تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 299 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پی سی ورلد که این بازیو تو 2 دی وی دی میده رایتیه یا اصلی؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اميد خان لطف كن شما تو تاپيك گيم پد اينارو مطرح كن. البته اگه بياي اونجا كلي چيزاي جالب گذاشتم كه فيض ببري صفحه آخرش

پی سی ورلد که این بازیو تو 2 دی وی دی میده رایتیه یا اصلی؟
    شك نكن كه اصل نيست. معلومه كه از نت دانلود شده كجاش اصله. اصلا اصلش رو من و شما گير نميتونيم بياريم. اصلش رو ان شا الله ميتوني از سايت فيفا آنلاين بخري يه 30 دلاري هم خرجش ميشه. البته شك دارم برات بفرستن چون تو تحريم هستيم.
    Last edited by Spaniuly; 02-10-2008 at 18:17.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من گرفتم الانم ددارم بازی میکنم .... رو XP میاد ... ولی رو ویستا بهتر ...

اما مشکلم با ویستا اینه که موقع دمو های بازی یعنی نما های نزدیک بازیکنا با اشکال گرافیکی نشون میده ... لکه های سیاه و کلا قاطی پاتی میشه ...
    گرافیکم 8800 GT هست نباید مشکلی باشه ! فقط درایورش 16x هست این جدیده 178 رو نگرفتم ...

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده دوباره اومدم :

کسی Devdata برا این دسته رو داره ؟!

Topway اش ....

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شرمنده دوباره اومدم :

کسی Devdata برا این دسته رو داره ؟!

Topway اش ....
    منم همینو میخوام

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام . من ظهر از WEST خریدم تا الان داشتم بازی می کردم !!!
    اینم نظر من راجع به بازی :
    خدمت شما باید عرض کنم که واقعا بازی بسیار عالی شده . تقریبا 90 درصد بازی نسبت به 08 تغییر کرده . از منو جذاب گرفته تا گرافیک باورنکردنی .
    گرافیک . من سیستم گرافیک رو حداکثر قرار دادم و با کیفیتی باورنکردنی که اصلا انتظار نداشتم برخوردم . چمن طبیعی ، توپ قشنگ ، چهره های بسیار بسیار بسیار مشابه ، عرق روی صورت بازیکنان ، حرکات جالب چهره بازیکنان ، تور دروازه طبیعی ، سایه های بسیار زیبا و شگفت انگیز ، تغییرات نور در بازی به طوری که کاملا حس میشه که مثلا جلوی آفتاب ابر میاد و سپس باران ، و و و و .....
    اما گیم پلی . باید بگم که حرکات بسیار جالب تر شده . دویدن جالب ، حالت شوت قشنگ ، برخورد با بازیکنان دیگر ، پریدن از روی تکل دیگران ، تکنیک ها و دریبل های شگفت انگیز و غیره . اما خب ضعف هایی هم داره : مثلا عدم خوشحالی بازیکن بعد از گل زدن تا پخش ویدئو ، احمق بودن شدید داوران ...
    قابلیت های جالب ، لیست کامل و دقیق تیم ها و بازیکنان و همه و همه باعث شده که این بازی خیلی جذاب شه . به نظر من که بسیار ارزشمند تر از 08 است .
    مهم ترین نکته ای که من رو به شگفت آورد چهره بسیار بسیار مشابه و زیبای بازیکنان بود . (خصوصا رئال مادرید)

نکته :

سایت وست گیم گرگ جدیدی برای این بازی منتشر کرده!!!!(مگه کرک خود توی دی وی دی سالم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینم متن سایت وست گیم
    برای حل مشکل فیفا 09 در Tournoment و Manager mode از این crack استفاده نمایید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرک داخل دی وی دی وست گیم مشکل داره . بطوری که manager mode و tournament mode و challenge mode غیر فعال می باشند و این کرک این مشکل رو رفع میکنه که میگم اونایی که از وست می خرن حتما دانلود کنن .

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    آقاي krauser گذاشته بودن devdata رو تو اين تاپيك:
    کد:
    البته من دسته ندارم
    خوب حالا كه فيفا 09 ريليز شد صبحي نشستم واسه دسته طرح PS2 خودم يه Devdata ساختم . از اين طرح 360 نا اميد شدم اگه كسي Devdata طرح PS2 رو براي فيفا مي خواد از لينك زير دانلود كنه فقط كافيه از تو جايي كه بازي رو نصب مي كنيد از فولدر data/input
    هر دو تا فايل مربوط به Devdata رو پاك كنيد و اون فولدر رو خالي نگه داريد بعد بريد به My Document و اين فايل Devdata جديد رو جايگزين كنيد. همه چيزش درست راست استيك هم دقيقا درسته و فعال
    اينم لينك فقط 2 كيلوبايت هست حجمش
    کد:
    اگه لينك بالا كار نكرد اين يكيو امتحان كنيد
    کد:
    Last edited by Reza_994; 02-10-2008 at 20:17.

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

منم devdata برای دسته میخوام . دسته ساده بدون shok از اینایی که توش معلومه . اسم نداره ! چرت و چرته . تیپش مثله دسته ps1 . تو این مایه ها :

کراوزر جان دستتو میبوسه . جون من هرچه زودتر .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام براي چندمين بار خواهش مي كنم درخواست Devdata رو تو تاپيك كلوپ گيم پد مطرح كنيد. اونجا براي تمامي طرح هاي Ps2 ساختم كه دوستمون هم (آقا رضا) لطف كرد و دوباره گذاشت ولي اصولا بايد درخواست هاي مربوط به دسته و گيم پد رو اونجا مطرح كنيد. چند دقيقه ديگه Devdata هاي درخواستي رو مي ذارم اونجا

آپديت شد...
    Devdata مخصوص PS1 تو كلوپ گيم پد گذاشته شد لينك تاپيك روي امضام هست
    Last edited by Spaniuly; 02-10-2008 at 20:41.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من بازی رو گرفتم . به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته . بازیکنها هم خوب شبیه شدند (البته به جز رونالدینیو که به نظر من یه کم قیافش رو خراب کردند) .
    البته یه مسئله ای هست . ظاهرا بازی در 2 دی وی دی کامله . من 1 دی وی دی رو گرفتم و نمی تونم از موس در بازی استفاده کنم .(استفاده از موس در 09 اضافه شده) . فکر کنم یه دی وی دی ناقصه .
    Last edited by amirpers; 02-10-2008 at 20:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •