تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 141 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جناب drhaniball ممنون از پاسخهاتون.
    حالا یه سوال فنی:
    من یه جایی خوندم که نوشته بود فرق آنتی ویروس های کرک شده با کرک نشده.
    که به طور خلاصه میگم.
    میگفت شرکتهایی که نرم افزار های امنیتی میسازن گاگول که نیستن که نتونن جلوی کرک رو بگیرن و وقتی بسته امنیتی رو شما کرک میکنی و وصل میشی اینترنت اونا میفهمن که نسخه اصلی هست یا کرک شده.
    حالا گفت چرا کاری نمیکنن اونم به خاطر اینکه این خودش یه نوع تبلیغاته برای نرم افزارهاشون که سر زبون ها باشه و همه ازش بگن که آقا مثلا من بیت رو دارم و خیلی خوبه.که همینطور هم که میبینید اینطور هست و هر کسی یه چیزی رو پسند میکنه.
    و حالا اینجا فرقشون:
    که گفته بودن نسخه های اصلی که آپدیت میشن از دیتابیس اصلی آپدیت میشن ولی نسخه های کرک شده برای آپدیت به دیتابیس مخصوص نسخه های کرک شده وصل میشن و آپدیت میشن.
    حالا اولا نظر شما چیه در مورد این مطلب؟
    و دوم اینکه اگه اینطوره بهتر نیست آپدیتها رو ذخیره کنیم و بعد از اینکه مدت 30 روزه تموم شد نرم افزار رو پاک کنیم و دوباره همون 30 روزه رو نصب کنیم؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

جناب drhaniball ممنون از پاسخهاتون.
    حالا یه سوال فنی:
    من یه جایی خوندم که نوشته بود فرق آنتی ویروس های کرک شده با کرک نشده.
    که به طور خلاصه میگم.
    میگفت شرکتهایی که نرم افزار های امنیتی میسازن گاگول که نیستن که نتونن جلوی کرک رو بگیرن و وقتی بسته امنیتی رو شما کرک میکنی و وصل میشی اینترنت اونا میفهمن که نسخه اصلی هست یا کرک شده.
    حالا گفت چرا کاری نمیکنن اونم به خاطر اینکه این خودش یه نوع تبلیغاته برای نرم افزارهاشون که سر زبون ها باشه و همه ازش بگن که آقا مثلا من بیت رو دارم و خیلی خوبه.که همینطور هم که میبینید اینطور هست و هر کسی یه چیزی رو پسند میکنه.
    و حالا اینجا فرقشون:
    که گفته بودن نسخه های اصلی که آپدیت میشن از دیتابیس اصلی آپدیت میشن ولی نسخه های کرک شده برای آپدیت به دیتابیس مخصوص نسخه های کرک شده وصل میشن و آپدیت میشن.
    حالا اولا نظر شما چیه در مورد این مطلب؟
    و دوم اینکه اگه اینطوره بهتر نیست آپدیتها رو ذخیره کنیم و بعد از اینکه مدت 30 روزه تموم شد نرم افزار رو پاک کنیم و دوباره همون 30 روزه رو نصب کنیم؟
    اینجا رو بخونید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یعد یک ویروس جدید از تاپیک زیر که آنتی ویروس شما (در اینجا بیت دیفندر فعال شده با سریال های این تاپیک یا کرک) شناسایی نمی کند را جدا و به کمپانی ارسال کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

وقتی شناسایی شد میبنید که انتی ویروس شما هم با آپدیت شناسایی میکنه.

3. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza6469's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تفاوت بین اینترنت ساکوریتی و توتال ساکوریتی در چیه؟

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من حدود 2 هفته پیش یه بیت دیفندر از مغازه خریدم 50 تومن( 3کاربره) مغازه داره هم گفت لایسنسش یک ساله هست حالا که نگاه می کنم نوشته اعتبار تون 185 روز دیگه تموم میشه مگه یه سال 365 روز نیست چرا اینجوریه؟ نکنه سال میلادی رو حساب کرده اینجوری که سرم کلاه رفته 50 تومن دادم واسه 3 ماه دیگه !!!
    یعنی خود فروشنده نباید توضیح میداد ( بگو نه اون می خواد جنسش رو قالب کنه)
    Last edited by silver65; 17-09-2011 at 14:48.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام من حدود 2 هفته پیش یه بیت دیفندر از مغازه خریدم 50 تومن( 3کاربره) مغازه داره هم گفت لایسنسش یک ساله هست حالا که نگاه می کنم نوشته اعتبار تون 185 روز دیگه تموم میشه مگه یه سال 365 روز نیست چرا اینجوریه؟ نکنه سال میلادی رو حساب کرده اینجوری که سرم کلاه رفته 50 تومن دادم واسه 3 ماه دیگه !!!
    یعنی خود فروشنده نباید توضیح میداد ( بگو نه اون می خواد جنسش رو قالب کنه)
    اصولا اگه تاریخ ویندوز درسته باید 1 سال - 2 هفته مونده باشه! احتمالا زودتر توسط خود کمپانی یا توسط یک کاربر باز و استفاده شده است!!
    راستی خواستین یک فروشنده ای میشناسیم که معتبره و تو فروم ها هم فروش خوبی داره و قابل اطمینان هست.خواستین بهتون بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من وقتی نسخه نهایی bitdefender 2012 رو رو سیستمم میریزم کلا هیچ نرم افزاری باز نمیشه یعنی کلا exe ها بلاک میشن با سرویس پک 1 ویندوز سون این مشکل پیش میاد و بدون سرویس پک مشکلی نیست (سرویس پک 1 رو هم از روی خود سایت ماکروسافت دانلود کردم ) کسی دیگه همچین مشکلی داشته؟

داره خودمونی میشه punisher3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    من آنتی ویروسش رو نصب کردم ولی نمیتونم دانلود کنم
    تمام پست های قبلی هم خوندم ولی مشکلم حل نشد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اصولا اگه تاریخ ویندوز درسته باید 1 سال - 2 هفته مونده باشه! احتمالا زودتر توسط خود کمپانی یا توسط یک کاربر باز و استفاده شده است!!
    راستی خواستین یک فروشنده ای میشناسیم که معتبره و تو فروم ها هم فروش خوبی داره و قابل اطمینان هست.خواستین بهتون بدم.
    اگه تاریخ ویندوز موقع نصب خراب باشه چی فکر کنم بعد از نصب تاریخش رو درست کردم الان دقیق نگاه کردم نوشته 177 روز دیگه !

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه تاریخ ویندوز موقع نصب خراب باشه چی فکر کنم بعد از نصب تاریخش رو درست کردم الان دقیق نگاه کردم نوشته 177 روز دیگه !
    نه.روبطی نداره.فقط امکان داره اعتبار رو بخاطر تاریخ ویندوز اشتباه نشون بده.مثل کاسپرسکی.

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه.روبطی نداره.فقط امکان داره اعتبار رو بخاطر تاریخ ویندوز اشتباه نشون بده.مثل کاسپرسکی.
    ممنون یعنی اینکه تا یه سال دیگه کار میکنه پس فقط تاریخ اعتباری که میزنه اشتباهه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •