البته در زمینه ی رفتار شناسی نورتون بهتر رفتار شناسی می کنه
اشاره یه سونار :-"
البته در زمینه ی رفتار شناسی نورتون بهتر رفتار شناسی می کنه
اشاره یه سونار :-"
بابا سونار که تا دیروز هوش مصنوعی بود امروز شد
رفتار شناسی؟
رفتار شناسی:بعد از اجرای فایل مسیر ها رو دنبال میکنه و در صورت مخرب بودن بلوک میکنه
حالا سونار هوش مصنوعی هست یا رفتار شناس![]()
بستگی به موقعیت داره
هرجا بحث رفتار شناسی داره رفتار شناس میشه هرجا هم که بحص هوش مصنوعی شه هوش مصنوعی هست![]()
سلام.
در دسامبر سال 2009، av-comparatives یک سری تست تحت عنوان Dynamic Tests انجام داد.
در این آزمایش برخلاف تستهای معمول از همه تکنولوژی های موجود در آنتی ویروسها استفاده شده که شامل :
Virus Signature ،پردازشهای ابری،هوش مصنوعی،روشهای اکتشافی،رفتارشناسی،HIPS، اعتبارسنجی، URL-Blocking و . . . میباشند.
چرا که برای یوزرها، دانستن توانایی ها و ضعفهای کلی آنتی ویروسی که الان ازش استفاده میکنن اهمیت داره.
آنتی ویروسهای زیر در این تست شرکت داشتند:
Avast 5.0 Free
AVG Internet Security 9.0
AVIRA Premium Security Suite 9.0
Bitdefender Internet Security 2010
eScan Internet Security 2010
ESET Smart Security 4.0
F-Secure Internet Security 2010
G Data Internet Security 2010
Kaspersky Internet Security 2010
Kingsoft Internet Security +9
MacAfee Internet Security 2010
Microsoft Security Essentials 1.0
Norman Security Suite 7.2
Symantec Norton Internet Security 2010
Trustport PC Security 2010
============================
در این تست پیغامهای معمولی که از فایروالها صادر میشدن به حساب نیامدند.
مثل پیغامهایی که AVG،AVIRA،Bitdefender و F-Secure در مورد ارتباط یک برنامه امن با اینترنت صادر میکردند.
پیغامهای Norton Download Insight هم حساب نشدند.
(در غیر اینصورت یک ویروسی که شناسایی نشده بود کشف میشد)
============================
در مورد اشتباهات (مثبتهای کاذب) هم آنتی ویروسهای Kaspersky،Norton،ESET و F-Secure تنها یک مورد اشتباه داشتند.
اما نتایج آزمایش به صورت مصور:
اطلاعات بیشتر :
با سپاسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*BATMAN*
یه توضیح توی دینامیک تست هست اینه که رتبه ای که نورتون گرفته با رتبه ای که آویرا گرفته زمین تا آسمون تفاوت داره. نورتون اینجا فقط رفتارشناسیش بوده خیلی تفاوت داره با آویرا که hips بخواد فعالیت کنه. یعنی اینجا به طور مثال نورتون بعد از اجرا میگه فایل مخرب بود. اما آویرا میگه همچین برنامه ای با این اسم درحال نصب هست آیا قبول دارید یا خیر. خب مشخصه خیلی تفاوت داره.
سلام
چرا آنتی ویروس pandaتوهیچکدوم از رده بندیها نیست؟
اصلا بدرد میخوره من تازه Panda Internet Security 2011 نصب کردم
دوستان بالاخره بعداز اینهمه بحث و مقایسه که من وقت نکردم همش رو بخونم .....
بهترین آنتی-ویروس چیه که من دانلود کنم و نصب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
جمع بندي من از اين تاپيك(تقريبا همشو خوندم)، نورتون 2010 هست فعلا(آنتي ويروسش). هم مشكل كليد نداري باهاش( چون 6 ماه اكتيو ميشه با كركش) هم هوش مصنوعيش كولاكه كه به شخصه خيلي به دردم خورده.
اگه بخواي ميتوني همزمان فايروال outpost 7.0.2 هم نصب كني. اگه اين 2 تارو باهم داشته باشي ميشه گفت خيالت از بابت امنيت تقريبا راحته. البته جواب درست دادن به سوالات فايروال خودش مبحثيه كه بايد بدوني به چه چيزي ok ميدي يا چه چيزيوه deny ميكني كه نقش اساسي در امنيت داره.
مثلا من همين چند وقت پيش Longman contemporary dictionary رو دانلود و نصب كردم. اين نرم افزار براي كرك شدنش بايد فايل exe اون با كرك replace ميشد. من بعد از replace و اجرا ديدم فايروال پيغام داد كه Longman ميخواد به اينترنت وصل بشه به يه آدرس خاصي و نوع اخطار جوري بود كه معلوم بود كرك آلودست. من چشم بسته ok نزدم و كل Online Activity اونو بلاك كردم و الان با خيال راحت دارم ازش استفاده ميكنم
سلام
چند تا سوال در مورد نورتون
1- سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟؟ من الان از اویرا استفاده میکنم. سرعت رو پایین نمیاره اصلا
2- این انتی ویروس . ویروس autorun که در بیشتر فلش ها هست میشناسه یا نه؟؟؟
با تشکر
2 تا چيز برام جالبه.
norton داره به روزه هاي اوج برميگرده
Avast با اينكه Free هستش ولي توي تمامي تستها در مقامهاي بالايي جا داره. واقعا بايد به Avast هم تبريك گفت.
واقعا عاليه. كرك نميخواد. ويروس يابيش عاليه. حجم آپديتهاش بسيار پايينه با Dial up به راحتي آپديت ميشه.
Boot Time Scan داره كه بسيار فوق العاده است براي ازبين بردن ويروسهايي كه به فايلهاي ويندوز ميچسبن.
از پردازنده هاي چند هسته اي پشتيباني ميكنه. كلا اصلا بهش نميخوره با اينهمه قدرت و كارايي ، مجاني باشه.
كاربراي ايراني زياد با Avast ميونه اي ندارن.نميدونم چرا اينجوريه ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)