ما که سرمون به دروس ترم مشغول بود و هیچی نزدیم![]()
ما که سرمون به دروس ترم مشغول بود و هیچی نزدیم![]()
من شماره داوطلبیم گم کردم - حالا چیکار کنم![]()
شماره پرونده هم ندارین؟
اگه نباشه ، هیچ کاری نمیشه کرد.
با سازمان سنجش تماس بگیرید
سلام
دوستان من امسال به طور آزمایشی شرکت کردم و الان هم مجاز شدم. ولی تاریخ فارغ التحصیلیم رو اشتباه زدم (یعنی موقع ثبت نام فکر میکردم 8 ترمه تموم میشم ولی موندم واسه ترم 9) الان من محروم میشم از کنکور سال بعد؟؟![]()
نرم افزار ، مجاز شدم، ولی با رتبه افتضاح
تفریحی دادم، ایشالا سال بعد می ترکونم![]()
Last edited by TURBO_BOY2006; 12-05-2013 at 13:05.
سلام دوستان ظاهرا همه موسسات برای تخمین قبولی و انتخاب رشته پول میگیرند خواستم بدانم جایی سراغ دارید که بشه تخمین قبولی را بدون پول انجام بده البته میدونم یه مقدار پر توقعی است که اینکار مجانی انجام بشه
با تشکر
فقط در حالی که انتخاب رشته کنید و قبول بشید و نرید بخونید از کنکور محروم میشید.....
ممنون ولی آخه بالای کارنامه اینو نوشته :
"تذکر خيلي مهم: هر زمان مشخص شود که داوطلب در اعلام هر يک از موارد ذيل (سهميه ، معدل ، نام موسسه فارغ التحصيلي ، رشته تحصيلي، ...) حقايقي را عمدا يا سهوا کتمان نموده باشد ، در هر مرحله (ثبت نام ، پذيرفته شدن ، حين تحصيل و ... ) که باشد ، از اين آزمون و آزمون سال بعد محروم خواهد شد و حق هر گونه اعتراضي از وي سلب مي گردد."
بچه ها من مجاز نشدم ولی می شه یکی این جدولشو توضیح بده؟؟ رتبه کل داوطلب بدون سهميه و این عدد ها چه چیزی رو نشون می ده؟ رتیه خود من کجاست که بتونم بمقایسه کنم چقدر دیگه تلاش می کردم قبول می شدم؟ اصلا هر چقدر جدول رو نگاه می کنم اصلا متوجه نمی شم چی می گه. لطفا یکی حوصله کنه یک توضیح بده
زده اخرین نفر قبولی 4900 نمره کل داوطلب رو هم زده 6990 این یعنی خیلی بد؟یعنی 2 هزار نفر از من بهتر زدن یا واحدش فرق داره و مثلا برای قبلو شدن تو دانشگاه اصفهان باید چقدر باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)