+ميشه فهميد الان يه ايدي تو كدوم رومه ؟
+ميشه فهميد الان يه ايدي تو كدوم رومه ؟
اگه شما بفهمي كه حريم خصوصي افراد زير پا گذاشته شده!
فكر نكنم بشه...مطمئن نيستم
خير شما نميتوني فعاليت ايدي ديگران رو متوجه بشي اين موضوع هم مربوط به حريم شخصي ميشه![]()
+ميشه فهميد الان يه ايدي تو كدوم رومه ؟اتفاقا خیلی وقت پیش با یه ترفندی این کار رو میکردیم ؛ نمیدونم الات غیر فعال شده یا نه .خير شما نميتوني فعاليت ايدي ديگران رو متوجه بشي اين موضوع هم مربوط به حريم شخصي ميشه![]()
اینجا توضیح داده :
بدين منظور:
وارد ياهو مسنجر شويد و به آيدي خودتان لوگين کنيد.
سپس از منوي بالا وارد Messenger شده و از قسمت Yahoo Chat بر روي Join a Room کليک کنيد.
اکنون به انتخاب خودتون به يکي از روم هاي ياهو وارد شويد. هر کدام که دوست داشتيد.
پس از ورود به روم انتخابي کافي است دستور زير را در قسمت Type Massage وارد کنيد:
goto ID/
در دستور فوق به جاي عبارت ID بايد آيدي مورد نظرتان را بنويسيد.
اکنون Enter بزنيد.
حالا منتظر بمانيد تا به طور اتوماتيک به رومي که دوستتان درش هست وارد شويد.
به عنوان مثال ما قصد داريم بفهميم دوستمان که آيدي او datahacker_com است در کدام يک از روم هاي مشغول چت کردن است.
براي اين کار پس از وارد شدن به يکي از روم هاي ياهو دستور زير را وارد کرده و Enter ميزنيم:
goto datahacker_Com/
اکنون به طور اتوماتيک وارد رومي ميشويم که datahacker_com در آن حاضر است.
به اين نکته نيز دقت کنيد که ممکن است پس از وارد نمودن دستور مورد نظر با پيغام خطاي !User Is Not Singed in Chat روبرو شويم ؛
اين پيغام بدين معنا است که:
آيدي که وارد کرده ايد اصلا در هيچ يک از چت روم ها حاضر نيست!
يا
آيدي مورد نظر شما در چت رومي هست که ظرفيت آن تکميل است و امکان ورود شما وجود ندارد ، بهتر است مجدد سعي کنيد.
من چند روز با استفاده از فیلترشکن مسنجرمو لوگین می کنم چون در حالت عادی لوگین نمیشه.منتها الان گزینه voice نداره .چیکارش کنم که بیاد؟
رفتم یه برنامه صافی شکن ( اسم جدید: دی ) جدید دانلود کردم، خیلی بهتر از F r e e g a t e هست، اما بازم تو یاهو کار نکرد!!!!
من مشکل خیلی عجیب پیدا کردم
اینترنتم دیال اپی هست به به ای دی خاص پی ام میدم نمیرسه!!یه ادد میکنم رو پندینگ میمونه در حالیکه طرف ان شده تو اون مدت و یابایدپیروی و یا رد میکرده ادد رو
ب 3 تا ایدی دیگه پی ام و یا ادد کردم چی ام رسید اما اون ای دی نمیشه!!
با لپ تپ وصل میشم .مثلا الان که طرف ان شد پی ام دادم نشنید!!بوز دادم!ادد هم کردم اما همونجور موند اومدم لپ تاپ رو به یه خط تلفن دیگه وصل کردم باز همون شد
کامپیوتر رو میزی رو هم به همون خط قبلی وصل کردم ان نشون داد طرف رو ولی اد و....فایده نداره
درضمن از یا هو 7 استفاده میکنم چون زودتر لاگین میکنه ومولتی چت هم میتونه هکش کنه تا همزمان ای دی باز کنم اما 9 هم دارم نمی دونم به ورزن یاهو مسنجر هم بستگی داره یا نه
فقط گاها اف که میذارم به طرف میرسه اونم گاها .تازه شکلک ها بهش میرسه اکثرا!!اما اف و متن !!!
لطفا راهنمایی بکنید
میتونه به ای پی من یا طرف مربوط باشه؟یا به خط تلفن؟
سلام ببخشید چطوری میتون با یاهو 10 برای ویستا است من روی ایکس پی هم نصب کردم وارد چت رومها بشم.
این ورژن فقط روی ویستا قابل نصب هستش و رو سیستم عامل های دیگه نصب نمیشه چون وقتیبه سایت یاهو میری میزنه که جدیدترین ورژن 9.0.0.2162 هست و در مورد ورژن 10 زیاد روش بحث نمیکنه چون هنوز همچین ورژنی بطور رسمی معرفی نشده و نسخه هایی که هست کامل نیستند
![]()
سلام
از وقتی یاهو رو قیلتر کردن نمیشه وارد ایدیم بشم،ایدی on میشه ولی ADD لیست رو نشون نمیده!دوستان روشی چیزی بلدید بشه به یاهو ایدی لاگین شیم؟
ممنون از راهنماییت .
با وجودی که نود32 ویروس تشخیص داد و فایل رو کلین و قرنطینه اش کرد اما باز فایل توی پوشه هست. ultra surf رو اجرا کردم و دارم ازش استفاده می کنم فقط یک مشکل هست و اون اینه که صفحه ها رو با اینترنت اکسپلورر باز می کنه ولی من بیشتر از فایرفاکس استفاده می کنم . آیا راهی هست که بشه صفحه ها رو با Mozilla Firefox بازشون کرد ؟ اگر توضیح بدین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)