وای چه سرعتی !منم سه سالی آنا بودم پوستم رو کندن هر موقع هم زنگ میزدم خانمی با بی احترامی جواب میداد انگار من بهشون بدهکارم گاهی هم آبدارچی جواب میداد و پشتیبانی میداد
خداییش حرومه به اینا اینقدر پول بدی
128 مکس نت :
![]()
وای چه سرعتی !منم سه سالی آنا بودم پوستم رو کندن هر موقع هم زنگ میزدم خانمی با بی احترامی جواب میداد انگار من بهشون بدهکارم گاهی هم آبدارچی جواب میداد و پشتیبانی میداد
خداییش حرومه به اینا اینقدر پول بدی
128 مکس نت :
![]()
Last edited by ittools; 09-08-2011 at 20:57.
برادران عزیز این آیپی رو لطفا پینگ می کنید نتیجه رو بگید .
نام ISP هم ذکر کنید لطفا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میانگین 550 میلی ثانیه، آنا پینترنت!
منم می خوام !
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
خودم آنا دارم ، دیوانم کرده با این پینگ مسخرش .![]()
با مخابرات 470ms پينگ داد
من يادمه از بهمن پارسال شما از دست پينگ آنا ناراحت بودي، واسم كمي عجيبه چرا هنوز تخليه نكردين
Last edited by urumchi; 09-08-2011 at 19:14.
فعلا پیدا نکردم وضعیت کدوم خوبه
می خوام از مبین نت بگیرم ولی اونم پینگش بستگی داره به ترافیک آنتن که نمی دونم آنتن منطقه ما وضعیتش چطوری هست .
سلام دوستان
قضییه بسته شدن پورت چیز پی ان چیه؟
من نمی تونم با هیچ چیز پی ان کانکت شم البته میشم ولی send reseived ندارم (ISP:maxnet)
بعضي از شركتها پورت وي پي ان رو ميبندن، به همين سادگي
اگه پورت بسته باشه ارور 691 ميده و اصلا كانكت نميشه، ولي شما كانكت ميشي، حالا اينكه سند و ريسايو نداري مشكل از سرعت وي پي ان هست نه چيز ديگه اي
اما يه نكته جالب
تو يه سايت خارجي بودم كه يهو وسط وبگردي صفحه پيوندها مثل چي نازل شد!!! خنده م گرفت به خدا! خيلي باحال بود كه يهو همه چي سفيد شد و بعدش لينكهاي پاك و مقدس رو صفحه نمايان شدن! احتمالا خدا خواسته منو در اين ماه به صراط مستقيم هدايت كنه البته بواسطه مخابرات! جالب اينجاست كه اون سايت اصلا محتواي غير اخلاقي يا سياسي هم نداشت ولي چطور شد يهو اين اتقاق افتاد خودهم موندم
ديگه شبها ساعت 1/5 به بعد سيستم رو خاموش ميكنم و حتي دانلود هم نميكنم. همه چيز شديدا مشكوك ميزنه در حد بارسلونا!
Last edited by urumchi; 10-08-2011 at 01:21.
اشکال اط سرعت وی پی ان هست واگرنه منم از مکس نت دارم و این مشکل به وجود نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)