بود اما نسخه mw که روی ps2 دیده بودم
گرافیک ماشین ها فوق العاده پایین و ماشین های که جزو ترافیک هستن به جرات میتونم بگم در حد ps هستن
bug های بازی و موجود در طول race و جاده و نورپردازی از شمارش خارجه
کنترل بازی هم که چیزی نگم بهتره
در حدی نا امید کننده بود که شوکه کرد من رو
حالا مفهوم نقد های تند و امتیاز های کم سایت ها به این بازی رو میفهمم
ولی به هر حال یک nfs هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)