SD بهترین مدلش V8 هست (اگه اتومات نمیخواید) قیمتش هم رنگ سفید 16.800 و رنگ سفارشی 16.950.sd هم بهترین مدلش(یعنی فول.من زیاد تیپاشو تشخیص نمیدم).در ضمن ورنا 1600چنده؟؟؟!!!
ممنون
ورنا 1600 هم 19.500 قیمت دارم.
SD بهترین مدلش V8 هست (اگه اتومات نمیخواید) قیمتش هم رنگ سفید 16.800 و رنگ سفارشی 16.950.sd هم بهترین مدلش(یعنی فول.من زیاد تیپاشو تشخیص نمیدم).در ضمن ورنا 1600چنده؟؟؟!!!
ممنون
ورنا 1600 هم 19.500 قیمت دارم.
در ضمن تحویل فوری 37600 هست
دوست من لحنتون اصلا مناسب نیست!میبخشید تاپیک مال شما هست که دستور میفرمایید؟
فکر میکنم درکتون از جملات دچار مشکل شده! پیشنهاد میشه درس زبان فارسی رو یه دور دیگه پاس کنید!
کجای جملهدستوریه؟دوستان لطف کنن قیمت ها رو از پیکو نذارن!
جملتون در پس لطف کنین دستوریه ولی مهم نیست دوست من بهتره این بحثو همین جا چال بکنیم , موافقین؟![]()
با چال کردن بحض موافقم اما نمیدونستم بعضی ها میتونن منظور آدم رو هم بخونن!جملتون در پس لطف کنین دستوریه ولی مهم نیست دوست من بهتره این بحثو همین جا چال بکنیم , موافقین؟
قرار بود تولیدش ادامه پیدا کنه که فعلا مثل اینکه دوباره تولیدش با تیراژ پایین شروع شده!آقا اين فولكس گل هنوزم توليد ميشه ؟؟؟
قیمت تیپ های مختلف مزدا 323 (بر اساس مدلشون) رو می خواستم.
در ضمن پرشیا صفر کیلومتر، مدل 89، دوگانه سوز و با ترمز ABS به رنگ سفید الان چند می ارزه؟
چقدر باید گذاشت روش تا یه مزدا 323 اتومات (به شرط تمیز بودن) خرید؟ اصلا" این کار عاقلانه هستش!؟
ممنون
323 تولید نمیشه دیگه!قیمت تیپ های مختلف مزدا 323 (بر اساس مدلشون) رو می خواستم.
معمولیش توی بازار 18.5ه.در ضمن پرشیا صفر کیلومتر، مدل 89، دوگانه سوز و با ترمز ABS به رنگ سفید الان چند می ارزه؟
قیمت 323 بستگی داره به اینکه چه مدلی باشه. کلاً 323 ماشین خیلی بهتری نسبت به پرشیا میتونه باشه، اما اگه یه دونه واقعاً تمیزش رو پیدا کنی. چون الان از 16 تومن داره (تیپ 4 که اتومات باشه) تا 20 و دو و سه تومن!چقدر باید گذاشت روش تا یه مزدا 323 اتومات (به شرط تمیز بودن) خرید؟ اصلا" این کار عاقلانه هستش!؟
هم تیپ 4 اتوماته و هم تیپ 5! با این تفاوت که تیپ 5 مدل فول(ایربگ و سانروف و ABS و ...) هستش!تیپ 4 که اتومات باشه
سلام.
دوستان تویوتا کمری 2007 فول گیر میاد؟
اگه نو گیر میاد نوش چه قیمته؟
اگه نو گیر نمیاد پس قیمت دست دو تمیزش حدودن چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)